Sebastian Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 W tym czasie gdy Gepetto podróżuje i atakuje lekarzy Pinokio walczy "o prawdę" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 dodajmy, ze 'pinokio' o te 'wolnosc' nie walczy dla siebie. ten postulat idealnie bowiem wpisuje sie w styl robienia polityki europejskiej/hamerykanskiej. niektore zwierzeta sa 'rowniejsze', i tak musi pozostac!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 17 minut temu, kcp78 napisał: dodajmy, ze 'pinokio' o te 'wolnosc' nie walczy dla siebie. ten postulat idealnie bowiem wpisuje sie w styl robienia polityki europejskiej/hamerykanskiej. niektore zwierzeta sa 'rowniejsze', i tak musi pozostac!... Dla siebie też. A że z tego korzysta cała lewica na świecie to wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Ale glosno dzisiaj tu o posle Pisu Czarneckim, tym nozowniku (https://www.planeta.pl/Wiadomosci/Polityka/POSEL-PIS-Przemyslaw-czarnecki-ZAATAKOWAL-NOZEM.-Rusza-proces-13-09-2021) ktorego znaleziono z dwoma promilami na przystanku i przewieziono na dolek. Cos mi sie wydaje, ze jakby to byl ktos z PO, to by byla orka zycia o bezkarnych elitach, patologii, dawaniu zlego przykladu i w ogole to mogl kogos zabic swoimi rzygami na przystanku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Teraz, Reikai napisał: Ale glosno dzisiaj tu o posle Pisu Czarneckim, tym nozowniku (https://www.planeta.pl/Wiadomosci/Polityka/POSEL-PIS-Przemyslaw-czarnecki-ZAATAKOWAL-NOZEM.-Rusza-proces-13-09-2021) ktorego znaleziono z dwoma promilami na przystanku i przewieziono na dolek. Cos mi sie wydaje, ze jakby to byl ktos z PO, to by byla orka zycia o bezkarnych elitach, patologii, dawaniu zlego przykladu i w ogole to mogl kogos zabic swoimi rzygami na przystanku. To akurat swój chłop! Zamiast jechać autem grzecznie czekał na komunikację miejska. Wzór skromności i odpowiedzialności! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 2 minuty temu, Reikai napisał: Ale glosno dzisiaj tu o posle Pisu Czarneckim, tym nozowniku (https://www.planeta.pl/Wiadomosci/Polityka/POSEL-PIS-Przemyslaw-czarnecki-ZAATAKOWAL-NOZEM.-Rusza-proces-13-09-2021) ktorego znaleziono z dwoma promilami na przystanku i przewieziono na dolek. Cos mi sie wydaje, ze jakby to byl ktos z PO, to by byla orka zycia o bezkarnych elitach, patologii, dawaniu zlego przykladu i w ogole to mogl kogos zabic swoimi rzygami na przystanku. Akcja jak z meliny na Pradze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 1 minutę temu, fluber napisał: To akurat swój chłop! Zamiast jechać autem grzecznie czekał na komunikację miejska. Wzór skromności i odpowiedzialności! Parę razy takich wzorowych obywateli cuciłem i sprawdzałem czy żyją dobry chłop, tylko do polityki z tak słabą głowo to on się nie nadaje ojciec się pewnie wstydzi że chłopaka nie nauczył pić jak Polak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 54 minuty temu, Sebastian napisał: Dla siebie też. A że z tego korzysta cała lewica na świecie to wiadomo. pewka. niemniej w pierwszej kolejnosci vateusz sluzy banksterce. i warto o tym pamietac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 34 minuty temu, fluber napisał: To akurat swój chłop! Mama go odebrała z izby wytrzeźwień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 (edytowane) 3 godziny temu, Reikai napisał: Ale glosno dzisiaj tu o posle Pisu Czarneckim, tym nozowniku (https://www.planeta.pl/Wiadomosci/Polityka/POSEL-PIS-Przemyslaw-czarnecki-ZAATAKOWAL-NOZEM.-Rusza-proces-13-09-2021) ktorego znaleziono z dwoma promilami na przystanku i przewieziono na dolek. Cos mi sie wydaje, ze jakby to byl ktos z PO, to by byla orka zycia o bezkarnych elitach, patologii, dawaniu zlego przykladu i w ogole to mogl kogos zabic swoimi rzygami na przystanku. Znaczy zasadniczo - to taki standard PiS. Jak nie pijak to nieudacznik. Może nawet lepiej by było gdyby Sasin zamiast działać to leżał pijany na ławce. W sumie z Pinokiem to samo. I tak to działa PiS: https://izabudajczak.blog/2022/10/20/czarne-chmury-nad-polska-edukacja-domowa/ Ludzie słusznie uciekają od obecnego systemu :bezedukacji w normalnych szkołach i system już się boi, że nie będzie miał kontroli. Taka to demokracja. Edytowane 21 Października 2022 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 3 godziny temu, Reikai napisał: Ale glosno dzisiaj tu o posle Pisu Czarneckim, tym nozowniku (https://www.planeta.pl/Wiadomosci/Polityka/POSEL-PIS-Przemyslaw-czarnecki-ZAATAKOWAL-NOZEM.-Rusza-proces-13-09-2021) ktorego znaleziono z dwoma promilami na przystanku i przewieziono na dolek. Cos mi sie wydaje, ze jakby to byl ktos z PO, to by byla orka zycia o bezkarnych elitach, patologii, dawaniu zlego przykladu i w ogole to mogl kogos zabic swoimi rzygami na przystanku. Jak było o premier Finlandii, to było jaka fajna, młoda, imprezowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Teraz, RappaR napisał: Jak było o premier Finlandii, to było jaka fajna, młoda, imprezowa Myślę Rappar, że jest różnica między atakowanie kogoś nożem a imprezowaniem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Teraz, RappaR napisał: iJak było o premier Finlandii, to było jaka fajna, młoda, imprezowa Impreza to tam była gruba, Czary zapił, zaspał, a żona mu przyprawiła rogi z jego kumpem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Teraz, Sebastian napisał: Myślę Rappar, że jest różnica między atakowanie kogoś nożem a imprezowaniem.. Afera nie jest o atak nożem(gruba akcja, całkiem pojebana, której się nie da wyjaśnić i z powodu której dawno powinien być wyjebany z PiSu i z partii), o której się dzisiaj dowiedziałem, a o tym, że zasnął na przystanku autobusowym(co ja zacytowałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 18 minut temu, RappaR napisał: Afera nie jest o atak nożem(gruba akcja, całkiem pojebana, której się nie da wyjaśnić i z powodu której dawno powinien być wyjebany z PiSu i z partii), o której się dzisiaj dowiedziałem, a o tym, że zasnął na przystanku autobusowym(co ja zacytowałem) Zobacz co zacytowałeś. W momencie gdy wiedziałem tylko o tym, że wypił miałem takie zdanie jak Ty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 7 godzin temu, RappaR napisał: Jak było o premier Finlandii, to było jaka fajna, młoda, imprezowa Kiedyś chłopcy ciągnęli dziewczynki za kucyk jak się podobały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 6 godzin temu, Sebastian napisał: Zobacz co zacytowałeś. 7 godzin temu, RappaR napisał: Cos mi sie wydaje, ze jakby to byl ktos z PO, to by byla orka zycia o bezkarnych elitach, patologii, dawaniu zlego przykladu i w ogole to mogl kogos zabic swoimi rzygami na przystanku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 3 godziny temu, RappaR napisał: Link Rappar link. Kurde serio nie jesteś głupi, mógłbyś czasem przyznać się do błędu w ocenie i ujmy na honorze żadnej byś nie poniósł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 To są dwie różne sytuacje. Akcja z nożem była kiedyś tam, a ta myjka dwa dni temu to co innego. 10 godzin temu, RappaR napisał: Jak było o premier Finlandii, to było jaka fajna, młoda, imprezowa Albo jak było o premier Finlandii to był wstyd , zły przykład, odpowiednią funkcja, odpowiedzialność. Zależy kto oceniał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 22 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2022 57 minut temu, Reikai napisał: Albo jak było o premier Finlandii to był wstyd , zły przykład, odpowiednią funkcja, odpowiedzialność. To było zostawienie męża w domu dziecmi w każdy weekend i całowanie się z innymi facetami i było to pokazywane nieironicznie jako zaletę znajdz kogoś, kto mówi, ze to ze Czarneckiego znaleziony pijanego to powód do dumy Godzinę temu, Sebastian napisał: Link Rappar link. Kurde serio nie jesteś głupi, mógłbyś czasem przyznać się do błędu w ocenie i ujmy na honorze żadnej byś nie poniósł. Zacytowałem to co pisał Reikai, a Reikai pisał o znalezieniu na przystanek, a nie o ataku nożem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi