Pablo81 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Teraz, fluber napisał: Nie. Że bezpośrednie powiązanie z Putinem w przypadku sprzedaży Lotosu nie istnieje. A w przypadku Schroedera? Przedstawiles te dwie sytuacje jako analogiczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Czyli do sedna. Schroeder był zly, Rahimkulow neutralny. To masz na myśli? Do sedna. To, że mam akcje Orlenu, a Orlen planuje wydobycie w Norwegii, nie oznacza wcale, że właśnie zostałem Królem Norwegii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Teraz, RappaR napisał: Ktoś kto ma około ~1% udziałów jest w MOLu(mniej niż polscy inwestorzy) jest właścicielem majątku Lotosu Jak mówię - propaganda antypisowska jest daleko bardziej prymitywna od najprymitywniejszych wiadomości TVP Jak dodasz udzialu rorosyjskiego rządu z "zagranicznymi inwestorami" I tych małych udziałowców to już optyka się zmienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Teraz, Pablo81 napisał: A w przypadku Schroedera? Przedstawiles te dwie sytuacje jako analogiczne? Jako przykład, jak łatwo można każdy kraj powiązać z putinem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Teraz, fluber napisał: Jako przykład, jak łatwo można każdy kraj powiązać z putinem Akurat Węgry są związane, powiązane i uwiazane, tu nie trzeba nic na siłę robic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 31 minut temu, Reikai napisał: Putinowski miliarder Rahimkulow, b. szef Gazpromu na Węgrzech i znaczący udziałowiec węgierskiej spółki MOL (bezpośrednio i przez bank OTP) stanie się właścicielem majątku Lotosu. Od 2018 r. jego nazwisko jest na amerykańskiej liście sankcyjnej!" Jest różnica pomiedzy interesami z ruskimi, a bezpośrednimi powiązaniami z putinem i gazpromem. Ale to trzeba zdać detektor debila, żeby to odróżnić. Lol. Ake wiesz, że państwa ronua ze sobą biznesy? Słyszałeś o tym, prawda? .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 1 minutę temu, Reikai napisał: Jak dodasz udzialu rorosyjskiego rządu z "zagranicznymi inwestorami" I tych małych udziałowców to już optyka się zmienia. aha, czyli już każdy Węgier ma powiązania z Putinem robi się grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 1 minutę temu, RappaR napisał: Do sedna. To, że mam akcje Orlenu, a Orlen planuje wydobycie w Norwegii, nie oznacza wcale, że właśnie zostałem Królem Norwegii Schroeder był powiązany z Gazpromem, Gazprom z Putinem, a Schroeder był Niemcem, czy to oznacza, że każdy Niemiec jest powiązany z Putinem? Do sedna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 1 minutę temu, RappaR napisał: aha, czyli już każdy Węgier ma powiązania z Putinem robi się grubo Nie manipuluj, tego nie powiedziałem. Tzn można udawać że węgierska polityka i ich inwestorzy nie mają glebokich powiazan z Rosją tak jak to robicie, tylko nie wiem po co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 4 godziny temu, fluber napisał: #TeamPolsat Będą z Ciebie ludzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 2 minuty temu, fluber napisał: Jako przykład, jak łatwo można każdy kraj powiązać z putinem I PISowskie media robiły to bez problemu. Po wybuchu wojny w każdych wiadomościach w Trójce czy Jedynce o tym mowil. Robili na ten temat reportaże. Dlaczego wtedy nie oponowałeś? Jesteś bardzo selektywny. Co pasuje do narracji, a co nie. Przemilczenie prawdy to też klamstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 2 minuty temu, Reikai napisał: Akurat Węgry są związane, powiązane i uwiazane, tu nie trzeba nic na siłę robic. Jak ostatnio sprawdzałem, to Węgry były członkiem Unii Europejskiej, która nakłada solidarnie sankcje na Rosję oraz członkiem NATO, który regularnie dozbraja bezpośredniego wroga Rosji, czyli Ukrainę. 1 minutę temu, Pablo81 napisał: I PISowskie media robiły to bez problemu. Po wybuchu wojny w każdych wiadomościach w Trójce czy Jedynce o tym mowil. Robili na ten temat reportaże. Dlaczego wtedy nie oponowałeś? Jesteś bardzo selektywny. Co pasuje do narracji, a co nie. Przemilczenie prawdy to też klamstwo. Nie mogę teraz komentować na e-nba, bo jak w Wiadomościach mówili o Schroederze to nie byłem na pikiecie protestacyjnej na Woronicza??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Teraz, fluber napisał: Jak ostatnio sprawdzałem, to Węgry były członkiem Unii Europejskiej, która nakłada solidarnie sankcje na Rosję oraz członkiem NATO, który regularnie dozbraja bezpośredniego wroga Rosji, czyli Ukrainę. Eee? Blokują tranzyt broni przez swój kraj I nie dostarczają jej Ukraińcom. Prawdziwy wrog Rosji normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 3 minuty temu, fluber napisał: Jak ostatnio sprawdzałem, to Węgry były członkiem Unii Europejskiej, która nakłada solidarnie sankcje na Rosję oraz członkiem NATO, który regularnie dozbraja bezpośredniego wroga Rosji, czyli Ukrainę. Nie mogę teraz komentować na e-nba, bo jak w Wiadomościach mówili o Schroederze to nie byłem na pikiecie protestacyjnej na Woronicza??? Mozesz. Tylko jak PIS wiązał Niemcy przez Schroedera z Putinem, to niech nie będzie zdziwiony, że ktoś wiąże Lotos przez MOL z tymże Putinem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 1 minutę temu, Reikai napisał: Eee? Blokują tranzyt broni przez swój kraj I nie dostarczają jej Ukraińcom. Prawdziwy wrog Rosji normalnie. To jest nieaktualne od jakichś 3 miesięcy z tego co kojarzę. Teraz, Pablo81 napisał: Mozesz. Tylko jak PIS wiązał Niemcy przez Schroedera z Putinem, to niech nie będzie zdziwiony, że ktoś wiąże Lotos przez MOL z tymże Putinem. Ciebie nie dziwi, ze @Reikai prezentuje poziom wiadomości TVP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 3 minuty temu, fluber napisał: To jest nieaktualne od jakichś 3 miesięcy z tego co kojarzę. Ciebie nie dziwi, ze @Reikai prezentuje poziom wiadomości TVP? Tez się cieszę, że po pół roku się zreflektowali pod naciskiem USA. No i jak poszedł news że jednak puszcza ten tranzyt to szybko to zdementowali. Ogólnie tez by mi był wstyd i głupio że partia na którą glosuje kocha się z wegrami, ale mógłbyś być choć trochę obiektywny po tym jak dostałeś niemal zawału gdy za Po ktoś z Rosji złóżyl jakieś zapytanie. Jakby Tusk ojebal ta stacje Węgrom to byś pierwszy kamieniem rzucał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Teraz, fluber napisał: To jest nieaktualne od jakichś 3 miesięcy z tego co kojarzę. Ciebie nie dziwi, ze @Reikai prezentuje poziom wiadomości TVP? https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Erystyka O dziś nr 6 Poza tym mimice p. Holeckiej nikt nie dorówna. Btw. ja pisałem o radiowej 3 i 1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 https://www.bankier.pl/wiadomosc/Rentownosc-polskich-obligacji-siegnela-9-8426704.html zaraz będzie palenie gotówka w piecach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 7 minut temu, Reikai napisał: Ogólnie tez by mi był wstyd i głupio że partia na którą glosuje kocha się z wegrami, ale mógłbyś być choć trochę obiektywny po tym jak dostałeś niemal zawału gdy za Po ktoś z Rosji złóżyl jakieś zapytanie. Jakby Tusk ojebal ta stacje Węgrom to byś pierwszy kamieniem rzucał. Dlaczego niby PiS się kocha z Węgrami? Jak ostatnio głosowałem na PiS to Fidesz był koalicjantem Platformy Obywatelskiej 9 minut temu, Pablo81 napisał: https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Erystyka O dziś nr 6 Poza tym mimice p. Holeckiej nikt nie dorówna. Btw. ja pisałem o radiowej 3 i 1. Zadawanie wielu obszernych pytań jako przykład erystyki. Na dowód cytat w którym pada jedno pytanie zamknięte. Nieźle 10 minut temu, Koelner napisał: https://www.bankier.pl/wiadomosc/Rentownosc-polskich-obligacji-siegnela-9-8426704.html zaraz będzie palenie gotówka w piecach Amerykański rynek obligacji jest zagrożony krachem, ciekawy artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 12 minut temu, fluber napisał: Dlaczego niby PiS się kocha z Węgrami? Jak ostatnio głosowałem na PiS to Fidesz był koalicjantem Platformy Obywatelskiej Zadawanie wielu obszernych pytań jako przykład erystyki. Na dowód cytat w którym pada jedno pytanie zamknięte. Nieźle Amerykański rynek obligacji jest zagrożony krachem, ciekawy artykuł Serio pytasz o miłość pisu do wegier, czy trollujesz? Bo nie wiem jak odpowiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi