jack Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 37 minut temu, Reikai napisał: Plus ojeebali stacje węgierskim ruskom Plus Arabowie z 30% udziałem w Rafinerii Gdańskiej i 50% zyskiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 14 minut temu, jack napisał: Plus Arabowie z 30% udziałem w Rafinerii Gdańskiej i 50% zyskiem. To już Fluberowi tłumaczyłem, że oddaliśmy to za darmo. To znaczy na pewno ktoś coś tam przytulił ale zasadniczo zapłacą z zysku z tego roku, czy też raczej półrocza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 To MBA też sobie kupił w jakiejś fundacji, której nie ma w żadnym rankingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 2 godziny temu, Reikai napisał: Plus ojeebali stacje węgierskim ruskom. Propisowcy tu dostali prawie spazmów dlatego, że ruskie za Tuska złożyli zapytanie. Teraz siedzą cicho. Śmieszy mnie, ze ktoś śmieje się z tego, ze emeryci oglądaj TVP, gdym sam wierzy w sprzedaż stacje węgierskim ruskim co jest 100 razy bardziej siermiężna propaganda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 3 godziny temu, fluber napisał: To najlepszy prezes ORLENu w historii. Wnioski nasuwają się same Jakie? 3 godziny temu, fluber napisał: Różnica między tym jak wygląda Orlen teraz a jak wyglądał Orlen kiedy zostawał jego prezesem Biedronka też dzisiaj ubiera kadrę w mundurki. 42 minuty temu, RappaR napisał: Śmieszy mnie, ze ktoś śmieje się z tego, ze emeryci oglądaj TVP, gdym sam wierzy w sprzedaż stacje węgierskim ruskim co jest 100 razy bardziej siermiężna propaganda Przecież to była dyslokacja stacji, dodatkowo narzucona % przez EU. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 48 minut temu, RappaR napisał: Śmieszy mnie, ze ktoś śmieje się z tego, ze emeryci oglądaj TVP, gdym sam wierzy w sprzedaż stacje węgierskim ruskim co jest 100 razy bardziej siermiężna propaganda reikai wierzy we wszystko, co 'napierdala' w pis... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 10 godzin temu, kcp78 napisał: reikai wierzy we wszystko, co 'napierdala' w pis... 10 godzin temu, starYfaN napisał: Przecież to była dyslokacja stacji, dodatkowo narzucona % przez EU. 11 godzin temu, RappaR napisał: Śmieszy mnie, ze ktoś śmieje się z tego, ze emeryci oglądaj TVP, gdym sam wierzy w sprzedaż stacje węgierskim ruskim co jest 100 razy bardziej siermiężna propaganda ale do tego: 12 godzin temu, jack napisał: Plus Arabowie z 30% udziałem w Rafinerii Gdańskiej i 50% zyskiem. już się tak chętnie nie odnosicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 13 minut temu, jack napisał: już się tak chętnie nie odnosicie? W znaczeniu, ze zagwarantowano ciągłość dostaw z Arabii kosztem Rosji to coś złego? To dobra umowa, do czego mam się odnieść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Teraz, RappaR napisał: W znaczeniu, ze zagwarantowano ciągłość dostaw z Arabii kosztem Rosji to coś złego? To dobra umowa, do czego mam się odnieść? To może wszystko sprzedajmy za gwarancję działania? Może jeszcze elektrownie sprzedamy Kolumbijczykom albo Australijczykom albo komukolwiek kto nam sprzeda węgiel. Kupili 30% za 1,115 mld zł gwarantując sobie 50% zysku. Zysk Lotosu za II 2022 wyniósł 3,6 mld zł. 50% z tego to 1,8 mld zł. Ciekawe co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Teraz, jack napisał: To może wszystko sprzedajmy za gwarancję działania? Nie, wystarczy sprzedać mniejszościowe udziały za gwaranację dostaw strategicznych surowców, których nie jesteśmy sobie w stanie zapewnić sami. Mam nadzieję, że pomogłem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 https://www.facebook.com/watch/?v=502573211726252 TVN nawet węgla nie potrafi rozpalić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Teraz, fluber napisał: Nie, wystarczy sprzedać oddać mniejszościowe udziały za połowę zysków i gwarancję dostaw strategicznych surowców, których nie jesteśmy sobie w stanie zapewnić sami Poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 1 minutę temu, Cardi napisał: https://www.facebook.com/watch/?v=502573211726252 TVN nawet węgla nie potrafi rozpalić O ja pierdolę. Oni serio myślą, że oglądają ich kretyni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 1 minutę temu, fluber napisał: O ja pierdolę. Oni serio myślą, że oglądają ich kretyni. Trzyliterowe telewizje mają ze sobą wiele wspólnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 6 minut temu, fluber napisał: O ja pierdolę. Oni serio myślą, że oglądają ich kretyni. a nie ogladaja?!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 13 minut temu, Cardi napisał: Trzyliterowe telewizje mają ze sobą wiele wspólnego. #TeamPolsat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 37 minut temu, fluber napisał: Nie, wystarczy sprzedać mniejszościowe udziały za gwaranację dostaw strategicznych surowców, których nie jesteśmy sobie w stanie zapewnić sami. Mam nadzieję, że pomogłem! To jakieś znane twierdzenie, zasada, reguła? Czyjego autorstwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 2 minuty temu, Pablo81 napisał: To jakieś znane twierdzenie, zasada, reguła? Czyjego autorstwa? Nie wiem, raczej powszechną wiedzą każdego kto wie co się wlewa do bakow i jakie byłyby konsekwencje braku tego czegoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 W sensie propaganda jest sprzedaż stacji, czy to że węgierscy biznesmeni(zwłaszcza poszukiwani) są przeżarci powiązaniami z Rosją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 21 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Nie wiem, raczej powszechną wiedzą każdego kto wie co się wlewa do bakow i jakie byłyby konsekwencje braku tego czegoś. Bo ostatnio twierdziłeś, że poczta z zalozenie musi być nierentowna, a tak nie jest. I właśnie dlatego są uczelnie, żeby nie korzystać z wiedzy powszechnej. Znajoma jest managerem w średniej firmie budowlanej i pracodawca zasponsorowal jej kanadyjskie MBA na SGH, które jest, jak wczoraj sprawdzilem, drugie w rankingu. Właściciel średniej (lokalnie dużej, ale nie ogólnopolskiej) firmy uznał, że mu się to opłaci. A Orlenowi wystarcza trzeciorzedne wykształcenie i MBA robione w jakiejś nieklasyfikowanej nigdzie fundacji. Ale oni też stawiają pewnie na wiedzę powszechna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi