kcp78 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 daruj, pablo, ale to jest czysta demagogia, z tymi uczelniami. raz, ze tylko polibudy i pewnie jakies um-y (patrz: okolnik w wa-wce) maja jakas wartosc, 2 - ukonczenie zadnej, absolutnie zadnej uczelni nie czyni czlowieka madrym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Nie jestem rekruterem. Są odpowiednie rankingi.Wątpię, żeby do grona szczególnie pożądanych należała Prywatna Wyższa Szkoła Ochrony Środowiska w Radomiu. No ale teza była że nie ma wartości. A wracając do Obajtka, facet przez 10 lat był wójtem i ogarnął w tym czasie sporo inwestycji i z pewnością nauczył sie więcej przydatnych rzeczy niż na jakiejkolwiek polskiej uczelni. Efektem tego były prawie 4 lata na różnych coraz wyższych stanowiskach w ssp gdzie się wykazywał z dobrej strony i jednocześnie uzupełniał wykształcenie robiąc MBA. Ostatecznie gdy zostawał prezesem Orlen, jego CV było całkiem pokaźne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 a w ogole, to nie ma co sobie wyrabiac opinii na podstawie tytulow naukowych. taki kulczyk byl doktorem, a okazal sie byc ekspertem od budowania autostrad! mozna?!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 6 minut temu, kcp78 napisał: daruj, pablo, ale to jest czysta demagogia, z tymi uczelniami. raz, ze tylko polibudy i pewnie jakies um-y (patrz: okolnik w wa-wce) maja jakas wartosc, 2 - ukonczenie zadnej, absolutnie zadnej uczelni nie czyni czlowieka madrym... Ale akurat polibudy to do robienia karier w administracji publicznej to średnio się nadają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 4 minuty temu, fluber napisał: No ale teza była że nie ma wartości. A wracając do Obajtka, facet przez 10 lat był wójtem i ogarnął w tym czasie sporo inwestycji i z pewnością nauczył sie więcej przydatnych rzeczy niż na jakiejkolwiek polskiej uczelni. Efektem tego były prawie 4 lata na różnych coraz wyższych stanowiskach w ssp gdzie się wykazywał z dobrej strony i jednocześnie uzupełniał wykształcenie robiąc MBA. Ostatecznie gdy zostawał prezesem Orlen, jego CV było całkiem pokaźne. Obal moja teze. Ostatnio podawałeś rankingi uczelni. Możesz mi udowodnić, iż się mylę i podać, na ktorym miejscu sklasyfikowana jest Prywatna Wyższa Szkoła Ochrony Środowiska? Wójt gminy Pcim -> Prezes Orlenu. Wygląda ok 3 minuty temu, fluber napisał: Ale akurat polibudy to do robienia karier w administracji publicznej to średnio się nadają Jak administracja publiczna to tylko: Prywatna Wyższa Szkoła Ochrony Środowiska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Teraz, fluber napisał: Ale akurat polibudy to do robienia karier w administracji publicznej to średnio się nadają nic takiego nie sugerowalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 8 minut temu, Pablo81 napisał: Obal moja teze. Ostatnio podawałeś rankingi uczelni. Możesz mi udowodnić, iż się mylę i podać, na ktorym miejscu sklasyfikowana jest Prywatna Wyższa Szkoła Ochrony Środowiska? W 2011 była 72 w rankingu uczelni niepublicznych w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 14 minut temu, fluber napisał: No ale teza była że nie ma wartości. A wracając do Obajtka, facet przez 10 lat był wójtem i ogarnął w tym czasie sporo inwestycji i z pewnością nauczył sie więcej przydatnych rzeczy niż na jakiejkolwiek polskiej uczelni. Efektem tego były prawie 4 lata na różnych coraz wyższych stanowiskach w ssp gdzie się wykazywał z dobrej strony i jednocześnie uzupełniał wykształcenie robiąc MBA. Ostatecznie gdy zostawał prezesem Orlen, jego CV było całkiem pokaźne. W przypadku Kaczyńskiego wielokrotnie przytaczales jego karierę naukową jako argument za. Teraz w zasadzie nie ma wartości. https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Erystyka pkt.27. Nie tyle nie potrafię, co nie mam czasu szukać danych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Teraz, Pablo81 napisał: W przypadku Kaczyńskiego wielokrotnie przytaczales jego karierę naukową jako argument za. Teraz w zasadzie nie ma wartości. https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Erystyka pkt.27. Nie tyle nie potrafię, co nie mam czasu szukać danych. Ale czy ja twierdzę że wykształcenie nie ma wartości? Twierdzę że inne rzeczy też mają wartość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 35 minut temu, fluber napisał: No ale teza była że nie ma wartości. A wracając do Obajtka, facet przez 10 lat był wójtem i ogarnął w tym czasie sporo inwestycji i z pewnością nauczył sie więcej przydatnych rzeczy niż na jakiejkolwiek polskiej uczelni. Efektem tego były prawie 4 lata na różnych coraz wyższych stanowiskach w ssp gdzie się wykazywał z dobrej strony i jednocześnie uzupełniał wykształcenie robiąc MBA. Ostatecznie gdy zostawał prezesem Orlen, jego CV było całkiem pokaźne. Na pewno ogarnął jak gromadzić kasę ba boku. Gdyby nie niezależna prokuratura to pewnie by siedział. I tak jak mówiłem, ja Obajtkowi nie ujmuję, facet ma głowę, problem w tym, że jest przy tym nieuczciwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 14 minut temu, fluber napisał: Ale czy ja twierdzę że wykształcenie nie ma wartości? Twierdzę że inne rzeczy też mają wartość Ok. Czyli wg Ciebie ma wystarczające kompetencje, aby zostać prezesem największego koncernu paliwowego w Europie Srodkowschodniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 A tak w kraju PiS legalizuje się przestępstwo: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 Przeczytałem właśnie że ten cały Marcin W. Powiedział iż dał łapówkę ale dowodu nie ma bo mu "uszkodzono telefon" Fajny ten dowód! Taki PiSowski (Wciąż uważam że tuski były w to wplątane) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 54 minuty temu, Pablo81 napisał: Ok. Czyli wg Ciebie ma wystarczające kompetencje, aby zostać prezesem największego koncernu paliwowego w Europie Srodkowschodniej? To najlepszy prezes ORLENu w historii. Wnioski nasuwają się same Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 4 godziny temu, Reikai napisał: Do tego zrobił magisterkę w rok Inżynierka w lutym, 1.5 roku później w czerwcu-wrześniu magister. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 15 minut temu, fluber napisał: To najlepszy prezes ORLENu w historii. Wnioski nasuwają się same A jak to sie oblicza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 7 minut temu, josephnba napisał: A jak to sie oblicza? Różnica między tym jak wygląda Orlen teraz a jak wyglądał Orlen kiedy zostawał jego prezesem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Różnica między tym jak wygląda Orlen teraz a jak wyglądał Orlen kiedy zostawał jego prezesem ropa na giełdach tańsza niż przed wybuchem wojny, a my bulimy 8 zł, nie ma się co dziwić, monopolista robi wynik naszym kosztem do tego drenowana energa + pgnig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 7 minut temu, Krzemo napisał: ropa na giełdach tańsza niż przed wybuchem wojny, a my bulimy 8 zł, nie ma się co dziwić, monopolista robi wynik naszym kosztem do tego drenowana energa + pgnig Plus ojeebali stacje węgierskim ruskom. Propisowcy tu dostali prawie spazmów dlatego, że ruskie za Tuska złożyli zapytanie. Teraz siedzą cicho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2022 14 minut temu, fluber napisał: Różnica między tym jak wygląda Orlen teraz a jak wyglądał Orlen kiedy zostawał jego prezesem Byłem w zeszłym tygodniu u rodziców w Płocku Wygląda tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi