ignazz Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 (edytowane) Bialoleka? Sam Jezus jako burmistrz nie dałby rady temu koszmarnemu konceptowi. Ani Jordan jak jesteś innego wyznania Edytowane 25 Lipca 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Widzieliście film na którym jakiś debil rzuca kamieniami w samochody z kolumny Kaczyńskiego ? Poziom zezwierzęcenia w tym kraju jest straszny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 to prawda, zawsze zastanawia mnie jak jakieś puste głowy z telewizora mogą wyzwalać w ludziach takie agresywne zachowania, zaczynając od jechania po sobie w internecie do rzucania kamieniem w czyjś samochód.... bo mówi coś inaczej (a co gorsza potem i tak robi to samo co wszyscy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 (edytowane) Kurde a czym różni się zjeb rzucający w auto kaczora od zjeba urywającego przypadkowe lusterka, strzelającego z wiatrówki w przednie szyby na parkingu itp? Zjeb to zjeb Edytowane 25 Lipca 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-kontorezerwowe Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Był Wungiel, od Stonóga, teraz mamy Cukier i to czy kilo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 2 godziny temu, ignazz napisał: Bialoleka? Sam Jezus jako burmistrz nie dałby rady temu koszmarnemu konceptowi. Ani Jordan jak jesteś innego wyznania Gdybym był złośliwy to bym napisał, że to wina twoich kolegów po fachu Srasz do własnego gniazda ziom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Jaki piękny widok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Teraz, fluber napisał: Jaki piękny widok Pierwszy raz żałuję, że nie jestem w sezonie nad morzem i nie mam zgniłego pomidora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 44 minuty temu, josephnba napisał: Pierwszy raz żałuję, że nie jestem w sezonie nad morzem i nie mam zgniłego pomidora Poza sezonem wystarczy że podjedziesz tramwajem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 (edytowane) 52 minuty temu, josephnba napisał: Gdybym był złośliwy to bym napisał, że to wina twoich kolegów po fachu Srasz do własnego gniazda ziom Nie bardzo. My robimy ładne Powiśle a nie takie ułomne pomysły reanimowania miejsca po taniości bo brakuje w „Warszawie” mieszkań. To nie moi koledzy to konkurencja (opozycja). 52 minuty temu, josephnba napisał: Moja wypowiedz co do Bialoleki nie była nic a nic żartobliwa. To jest patologiczna zabudowa. Na poziomie kiczu i błędów funkcjonalności niespotykanych w Warszawie. Obraziłbym i to mocno koncept sklepowy jakbym powiedział ze to Biedronka wśród Dzielnic. Błędna od podstaw koncepcyjnie i lokalizacyjnie po skale zjawiska kończywszy. Komunikacyjnie samobój. Jakbym miał codziennie dojeżdżać Modlinska w korkach do centrum przez dodatkowo zakorkowany most o kultowych porach 8:00-9:00 i 16:30-18:30 to bym sobie w łeb strzelil. Codziennie. To co tam się wydarzyło powinno być karane. Wiec wybacz ale nie jesteś złośliwy. Tym bardziej ze na twórców tego koszmaru można być potężnie wkurzonym. A złośliwym to można być na tych co tam się złapali. To już lepiej mieszkać za takie pieniądze ( bo tu ekonomiczna cena jest eksponowana co do tego koszmarku) w domkach szeregowych na zachód od Warszawy. Dojazd poprzez Konotope szybszy mimo ze dalej. Edytowane 25 Lipca 2022 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 7 minut temu, ignazz napisał: Nie bardzo. My robimy ładne Powiśle a nie takie ułomne pomysły reanimowania miejsca po taniości bo brakuje w „Warszawie” mieszkań. To nie moi koledzy to konkurencja (opozycja). reanimowania? przecież tam nic nie było w sumie największe zło tam to komunikacja miejska -> chamsko że im tej drugiej linii nie podciągną i btw - co jest takiego ładnego na Powiślu? (jedna z bardziej overrated części miasta, taka Saka Kępa z drugiej strony Wisły bije ją na głowę) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Teraz, julekstep napisał: reanimowania? przecież tam nic nie było w sumie największe zło tam to komunikacja miejska -> chamsko że im tej drugiej linii nie podciągną i btw - co jest takiego ładnego na Powiślu? (jedna z bardziej overrated części miasta, taka Saka Kępa z drugiej strony Wisły bije ją na głowę) Saska ma swój urok. Tu można powspominać historyczna zabudowę ale ten cień Pragi i Grochowa trochę ciążył kiedyś. Powiśle się delikatnie zmienia i będzie coraz milsza tkanka miejska. Gdzie w 20 minut z buta dojdziesz do ścisłego centrum, SMiasta lub Dworca Centralki czy Wschód. Dokładając do tego rytm życia studenckiego nie ma pierdnięcia do innych dzielnic. Choć tu oczywiście rozumiem jak ktoś woli klimaty drugiej strony Wisły. Budowany Port Praski to jeden z milszych konceptow i moim zdaniem topowe miejsce do zamieszkania. A reanimowana użyłem raczej w kontekście ze tam jest codziennie zawał. No i w takim mieście metro robi robotę. Stad już Bemowo funkcjonalnie mimo kolejnych patologii urbanistycznych daje radę. Przepraszam ze nie za bardzo cenie tych co dali się nabrać na Białołękę. Dzień w dzień zawał i brak wyciągania wniosków jadac bezmyślnie w tej masie korków. Tak się nie da żyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 Warszawa w ogóle jest z dupy, Otwock już fajniejszy albo Żyrardów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 2 minuty temu, Koelner napisał: Warszawa w ogóle jest z dupy, Otwock już fajniejszy albo Żyrardów Co do pierwszej części zdania to oczywiście tak. Co do doboru satelitów raczej nie bardzo. Wolałbym już mieszkać w kampinosie. Ogólnie całe Mazowieckie ma dramatycznie mało do zaoferowania. Żyrardów do stan umysłu. Jak Sochaczew Pruszków czy Minsk Mazowiecki. Mocno specyficznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 17 minut temu, ignazz napisał: No i w takim mieście metro robi robotę. Stad już Bemowo funkcjonalnie mimo kolejnych patologii urbanistycznych daje radę. Przepraszam ze nie za bardzo cenie tych co dali się nabrać na Białołękę. i właśnie dlatego nie rozumiem czemu tam tego metra nie podciągnęli, akurat tam wybudowanie kilku stacji to nie problem a mogłoby działać tak jak te odnogi na zadupia w Londynie (w sensie że 2/3 pociągów by kończyło kurs na Bródnie a 1/3 by jechał te kilka stacji dalej) 13 minut temu, Koelner napisał: Warszawa w ogóle jest z dupy, Otwock już fajniejszy albo Żyrardów cicho tam kaszubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kcp78 Opublikowano 25 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2022 10 godzin temu, Koelner napisał: Stan dróg w Polsce i wygląd miast lol. zadna w tym ich zasluga. rzadzili akurat wtedy, gdy eurokolchoz pompowal kase w infrastrukture w polsce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 4 godziny temu, kcp78 napisał: lol. zadna w tym ich zasluga. rzadzili akurat wtedy, gdy eurokolchoz pompowal kase w infrastrukture w polsce... lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Iggy mylisz Tarchomin z moją częścią Białołęki Ja mam dom po wschodniej stronie, blisko marek Z wieloma argumentami się zgadzam, też zauważam patologię deweloperską Z tym, że ja kupując działkę chciałem blisko natury i daleko od zgiełku I te 9 lat temu tak właśnie było, niestety to się zmienia, tak jak zmienia się mój stosunek do tego miejsca i powoli zaczynamy z żoną zastanawiać się nad domem gdzieś dalej Mi akurat koszmar komunikacyjny nie grozi bo pracuję 5km od domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Godzinę temu, josephnba napisał: Ja mam dom po wschodniej stronie, blisko marek Marki rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 8 minut temu, Koelner napisał: Marki rulez Pracowalem tam kiedyś w piekarni. Bardzo nie polecam. Ale okolica spoko, cicho itd. Tylko że dostać się gdzieś to idź pan w c***. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi