josephnba Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 8 godzin temu, fluber napisał: Oni już wiedzą że przegrają kolejne wybory. Został im rok żeby sobie dorobić. A mi się wydaje że wygrają ale bez większości i tego się bardziej boję niż obecnej sytuacji PiS ma historię bratania się z byle kurwą, żeby tylko rządzić więc jakiś nowy twór pokonfederacyjny może dostać teki PiS wciąż, pomimo regularnych odpalow nie ma z kim przegrać PO rządzić nie może, po prostu nie może Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 28 minut temu, josephnba napisał: A mi się wydaje że wygrają ale bez większości i tego się bardziej boję niż obecnej sytuacji PiS ma historię bratania się z byle kurwą, żeby tylko rządzić więc jakiś nowy twór pokonfederacyjny może dostać teki PiS wciąż, pomimo regularnych odpalow nie ma z kim przegrać PO rządzić nie może, po prostu nie może Jak już to PiS może rządzić z lewicą bo mają ten sam program i 80% ustaw głosują tak samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 32 minuty temu, josephnba napisał: PiS ma historię bratania się z byle kurwą, żeby tylko rządzić więc jakiś nowy twór pokonfederacyjny może dostać teki Bo ja wiem. https://pl.wikipedia.org/wiki/Koalicja_PO-PSL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 4 minuty temu, starYfaN napisał: Bo ja wiem. https://pl.wikipedia.org/wiki/Koalicja_PO-PSL A teraz wytłumacz jak to się ma do tego co Joseph napisał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 5 minut temu, Sebastian napisał: A teraz wytłumacz jak to się ma do tego co Joseph napisał ? Mogę tłumaczyć, jeżeli Joseph zapyta, dlaczego mam tłumaczyć Tobie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 8 minut temu, Sebastian napisał: A teraz wytłumacz jak to się ma do tego co Joseph napisał ? PSL to k**** zdaniem przedmówcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 4 minuty temu, fluber napisał: PSL to k**** zdaniem przedmówcy No ok. Zgadzam się. Nadal nie wiem jak to się ma do tego, że PiS to k**** ? Chodzi mi o to, że Staryfan zaczyna pisać w tonie "wina Tuska" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 43 minuty temu, Sebastian napisał: No ok. Zgadzam się. Nadal nie wiem jak to się ma do tego, że PiS to k**** ? Chodzi mi o to, że Staryfan zaczyna pisać w tonie "wina Tuska" Joseph napisał że PiS ma historię bratania się z k****mi a nie że PiS to k**** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 4 minuty temu, Koelner napisał: Wow Pożar w burdelu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 1 godzinę temu, fluber napisał: Joseph napisał że PiS ma historię bratania się z k****mi a nie że PiS to k**** A rzeczywiście, czyli k**** brata się z innymi k****mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Będzie kolejny sukces rządów PiS i prezesa "pieniądze spadają mi znikąd" Obajtka. Udaje się sprzedać 80% udziałów Lotosu za 1,15 mld złotych. Lotos w zeszłym roku wygenerował zysk netto wysokości 3,21 mld zł. Transakcja na miarę tej jaką PO zrobiło z Kulczykiem gdy sprzedawało mu Ciech. Dobry rząd na trudne czasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 3 minuty temu, Sebastian napisał: Będzie kolejny sukces rządów PiS i prezesa "pieniądze spadają mi znikąd" Obajtka. Udaje się sprzedać 80% udziałów Lotosu za 1,15 mld złotych. Lotos w zeszłym roku wygenerował zysk netto wysokości 3,21 mld zł. Transakcja na miarę tej jaką PO zrobiło z Kulczykiem gdy sprzedawało mu Ciech. Dobry rząd na trudne czasy. Skad to 80? Miało być 30. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 1 minutę temu, fluber napisał: Skad to 80? Miało być 30. A przepraszam, masz rację. Kupią 30%. Nie zmienia to faktu, że każdy by chciał mieć 100% zwrotu z inwestycji po roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 4 minuty temu, Sebastian napisał: A przepraszam, masz rację. Kupią 30%. Nie zmienia to faktu, że każdy by chciał mieć 100% zwrotu z inwestycji po roku. Akurat mieli wyjątkowo dobry rok https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/1-15-mld-zl-straty-grupy-lotos-w-2020-roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 (edytowane) 5 minut temu, fluber napisał: Akurat mieli wyjątkowo dobry rok https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/1-15-mld-zl-straty-grupy-lotos-w-2020-roku 2019 1,97 mld zysku 2018 1,6 mld 2017 1,7 mld Ale Ty oczywiście spojrzałeś tylko na ten jeden rok strat. A wiesz, że zysk za pierwszy kwartał 2022 to 1,25 mld ? Edytowane 21 Lipca 2022 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 14 minut temu, Sebastian napisał: 2019 1,97 mld zysku 2018 1,6 mld 2017 1,7 mld Ale Ty oczywiście spojrzałeś tylko na ten jeden rok strat. A wiesz, że zysk za pierwszy kwartał 2022 to 1,25 mld ? W artykule były dane za lata 2019-2020. I te ponad 3 miliardy które przytoczyles z ubiegłego roku, to, jak napisałem, był wyjątkowo dobry rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 1 minutę temu, fluber napisał: W artykule były dane za lata 2019-2020. I te ponad 3 miliardy które przytoczyles z ubiegłego roku, to, jak napisałem, był wyjątkowo dobry rok. W ostatnich 5 latach tylko w jednym roku Lotos nie osiągał zysku. W każdym w których zysk osiągał był on większy niż wartość transakcji. Normalnie drugi Ciech. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 Godzinę temu, fluber napisał: Skad to 80? Miało być 30. 30%. To ma być umowa ramowa z długookresową gwarancją dostawy ok 300 tyś baryłek dziennie. Trzeba poczekać na konkrety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2022 (edytowane) 4 godziny temu, starYfaN napisał: Bo ja wiem. https://pl.wikipedia.org/wiki/Koalicja_PO-PSL Drugi raz z rzędu odpowiadasz mi w ten sposób W sensie na zrzut do PiSu wytykasz coś podobnego po Na to tym mniej sensu, że ostatnie zdanie mojego posta brzmi PO nie może znów rządzić I jak ja mam na to odpowiedzieć? Czego ty oczekujesz? Nawet sobie bym dupy nie zawracał pisaniem tego posta, gdyby nie gównoburza która się tu zrobiła PiS dał edukację Giertychowi, sprawiedliwość Ziobrze Boję się, że o edukacji moich dzieci za chwilę będzie decydował Bosak lub Braun Edytowane 21 Lipca 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi