Koelner Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) Wolski powiedział że 80-90% kont antycovidowych zrobiło się antyukraińskie . Its true? Edytowane 2 Marca 2022 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) Teraz, Koelner napisał: Wolski powiedział że 80-90% kont antycovidowych zrobiło się antyukraińskie . Its true? Wszystko na to wskazuje. Wcześniej pewnie byli za brexitem. Edytowane 2 Marca 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 11 godzin temu, RappaR napisał: Konfa ogólnie właśnie upada i pozostają wśród jej fanów najgłupsi z najżałośniejszych. Cieszy mnie to, bo i na Konfę głupio głosować, i z Konfy można iść głosować w sumie tylko na PiS, Przecież jak ja czytam tweety tych debili z konfederacji to już serio lepiej by ludzie głosowali ja PiS. Ci to przynajmniej teraz potrafią się zachować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Godzinę temu, josephnba napisał: Powinieneś być dumny, przecież on jedzie dożynać właśnie tych których widzisz Ty i koledzy z młodzieży... Konfederacji! Prędzej jakiś napad na Tira się szykuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Fajne to orędzie, takie o niczym. Zeleński przesyła pozdrowienia i podziękowania. Można było Tłita wysłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) 4 godziny temu, Cardi napisał: Jesteś żenujący. A było nam razem tak cudownie... @Cardi mam też miłą niespodziankę dla Ciebie. Specjalnie się rozglądałem i faktycznie, miałeś rację! Wypatrzyłem kilku ciemnoskórych. Może nie 80% ale zawsze.... Mea culpa Edytowane 2 Marca 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 10 godzin temu, Cardi napisał: Fajne to orędzie, takie o niczym. Zeleński przesyła pozdrowienia i podziękowania. Można było Tłita wysłać. Nie twierdzę, że Cardi jest rosyjskim trollem. Po prostu jego retoryka jest identyczna jak u nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 11 minut temu, RappaR napisał: Nie twierdzę, że Cardi jest rosyjskim trollem. Po prostu jego retoryka jest identyczna jak u nich Jak siedzisz na okrągło w bańce informacyjnej ruskich trolli to gadasz potem jak ruski troll Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 14 minut temu, fluber napisał: Jak siedzisz na okrągło w bańce informacyjnej ruskich trolli to gadasz potem jak ruski troll dlatego ograniczajcie te Twitterry i inne badziewia bo też to dotyczy wojenki PiS vs PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Godzinę temu, Koelner napisał: dlatego ograniczajcie te Twitterry i inne badziewia bo też to dotyczy wojenki PiS vs PO To chyba zawsze u nas dotyczy tej wojenki Tydzień wystarczył, żeby zaatakowały nas nasze własne demony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 2 godziny temu, fluber napisał: Jak siedzisz na okrągło w bańce informacyjnej ruskich trolli to gadasz potem jak ruski troll Następny wysryw. Oświeć mnie zatem co takiego ważnego padło na tym orędziu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 Napisz nam może, czego oczekiwałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 16 minut temu, Cardi napisał: Następny wysryw. Oświeć mnie zatem co takiego ważnego padło na tym orędziu? No np. żeby nie słuchać ruskich trolli:) Ale generalnie pamiętaj, że nie wszyscy Polacy mają twittera i śledzą 24/7 doniesienia z frontu, więc takie orędzie to nic innego jak info o najważniejszych kwestiach w danej chwili i ma na celu głównie uspokoić ludzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 1 godzinę temu, fluber napisał: No np. żeby nie słuchać ruskich trolli:) Ale generalnie pamiętaj, że nie wszyscy Polacy mają twittera i śledzą 24/7 doniesienia z frontu, więc takie orędzie to nic innego jak info o najważniejszych kwestiach w danej chwili i ma na celu głównie uspokoić ludzi. Zwłaszcza że target wyborczy Dudka chyba raczej w zdecydowanej większości nie kojarzy tweeta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 18 godzin temu, Sebastian napisał: Cena stali dziś +40% i nie chcą sprzedawać bo spodziewają się dalszych wzrostów. Nieciekawie. Ceny dobiją i tak już hamującą branżę. https://businessinsider.com.pl/motoryzacja/volkswagen-wstrzymuje-prace-w-dwoch-polskich-zakladach/zpxphbt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 25 minut temu, fluber napisał: https://businessinsider.com.pl/motoryzacja/volkswagen-wstrzymuje-prace-w-dwoch-polskich-zakladach/zpxphbt Spoko stal skoczyła dziś o kolejną złotówkę i nie można kupić. Niektórzy już nie mają inni nie sprzedają bo wiedzą, że za 2 tygodnie sprzedadzą po 15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 3 godziny temu, matek napisał: Napisz nam może, czego oczekiwałeś. Czegokolwiek czego nie można się domyślić. Bo to że Ukraina jest nam wdzięczna, że sytuacja jest ciężka, że walczą, że się nie poddają to wiemy z neta i mediów (chyba). 3 godziny temu, fluber napisał: No np. żeby nie słuchać ruskich trolli:) Ale generalnie pamiętaj, że nie wszyscy Polacy mają twittera i śledzą 24/7 doniesienia z frontu, więc takie orędzie to nic innego jak info o najważniejszych kwestiach w danej chwili i ma na celu głównie uspokoić ludzi. Myślę że zdecydowana większość śledzi. Skoro moja 77 letnia babcia w sanatorium umie wyklikać na smartfonie czy usłyszeć w telewizji i dzwoni do mnie z "najnowszymi informacjami", to raczej większość potrafi to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 3 godziny temu, Cardi napisał: Następny wysryw. Oświeć mnie zatem co takiego ważnego padło na tym orędziu? Nic, podobnie jak nic ważnego się na Ukrainie nie stało, i tak słońce się zmieni w czerwonego olbrzyma za 5 miliardów lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 20 minut temu, Cardi napisał: Myślę że zdecydowana większość śledzi. Skoro moja 77 letnia babcia w sanatorium umie wyklikać na smartfonie czy usłyszeć w telewizji i dzwoni do mnie z "najnowszymi informacjami", to raczej większość potrafi to zrobić. Tym lepiej że prezydent wygłosił orędzie i uspokoił ludzi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 3 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 2 minuty temu, fluber napisał: Tym lepiej że prezydent wygłosił orędzie i uspokoił ludzi:) Co takiego uspokajającego powiedział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi