RappaR Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Konfa ogólnie właśnie upada i pozostają wśród jej fanów najgłupsi z najżałośniejszych. Cieszy mnie to, bo i na Konfę głupio głosować, i z Konfy można iść głosować w sumie tylko na PiS, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 42 minuty temu, RappaR napisał: Konfa ogólnie właśnie upada i pozostają wśród jej fanów najgłupsi z najżałośniejszych. Cieszy mnie to, bo i na Konfę głupio głosować, i z Konfy można iść głosować w sumie tylko na PiS, A dopiero co podchodzili pod realna 3 sile i zagrożenie dla Hołowni przez bronienie granic i coraz większe nieścisłości z covidem. Polityka bywa krucha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 2 godziny temu, josephnba napisał: @Cardi leć bić ciapatych Som na zdjenciach! Ja pi****le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 47 minut temu, RappaR napisał: Konfa ogólnie właśnie upada i pozostają wśród jej fanów najgłupsi z najżałośniejszych Żeby Cię nie zdziwiła ich liczebność... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) 11 minut temu, Reikai napisał: A dopiero co podchodzili pod realna 3 sile i zagrożenie dla Hołowni przez bronienie granic i coraz większe nieścisłości z covidem. Polityka bywa krucha. Jakie bronienie granic? Taki sam realny wpływ na obronność co happening tego posła co z reklamówką biedronki biegł karmić ludzi na bialorusi Ja serio współczuję wyborcom Konfy, przecież ich elity to skompromitowane głupki mające poklask u followersów Roli i Jaszczura Większość to totalna patologia w stylu Szpilki czy innych prawilnych "sztywnych" chłopaków z blok ekipy Edytowane 2 Marca 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Konfederacja i JKM jest po to, aby dopilnować duopolu POPIS. Wiążą prawicowych wyborców i jak już mają konkretne poparcie JKM albo kto inny z Konfy robi/mówi coś totalnie debilnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) 19 godzin temu, Cardi napisał: @josephnba patrz jacy studenci Nie no to zupełnie zmienia mój punkt widzenia! Przecież wiadomo że to przedstawiciele większości przekraczającej polską granicę. Już lecę chować żonę i nienarodzoną córkę! Muzułmańska hordą w natarciu! Oh wait.... https://fb.watch/buS_0VuMiI/ Czyli wszyscy Polacy to rasiści i patusy! Chyba jednak schowam swoje kobiety! Edytowane 2 Marca 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 2 minuty temu, josephnba napisał: Czyli wszyscy Polacy to rasiści i patusy! Chyba jednak schowam swoje kobiety! 22 minuty temu, Cardi napisał: Ja pi****le muszę się powtarzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) 5 minut temu, Cardi napisał: muszę się powtarzać. Ewidentnie widać że nie wyczailes kontekstu Albo udajesz że nie rozumiesz (to mi się wydaje bardziej realne) Widać wziąłeś sobie do serca to porównanie do trollingu Julka i próbujesz go naśladować Więc sparafrazuję Pana z twojego filmiku, może mówiąc jego językiem zdołam ci to wyjaśnić "... Mniej więcej, może 20% to normalni Polacy..." Edytowane 2 Marca 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 2 minuty temu, josephnba napisał: Ewidentnie widać że nie wyczsiles kontekstu Albo udajesz że nie rozumiesz Więc sparafrazuję Pana z mojego filmiku, może mówiąc jego językiem zdołam ci to wyjaśnić "... Mniej więcej, może 20% to normalni Polacy..." Ja nie rozumiem? XD Pojechałeś na granicę, widziałeś jedno miejsce przez pewien (zakładam że dość krótki) czas i wróciłeś głosić prawdę objawioną. I mamy to wziąć za pewnik. W porządku. A potem pojawia się narracja typa, który spędził trochę (jak zakładam więcej niż Ty) czasu na granicy z racji obowiązków tam wykonywanych, mówi totalnie coś innego niż Ty. I to już na pewno ruski troll, agent, ustawka, propaganda. Rozumiesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 3 minuty temu, Cardi napisał: Ja nie rozumiem? XD Pojechałeś na granicę, widziałeś jedno miejsce przez pewien (zakładam że dość krótki) czas i wróciłeś głosić prawdę objawioną. I mamy to wziąć za pewnik. W porządku. A potem pojawia się narracja typa, który spędził trochę (jak zakładam więcej niż Ty) czasu na granicy z racji obowiązków tam wykonywanych, mówi totalnie coś innego niż Ty. I to już na pewno ruski troll, agent, ustawka, propaganda. Rozumiesz? To Ty nie rozumiesz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) 9 minut temu, Cardi napisał: Ja nie rozumiem? XD Pojechałeś na granicę, widziałeś jedno miejsce przez pewien (zakładam że dość krótki) czas i wróciłeś głosić prawdę objawioną. I mamy to wziąć za pewnik. W porządku. A potem pojawia się narracja typa, który spędził trochę (jak zakładam więcej niż Ty) czasu na granicy z racji obowiązków tam wykonywanych, mówi totalnie coś innego niż Ty. I to już na pewno ruski troll, agent, ustawka, propaganda. Rozumiesz? Powtarzam, byłem na granicy, jadę na granicę, mam mnóstwo zaufanych ludzi, którzy na granicy są lub byli i ufam ich słowom oraz własnym oczom bardziej niż jakiemuś nonameowi z Internetu mówiącemu że 80% to silni zdrowi mężczyźni spoza Ukrainy terroryzujący biedne matki z dziećmi Jeszcze raz- ja widzę coś na własne oczy, ty oglądasz tweetara przy kawie i oskarżasz mnie o dezinformację Edytowane 2 Marca 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 1 minutę temu, Cardi napisał: Ja nie rozumiem? XD Pojechałeś na granicę, widziałeś jedno miejsce przez pewien (zakładam że dość krótki) czas i wróciłeś głosić prawdę objawioną. I mamy to wziąć za pewnik. W porządku. A potem pojawia się narracja typa, który spędził trochę (jak zakładam więcej niż Ty) czasu na granicy z racji obowiązków tam wykonywanych, mówi totalnie coś innego niż Ty. I to już na pewno ruski troll, agent, ustawka, propaganda. Rozumiesz? Policja zaprzecza poważnym incydentom, miasto Przemysl zaprzecza, PKP zaprzecza ze sa napady w pociągach. Mowimy o pojedynczych przypadkach przy 500k osob.To jest nieprawda. Filmik z relacja jakiegoś chlopa i kobiety, która mówi że na porodówkę wchodzą muzułmanki z pasem szachida to jest prawda. Zupełnie jak z covidem, te same rzeczy chwytają za serce fanów konfederacji, tam też wyłączają tv i włączają myślenie. Dowody, statystyki, badania, nauka to jest nieprawda. Wypowiedzi zbanowanych lekarzy, foliarskie filmiki na YouTubie z żółtymi napisami, to jest prawda. Mialem wczoraj przyjemność usłyszeć wypowiedź pary w pracy podczas przerwy, która fascynuje się konfederacja, Braunem, szczepionki to depopulacja itd. "Cala wojna to teatrzyk, pokazują martwe dzieci zeby im współczuć, nagle nic nie było a teraz jest prosto po covidzie, armia rosyjska jest słabsza od białoruskiej, Putin to wielki strateg z którym każdy się liczy, nie wydaje wam się to podejrzane? Chodzi o depopulacje zeby wrzucić na tereny świata coraz więcej żydów, nic wielkiego się nie dzieje tylko media nas oglupiaja zeby coś się dzialo, to wszystko wielki reset". Autentyk z wczoraj. To juz lewicowe fanki lewicy maja więcej oleju w głowie, a nie mają go wcale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Płatne trole i drobna liczba pożytecznych idiotów: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 49 minut temu, fluber napisał: Żeby Cię nie zdziwiła ich liczebność... dokładnie nieważne jak głupi byłby przekaz -> jeśli jest wyraźny i wyróżniający się to spokojnie może dać wynik powyżej progu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Teraz, julekstep napisał: dokładnie nieważne jak głupi byłby przekaz -> jeśli jest wyraźny i wyróżniający się to spokojnie może dać wynik powyżej progu łatwiej jest stwierdzić, że wszyscy dookoła się mylą, niż przyznać się samemu do głupoty w jakiejś sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 1 minutę temu, fluber napisał: łatwiej jest stwierdzić, że wszyscy dookoła się mylą, niż przyznać się samemu do głupoty w jakiejś sprawie. Pawlak z samych swoich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 16 minut temu, Reikai napisał: To juz lewicowe fanki lewicy maja więcej oleju w głowie, a nie mają go wcale. lewicowe fanki lewicy to mały pikuś byś zobaczył prawicowe fanki lewicy to byś dopiero zobaczył! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) 10 minut temu, julekstep napisał: lewicowe fanki lewicy to mały pikuś byś zobaczył prawicowe fanki lewicy to byś dopiero zobaczył! Chcę! @Cardi chciałbym się zobowiązać do sprawdzenia pod spódnicą kobiet z rodziny, którą dziś przywieziemy czy faktycznie są płci żeńskiej, ale trochę się boje, że mnie zamkną Boję się też, że zrozumiesz ten wpis tak: "...zamknęli Polaka, który starał się udowodnić, że rzekome kobiety z dziećmi to faktycznie przebrani uchodźcy ekonomiczni z krajów muzułmańskich" Edytowane 2 Marca 2022 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 20 minut temu, josephnba napisał: @Cardi chciałbym się zobowiązać do sprawdzenia pod spódnicą kobiet z rodziny, którą dziś przywieziemy czy faktycznie są płci żeńskiej, ale trochę się boje, że mnie zamkną Boję się też, że zrozumiesz ten wpis tak: "...zamknęli Polaka, który starał się udowodnić, że rzekome kobiety z dziećmi to faktycznie przebrani uchodźcy ekonomiczni z krajów muzułmańskich" <rolling on the floor laughing> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi