Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, fluber napisał:

Poprzednich też nie rozumieli, więc żadna różnica:)

I za realizację tego przymierza odpowiadają Suski z Sasinem?:)

Again, tu nie ma żadnego masterplanu ;)
Poza tym brak złowrogich (realnie) działań przeciwko sobie jest wystarczający, zeby utrzymać status quo ;)

1 minutę temu, Sebastian napisał:

Wiedzialem ze tak odpowiesz. Ciekaw jestem czy dostrzegasz też drugie dno swojej odpowiedzi. 

Dno jest jedno, w US nie dowiedziałem się nigdy niczego pożycztecznego, poczynając od tego, że lata temu nie mogłem się zatrudnić, bo nie miałem NIP-u i nie mogłem dostać NIP-u, bo nie jestem zatrudniony, a kończąc na braku umiejętności policzenia 2% wartości samochodu używanego przy kupnie

Godzinę temu, P_M napisał:

Again, tu nie ma żadnego masterplanu ;)
Poza tym brak złowrogich (realnie) działań przeciwko sobie jest wystarczający, zeby utrzymać status quo ;)

No nie ma. Była katastrofa smoleńska, zginął bliźniak Jarka, on uważa, że to wina PO i mamy napierdalankę. Proste.

Godzinę temu, fluber napisał:

No nie ma. Była katastrofa smoleńska, zginął bliźniak Jarka, on uważa, że to wina PO i mamy napierdalankę. Proste.

e tam , kopią się po kostkach - już dawno mógłby Jarek mieć wyrok za to , że jako szeregowy poseł w 05-06 otrzymywał informację od Ziobry odnośnie spraw .

28 minut temu, jack napisał:

Zrzut-ekranu-679-1026x1080.png

Dali w TVP jego nawet głos zdeformowany :) 

2 minuty temu, Sebastian napisał:

Weź, za każdym razę jak go widzę to mam ochotę rzucić kamieniem. Bawi mnie to, że ludzie uważają go za jakąś alternatywę dla PiSu. Jest tak samo gówniany jak oni. 

Przynajmniej mniej wpierdalal Ci się w biznes no i drogo i miasta się budowały 

6 godzin temu, P_M napisał:

Nie dawajcie się ubrać w tę polaryzację. Ja to osobiście widzę tak, że fiasko rozmów PoPisu, było fiaskiem tylko na pokaz, a obaj wodzowie sprytnie dogadali się, żeby ładnie spolaryzować społeczeństwo wokół dwóch opcji, przedstawić je jako fałszywą dychotomię i spróbować stworzyć amerykański system ergo, mieć dożywotnio zapewnione wygodne życie.

Powiedz, że nie zajęło Ci to 16 lat od 2005, żeby to dostrzec.

4 godziny temu, fluber napisał:

W latach 2005-2010 napierdalanki nie było?

:) 

1 minutę temu, fluber napisał:

Not even close

No jeżeli przekształcenie przyszłych "skazanych na siebie" koalicjantów w zaciekłych wrogów to "not even close" to nie mam pytań.

Swoją drogą możliwe, że to uratowało Tuskowi życie. Pewnie jakby sobie spijali z dziubków to leciałby z LechKaczem jednym samolotem.

20 minut temu, Koelner napisał:

Dali w TVP jego nawet głos zdeformowany :) 

Przynajmniej mniej wpierdalal Ci się w biznes no i drogo i miasta się budowały 

Owszem robił mało zmian, ale nie robił nawet tych zmian pożytecznych, chociaż trzeba powiedzieć wprost, że to powstaniu jednolitego pliku kontrolnego zawdzięczamy to, że mafie Vatowskie już nie mają tak łatwo. A to PO było tego autorem. Ale poza tym marnie. 

Generalnie jak mówię, on walił głową w jedną ścianę a za PiSu walimy w drugą. Miotamy się od ściany do ściany jak wariaci, bez ładu, składu, planowania  i porządku. Wielkie gówno, jedno wielkie gówno. 

• matek zablokował(a) ten temat
  • Reikai odblokował(a) ten temat