Cardi Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 1 minutę temu, fluber napisał: Można powiedzieć, że przestali czytać twitta po dojściu do słowa "KORONAWIRUSA" Czyli trolling był dobry, bo osiągnął efekt. 3 strony postów, żeby się zgodzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 9 minut temu, Koelner napisał: ale to piszesz o faktach po wojennych. daliśmy kompletnie dupy od 89, że zaniedbaliśmy politykę wschodnią o nawet soft power a za tym mogłyby iść kolejne elementy Oczywiście, ale to najmniejsze "danie dupy" w ogólnym resume. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 2 minuty temu, quevas napisał: pan Mejza pomysł na lukratywny biznes zapożyczył z praktyki Kościoła kat., od 2 tys lat rzekomymi cudami i uzdrowieniami uzasadniającego wyłudzenia na masową skalę Biura podróży też czerpią pełną garścią od Izraelitów. Przypomnę tu tylko ucieczkę z Egiptu w tempie 2 kilometrów na rok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 4 minuty temu, Cardi napisał: Czyli trolling był dobry, bo osiągnął efekt. 3 strony postów, żeby się zgodzić. To, że trolling osiągnął efekt, to nie znaczy, że był dobry. Na przykład Team X niedawno strollował, że Karol odchodzi z teamu z powodu problemów osobistych i wszyscy w to uwierzyli i mu współczyli, a kilka dni później przyznali się, że to nieprawda i to zmyślili i to był trolling i mimo że wszyscy się nabrali to trolling nie był dobry i pojawiła się ogromna krytyka tego trollingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Teraz, fluber napisał: To, że trolling osiągnął efekt, to nie znaczy, że był dobry. nie wiem czy mogę się zgodzić. Teraz, fluber napisał: Na przykład Team X niedawno strollował, że Karol odchodzi z teamu z powodu problemów osobistych i wszyscy w to uwierzyli i mu współczyli, a kilka dni później przyznali się, że to nieprawda i to zmyślili i to był trolling i mimo że wszyscy się nabrali to trolling nie był dobry i pojawiła się ogromna krytyka tego trollingu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 5 minut temu, Cardi napisał: nie wiem czy mogę się zgodzić. Nie jesteś na bieżąco;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 4 minuty temu, quevas napisał: w religiach świata zachęta do ubóstwa ma charakter czysto fasadowy, kamuflujący pochwałę nieopanowanej pazerności Tak w religiach teiztycznych. Przy nonteizmie odwrotnie. Bóg stworzył człowieka na swoje podobieństwo. Natomiast w przekazach religijnych, to raczej człowiek stworzył Boga na swoje podobieństwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 45 minut temu, fluber napisał: Teraz nie wiem, czy trollujesz jak Kulesza, czy serio będziemy rozmawiać o tym, czy więcej obowiązków ma jeden z 460 szeregowych posłów partii opozycyjnej, czy premier kraju... Nie no Papież teraz to już po bandzie lecisz - piszesz o prankach/trollowaniu Kuleszy a jako kontrprzykład dajesz Mateusza Morawieckiego vel Mateuszek Kłamczuszek aka Matty Cash? Mam nadzieję że teraz to Ty trollujsze, ale wiedz że jak za kilka dni wyjdzie jednak, że trollujesz to ten trolling to będzie słaby trolling i będziesz za niego krytykowany, za ten trolling, mimo wszystko że powiesz że to był trolling. .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 3 minuty temu, Pan A. napisał: Mam nadzieję że teraz to Ty trollujsze, ale wiedz że jak za kilka dni wyjdzie jednak, że trollujesz to ten trolling to będzie słaby trolling i będziesz za niego krytykowany, za ten trolling, mimo wszystko że powiesz że to był trolling. .... A jeżeli celowo robię słaby trolling?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Godzinę temu, fluber napisał: Nie twierdzę, że dyskusja w komisjach wygląda tak jak powinna wyglądać, ale ze komisja to miejsce, gdzie dyskusja powinna się odbywać. Ale się nie odbywa. Obecnie nikt kto nie popiera tego co robi rząd i zgłasza opinie odmienne nie jest brany pod uwagę. A Tobie się to podoba co udowadniasz każdym swoim wpisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 1 minutę temu, Sebastian napisał: Ale się nie odbywa. Obecnie nikt kto nie popiera tego co robi rząd i zgłasza opinie odmienne nie jest brany pod uwagę. A Tobie się to podoba co udowadniasz każdym swoim wpisem. Nie, nie podoba mi się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 (edytowane) 35 minut temu, fluber napisał: Nie, nie podoba mi się. A my ci wierzymy na słowo Podoba mi się dedukcja flubera Najpierw wypisuje jakie to komisję są śmieszne, że ładnie mają w CV wyglądać (i tu się generalnie zgadzam), później twierdzi, że sprawy powinno się omawiać na komisjach a w sejmie tylko głosować Mistrzowski trolling stary! A propos komisji to z ostatnich wypowiedzi w tychże najbardziej rozbawiła mnie ta Czarnka, który stwierdził że nie przychodzi zbyt często na takowe, gdyż wówczas zamiast dyskusji są ataki na niego że nie przychodzi Widać z Mejza mają tego samego doradcę od publicznych wypowiedzi Edytowane 9 Grudnia 2021 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Teraz, josephnba napisał: Podoba mi się dedukcja flubera Najpierw wypisuje jakie to komisję są śmieszne, że ładnie mają w CV wyglądać (i tu się generalnie zgadzam), później twierdzi, że sprawy powinno się omawiać na komisjach a w sejmie tylko głosować Mistrzowski trolling stary! komisje != zespoły, ale z resztą się zgadzam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 A skoro pojawił się Mejza to mi to wstanie z wózka wczoraj jednoznacznie się skojarzyło z telewizyjnymi kaznodziejami z USandA Teraz, Cardi napisał: komisje != zespoły, ale z resztą się zgadzam. Słusznie, cofam to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 4 minuty temu, josephnba napisał: Podoba mi się dedukcja flubera Najpierw wypisuje jakie to komisję są śmieszne, że ładnie mają w CV wyglądać (i tu się generalnie zgadzam), później twierdzi, że sprawy powinno się omawiać na komisjach a w sejmie tylko głosować Mistrzowski trolling stary! Cardi już wyjaśnił widzę poniżej, ja tylko jeszcze dodam, że jak zobaczysz jak często te zespoły parlamentarne się spotykają i czym się zajmują, to sam mi przyznasz rację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 29 minut temu, fluber napisał: Nie, nie podoba mi się. To co tu zazwyczaj piszesz przeczy temu co napisałeś teraz. Ja przyznam, że nie rozumiem tej prawotwórczej sraczki. Ona nie prowadzi do niczego dobrego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 10 minut temu, josephnba napisał: Słusznie, cofam to https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/parlamentarne-zespoly-poslowie-obowiazki,222,0,2410718.html Zespoły parlamentarne to fikcja i nabijanie punktów u co naiwniejszych wyborców Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Teraz, fluber napisał: Zespoły parlamentarne to fikcja i nabijanie punktów u co naiwniejszych wyborców Hahahaha jakby ktoś na to patrzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 7 minut temu, fluber napisał: Cardi już wyjaśnił widzę poniżej, ja tylko jeszcze dodam, że jak zobaczysz jak często te zespoły parlamentarne się spotykają i czym się zajmują, to sam mi przyznasz rację. Teraz, fluber napisał: https://www.money.pl/gospodarka/wiadomosci/artykul/parlamentarne-zespoly-poslowie-obowiazki,222,0,2410718.html Zespoły parlamentarne to fikcja i nabijanie punktów u co naiwniejszych wyborców Komisje to jedno, zespoły mogą pokazywać czym się interesuje dany polityk. Co taki zespół może zrobić? Zebrać 15 podpisów pod projektem ustawy, żeby klub PiS mógł radośnie wyjebać projekt do śmieci na pierwszym czytaniu. Ale ile w danym kierunku dany polityk wykonuje pracy pozaparlamentarnej to już tylko można się dowiedzieć w social mediach. Wciąż nie będzie wiadomo czy tę pracę pozoruje czy nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 9 minut temu, Koelner napisał: Hahahaha jakby ktoś na to patrzył Ktoś tu dzisiaj wrzucał w ilu zespołach jest pan Kulesza i jaki jest zapracowany choć jak sprawdziłem jeden z nich to się okazało ze nigdy się ten zespół nie spotkał więc chyba niektórzy patrza:) 26 minut temu, Koelner napisał: Hahahaha jakby ktoś na to patrzył Zresztą myślisz że dlaczego powstał ten zespół który nigdy nie miał żadnego posiedzenia? https://www.sejm.gov.pl/sejm8.nsf/agent.xsp?symbol=SKLADZESP&Zesp=451 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi