Koelner Opublikowano 26 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 (edytowane) ''Konfedercja dopina sie o mape wyjscia z eurokolchozu'' Chyba koledzy z Moskwy podbili stawke za wypowiedz. Ale zwyciezca i tak jest ten pan: Edytowane 27 Października 2022 przez Reikai Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Taki inteligent jak Stanisław Anioł z Alternatywy 4 kierownik domu kultury z prowincji po liceum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Jadłbym najlepszego steka, popijał Screaming Eagle z 1992 i gdyby mi ktoś włączył suskiego to i tak by mi się to cofnęło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Jednak szumowski zna się na robocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 6 minut temu, fluber napisał: Jednak szumowski zna się na robocie Szkoda, że ministrem na koniec okazał się do kiepskim. Ale nie każdy dobry lekarz musi się sprawdzać na innym polu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 2 godziny temu, mayor napisał: Taki inteligent jak Stanisław Anioł z Alternatywy 4 kierownik domu kultury z prowincji po liceum A ty nie prosiłeś o usunięcie konta ze względu na rasizm panujący na forum? Jak tam sytuacja w NYC, przygotowani jesteście na powrót faszystów republikanów do władzy i masowe wywożenie libtardów do gitmo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 Nie on pierwszy twierdzi że Niemcy nam zazdroszczą miłości do Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 27 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2022 6 godzin temu, Koelner napisał: Prezes nie jedną pigułkę już wziął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 11 godzin temu, the_secret napisał: A ty nie prosiłeś o usunięcie konta ze względu na rasizm panujący na forum? Jak tam sytuacja w NYC, przygotowani jesteście na powrót faszystów republikanów do władzy i masowe wywożenie libtardów do gitmo? Prosiłem dosyć dawno, ale moja prośba została rozpatrzona negatywnie. Od tego czasu rasizm na forum stracił znacznie na sile, a wydaje się że wybór prawdziwego Polaka do SAS będzie gwoździem to trumny tego skruwysyństwa .Jeżeli chodzi o. NYC to czerwoni mają zerowe szanse na dojście do władzy, a nawet jeżeli przejmą kontrole nad Kongresem to NY sobie i tak poradzi. Zresztą od ponad 2 i pół roku nie mieszkam w NYC , cofnąłem wskazówki zegarka o 50 lat i przeprowadziłem się do PL .Od tego czasu forum zmieniło się na lepsze, nie tylko pod względem rasizmu, ale też ciszej jest ze strony klakierów dobrej zmiany i trubadurów polskiego cudu gospodarczego. Dziwne , gdyż jesteśmy świadkami prawdziwego cudu gospodarczego -w Polsce brakuje węgla i spada wydobycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 1 minutę temu, mayor napisał: Prosiłem dosyć dawno, ale moja prośba została rozpatrzona negatywnie. Od tego czasu rasizm na forum stracił znacznie na sile, (...) cofnąłem wskazówki zegarka o 50 lat i przeprowadziłem się do PL .Od tego czasu forum zmieniło się na lepsze, nie tylko pod względem rasizmu, ale też (...) Wyprowadziłeś się z USA, przeprowadziłeś do Polski i przestałeś widzieć rasizm na każdym kroku? Co za zaskoczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Godzinę temu, fluber napisał: Wyprowadziłeś się z USA, przeprowadziłeś do Polski i przestałeś widzieć rasizm na każdym kroku? Co za zaskoczenie. i kolejny co za PiSu wrocil do PL zeby narzekac jak to zle jest kraj zarzadzany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 (edytowane) 1 godzinę temu, mayor napisał: Prosiłem dosyć dawno, ale moja prośba została rozpatrzona negatywnie. Od tego czasu rasizm na forum stracił znacznie na sile, a wydaje się że wybór prawdziwego Polaka do SAS będzie gwoździem to trumny tego skruwysyństwa .Jeżeli chodzi o. NYC to czerwoni mają zerowe szanse na dojście do władzy, a nawet jeżeli przejmą kontrole nad Kongresem to NY sobie i tak poradzi. Zresztą od ponad 2 i pół roku nie mieszkam w NYC , cofnąłem wskazówki zegarka o 50 lat i przeprowadziłem się do PL .Od tego czasu forum zmieniło się na lepsze, nie tylko pod względem rasizmu, ale też ciszej jest ze strony klakierów dobrej zmiany i trubadurów polskiego cudu gospodarczego. Dziwne , gdyż jesteśmy świadkami prawdziwego cudu gospodarczego -w Polsce brakuje węgla i spada wydobycie Wciąż lubimy oglądać wyskakanych murzynów i nie przeszkadza nam, że jeden ma polski paszport A jeszcze jeden taki ciemny zaczął mówić głośno o tym co każdy wie ale boi się powiedzieć A i odkryłem, że strzelectwo to rasistowski sport. Otóż chodzi w nim o to aby strzelać w czarne, strzelanie w białe jest złe i słabo punktowane Edytowane 28 Października 2022 przez Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 45 minut temu, julekstep napisał: i kolejny co za PiSu wrocil do PL zeby narzekac jak to zle jest kraj zarzadzany ojp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: ojp też wracasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: też wracasz? https://www.google.com/amp/s/businessinsider.com.pl/twoje-pieniadze/polowa-mlodych-polakow-chce-wyjechac-za-pieniedzmi-za-granice/9bgftng.amp Bo już takie głupoty piszesz, że jprd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: https://www.google.com/amp/s/businessinsider.com.pl/twoje-pieniadze/polowa-mlodych-polakow-chce-wyjechac-za-pieniedzmi-za-granice/9bgftng.amp Bo już takie głupoty piszesz, że jprd https://www.bankier.pl/wiadomosc/Polacy-wracaja-z-emigracji-8211632.html mnie bardziej od 'deklarowanej chęci' (bo wiadomo modnie jest popi*****ić o tym jak jest źle i dodać 8 gwiazdek) interesują faktyczne cyferki wyjazdów/powrotów no ale w sumie nihil novi -> antypis od zawsze wojuje głównie za pomocą uczuć i pisania scenariuszy tego co może się wydarzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 4 minuty temu, julekstep napisał: https://www.bankier.pl/wiadomosc/Polacy-wracaja-z-emigracji-8211632.html mnie bardziej od 'deklarowanej chęci' (bo wiadomo modnie jest popi*****ić o tym jak jest źle i dodać 8 gwiazdek) interesują faktyczne cyferki wyjazdów/powrotów no ale w sumie nihil novi -> antypis od zawsze wojuje głównie za pomocą uczuć i pisania scenariuszy tego co może się wydarzyć Czytałeś ten artykuł??? Drugie zdanie i zagadka wyjaśniania - Brexit i zmiana warunków pobytu w GB. Więc nie manipuluj. A określenie ANTYPIS jest tak megalomanskie, że aż nieprzyzwoite. PIS jest tak cudowny, że inni przyjmują nazwy w odniesieniu do niego. I jeszcze potęguje wrażenie oblężenia i zaszczucia. I na koniec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Czytałeś ten artykuł??? Drugie zdanie i zagadka wyjaśniania - Brexit i zmiana warunków pobytu w GB. Więc nie manipuluj. to nie ja wklejam wyniki ankiet 'deklaracji' jako argument za czymkolwiek xD 2 minuty temu, Pablo81 napisał: A określenie ANTYPIS jest tak megalomanskie, że aż nieprzyzwoite. PIS jest tak cudowny, że inni przyjmują nazwy w odniesieniu do niego. I jeszcze potęguje wrażenie oblężenia i zaszczucia. też mi przykro z tego powodu że opozycja w PL sprowadziła się do roli antypisu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 28 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 1 minutę temu, julekstep napisał: to nie ja wklejam wyniki ankiet 'deklaracji' jako argument za czymkolwiek xD też mi przykro z tego powodu że opozycja w PL sprowadziła się do roli antypisu Deklaracje nie świadczą o nastrojach społecznych? Jak jest gites to czemu chcą wyjechać? Skąd ta myśl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi