Sebastian Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 5 minut temu, Cardi napisał: Raczej odwrotnie. PO jechało na grubo, PiS udaje że robi dobrze ludziom. Ty piszesz zupełnie o czymś innym. W PO jak wychodziło jakieś aferki to leciał Nowak czy Drzewiecki a PiS się takimi rzeczami nie przejmuje i "Sasiny" mają się wciąż dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 1 minutę temu, quevas napisał: aczkolwiek, nie skrajne, bo ono dumnie wzrosło, co daje nadzieję PIS na zachowanie skali targetu wyborczego ehh po co linkować cokolwiek jak i tak czytać nie potrafią.... PO kończy kadencje -> skrajne ubóstwo wynosi 7%, PiS zbija je do 4% do czasu pandemii a potem wzrasta do 5,2% (czyt. PiS + Covid to i tak mniejsze zło niż samo PO ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 13 minut temu, quevas napisał: chcesz, mimo parola zagiętego przez PIS na obywateli zamożniejszych, więcej : deklarujesz ochotę opłacania się pisowskiej władzy zastanawiające, bo każdy kto ma jakieś rozsądne pieniądze, z rozliczeniami ucieka przed łupieżczą władzą do rajów podatkowych Chcę, bo dalej w Polsce mi się żyje znakomicie i bez stresu Ale rozumiem, że golasy i niezaradni narzekają na rząd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Teraz, quevas napisał: mnie chodzi o metody tego "zbijania", bo jak głoszą różne rankingi Polska ma jeden z najgorszych wskaźników prognozowanej długości życia eeee coś chyba źle kombinujesz mordko , skoro w pandemii wzrósł wskaźnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 Teraz, quevas napisał: wzrósł wskaźnik zagrożenia szybkim zejściem z drogi PIS aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 No bo Sienkiewicz to jakiś ewenement? A pamiętacie to https://youtu.be/_xPeZqN5HYU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 38 minut temu, quevas napisał: masz więcej ode mnie, co akurat nie stanowi żadnego osiągnięcia, ale wobec ludzi z prawdziwą kasą taki sam z Ciebie golas jak ze mnie dla dumnego odróżnienia możesz się nazywać naturystą Jakby to ująć. Jordan Clarkson jest gorszy od Michaela Jordana, ale lepiej być Jordanem Clarksonem, niż Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 1 godzinę temu, Sebastian napisał: Ty piszesz zupełnie o czymś innym. W PO jak wychodziło jakieś aferki to leciał Nowak czy Drzewiecki a PiS się takimi rzeczami nie przejmuje i "Sasiny" mają się wciąż dobrze. O to to Może i PO trzeba było się mocniej przyglądać ale kiedy mleko już się rozlało to jakieś tam konsekwencje były, choćby na pokaz dla jakiejkolwiek przyzwoitości albo żeby to tak wyglądało przynajmniej to ja wolę już w ten sposób niż przyzwolenie społeczne na to co jest teraz, każdy powie że kradną i powiem że smutne to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 45 minut temu, Sewer napisał: O to to Może i PO trzeba było się mocniej przyglądać ale kiedy mleko już się rozlało to jakieś tam konsekwencje były, choćby na pokaz dla jakiejkolwiek przyzwoitości albo żeby to tak wyglądało przynajmniej to ja wolę już w ten sposób niż przyzwolenie społeczne na to co jest teraz, każdy powie że kradną i powiem że smutne to. To znaczy realnie to Tusk zawsze poświęcał tych, którzy mogli mu zagrozić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 4 minuty temu, Sebastian napisał: To znaczy realnie to Tusk zawsze poświęcał tych, którzy mogli mu zagrozić Politycznie bardzo mądrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 2 godziny temu, josephnba napisał: No bo Sienkiewicz to jakiś ewenement? A pamiętacie to https://youtu.be/_xPeZqN5HYU Antypis się oburza jak TVPiS przypomina dokonania Tuska sprzed 2015 roku, a forumowy przedstawiciel antypisu żeby jakoś wybielić Sienkiewicza wrzuca filmik z 2008 roku.. Ciekawe jak długo tego szukał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 23 minuty temu, Kepler napisał: Antypis się oburza jak TVPiS przypomina dokonania Tuska sprzed 2015 roku, a forumowy przedstawiciel antypisu żeby jakoś wybielić Sienkiewicza wrzuca filmik z 2008 roku.. Ciekawe jak długo tego szukał. Przed 2010 to mało kto chodził po Sejmie trzeźwy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 5 minut temu, fluber napisał: Przed 2010 to mało kto chodził po Sejmie trzeźwy:) No. Potem zaczęli się zastanawiać, dlaczego żony (w hotelu sejmowym) co tydzień zmieniają kolor włosów, wzrost, a nawet karnację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 2 godziny temu, quevas napisał: teraz wiesz, dlaczego Jordan stał się najlepszym bo samozadowolenie z bycia Clarksonem znieważałoby jego ambicję Ale Ty nie jesteś Jordanem i nigdy się nie zbliżysz nawet do Clarksona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 55 minut temu, starYfaN napisał: No. Potem zaczęli się zastanawiać, dlaczego żony (w hotelu sejmowym) co tydzień zmieniają kolor włosów, wzrost, a nawet karnację. Z tych wszystkich to i tak najlepszy był Pawlak, zawsze trzeźwy jak trzeba było, ale nigdy z ta sama niewiasta . Lubił chłop płeć piękna. Ale potem dzięki temu miał na kogo przepisywać, a taki Morawiecki przepisał wszystko na Iwonę i teraz grzeją temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 @Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 13 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2022 44 minuty temu, RappaR napisał: @Sebastian Ale to tylko przy domach dla lekarzy, w dużym budownictwie tak nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 5 godzin temu, Kepler napisał: Antypis się oburza jak TVPiS przypomina dokonania Tuska sprzed 2015 roku, a forumowy przedstawiciel antypisu żeby jakoś wybielić Sienkiewicza wrzuca filmik z 2008 roku.. Ciekawe jak długo tego szukał. Stary długo czekałeś żeby się przypi*****ić? Nikogo nie wybielam, bo Sienkiewicz to pała, po prostu śmieszy mnie grzanie nauebanego Sienkiewicza na tym forum przez pisowców, jak w każdej frakcji można znaleźć identyczne przypadki A filmik wrzuciłem bo wywiad jest wyjątkowo zabawny a "umiem coś tam, coś tam" na długo wszedł do slangu Dlatego też szukałem go jakieś 10s Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepis21 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 11 godzin temu, quevas napisał: PIS straszy powrotem Balcerowicza z jakimś nowym PEP [Plan Eksterminacji Polaków] Jakby coś to ja nie mam z tym nic wspólnego. Co do pijanych posłów to: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Pełna kultura. Dodatkowo rozsądny. Mógł wsiąść za kierownice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi