fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 11 minut temu, Pablo81 napisał(a): Placę sporo podatków w Polsce, więc sobie wypraszam! I lepiej tak niż siedzieć za moje podatki na forum pod przykrywką "pracy naukowej" (chociaż to pewnie też zmyślone) Eh, już zdążyłem zapomnieć, że w Niemczech pracujesz i robisz zakupy a w Polsce wynajmujesz Polakom nieruchomości. 19 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Tylko na oddziałach wierzą w wojnę Tuska. PS. Te, doktur. Ty tam lepiej zaciskaj pasa bo będziesz robić na Ukraińców spłacając sejfa Tuska Za Tuska widełki na uczelni startują od minimalnej krajowej, więc nie boję się obniżki wynagrodzeń;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, fluber napisał(a): Eh, już zdążyłem zapomnieć, że w Niemczech pracujesz i robisz zakupy a w Polsce wynajmujesz Polakom nieruchomości. Za Tuska widełki na uczelni startują od minimalnej krajowej, więc nie boję się obniżki wynagrodzeń;) Przestań za moje pieniądze siedzieć w internecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Tusek tak zadłuża polszę że będzie miał 2 opcje : albo zrobić nas już na etapie prawnym landem niemieckim lub ewentualnie ruszyć na Królewiec i pomóc mniejszości polskiej w Grodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Mamy od dosyć niedawna ciekawą alternatywę w postaci ugrupowania Rozwój Plus. Morawiecki powiedział , że nie będzie kłaniał się w pas Scholzowi https://x.com/WhiteHouse/status/2100643330958790662?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^2100643330958790662|twgr^59b4a05a57fb678d6df15c2b5ea7813a91370080|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpl.euronews.com%2F2026%2F09%2F18%2Famerykanska-baza-w-polsce-coraz-blizej-trump-oglosil-duzy-postep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 29 minut temu, LAF napisał(a): Mamy od dosyć niedawna ciekawą alternatywę w postaci ugrupowania Rozwój Plus. Morawiecki powiedział , że nie będzie kłaniał się w pas Scholzowi https://x.com/WhiteHouse/status/2100643330958790662?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^2100643330958790662|twgr^59b4a05a57fb678d6df15c2b5ea7813a91370080|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpl.euronews.com%2F2026%2F09%2F18%2Famerykanska-baza-w-polsce-coraz-blizej-trump-oglosil-duzy-postep mogliby koło Włocławka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 55 minut temu Udostępnij Opublikowano 55 minut temu 31 minut temu, Koelner napisał(a): mogliby koło Włocławka Jednym z rozważanych miejsc stacjonowania amerykańskich wojsk w Polsce ma być stolica woj. dolnośląskiego — Wrocław, drugim — Oleśnica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 34 minuty temu Udostępnij Opublikowano 34 minuty temu 1 godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Przestań za moje pieniądze siedzieć w internecie! Ja wohl Herr Boss! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 33 minuty temu Udostępnij Opublikowano 33 minuty temu 21 minut temu, LAF napisał(a): Jednym z rozważanych miejsc stacjonowania amerykańskich wojsk w Polsce ma być stolica woj. dolnośląskiego — Wrocław, drugim — Oleśnica Czyli wschód przepadł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 minut temu Udostępnij Opublikowano 30 minut temu 2 minuty temu, blackmagic napisał(a): Czyli wschód przepadł Dobrze, że nie Cedynia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 29 minut temu Udostępnij Opublikowano 29 minut temu 3 minuty temu, fluber napisał(a): Ja wohl Herr Boss! Sio! Bo potem polskie uczelnie są w rankingach, gdzie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 minuty temu Udostępnij Opublikowano 24 minuty temu 28 minut temu, LAF napisał(a): Jednym z rozważanych miejsc stacjonowania amerykańskich wojsk w Polsce ma być stolica woj. dolnośląskiego — Wrocław, drugim — Oleśnica Festung Breslau , teraz to już na 100% Cała Polska w cieniu Śląska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 minutę temu Udostępnij Opublikowano 1 minutę temu 4 godziny temu, Koelner napisał(a): to jesteśmy w dupie bo społeczeństwo się starzeje a Ci młodsi już mniej grają w call of duty I battlefield Za to sporo grają w Minecrafta, więc jest szansa, że staniemy się potęgą przemysłową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi