fluber Opublikowano 42 minuty temu Udostępnij Opublikowano 42 minuty temu 11 minut temu, Pablo81 napisał(a): Placę sporo podatków w Polsce, więc sobie wypraszam! I lepiej tak niż siedzieć za moje podatki na forum pod przykrywką "pracy naukowej" (chociaż to pewnie też zmyślone) Eh, już zdążyłem zapomnieć, że w Niemczech pracujesz i robisz zakupy a w Polsce wynajmujesz Polakom nieruchomości. 19 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Tylko na oddziałach wierzą w wojnę Tuska. PS. Te, doktur. Ty tam lepiej zaciskaj pasa bo będziesz robić na Ukraińców spłacając sejfa Tuska Za Tuska widełki na uczelni startują od minimalnej krajowej, więc nie boję się obniżki wynagrodzeń;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 40 minut temu Udostępnij Opublikowano 40 minut temu 1 minutę temu, fluber napisał(a): Eh, już zdążyłem zapomnieć, że w Niemczech pracujesz i robisz zakupy a w Polsce wynajmujesz Polakom nieruchomości. Za Tuska widełki na uczelni startują od minimalnej krajowej, więc nie boję się obniżki wynagrodzeń;) Przestań za moje pieniądze siedzieć w internecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 39 minut temu Udostępnij Opublikowano 39 minut temu Tusek tak zadłuża polszę że będzie miał 2 opcje : albo zrobić nas już na etapie prawnym landem niemieckim lub ewentualnie ruszyć na Królewiec i pomóc mniejszości polskiej w Grodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 30 minut temu Udostępnij Opublikowano 30 minut temu Mamy od dosyć niedawna ciekawą alternatywę w postaci ugrupowania Rozwój Plus. Morawiecki powiedział , że nie będzie kłaniał się w pas Scholzowi https://x.com/WhiteHouse/status/2100643330958790662?ref_src=twsrc^tfw|twcamp^tweetembed|twterm^2100643330958790662|twgr^59b4a05a57fb678d6df15c2b5ea7813a91370080|twcon^s1_&ref_url=https%3A%2F%2Fpl.euronews.com%2F2026%2F09%2F18%2Famerykanska-baza-w-polsce-coraz-blizej-trump-oglosil-duzy-postep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi