Koelner Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 10 minut temu, Pan A. napisał(a): * I Twojego internetowego wspólasa "Salcesona", lajkujacego każdy Twój pełen agresji post! Wiesz skąd przyjechali czarni do ameryki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 43 minuty temu, Pan A. napisał(a): Na szczęście mamy Ciebie* (celowo z wielkiej litery!), nie wykorzenionego z agresji, nie-cfelo Polaka, walczacego o monoetniczny kraj w ..... internecie! wlasnie z takiej pozycji mogę do innych pisać bo mieszkam w ponad 120k mieście i zrobilem, robie i mam nadzieje robić będę jeszcze wiecej w zakresie zwalczania zwlaszcza przestępczosci (gruzini , ukry ) czy zapewniania innym bezpieczenstwa w miescie gdzie mieszkam juz kiedyś napisalem o tym dluzszy post, tam Cię odsyłam jak masz chęc to znajdz i sie dowiesz co robie. całego swiata nie zbawie, każdy sprząta kolo swojego ogrodka. Edytowane 5 godzin temu przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 46 minut temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): wlasnie z takiej pozycji mogę do innych pisać bo mieszkam w ponad 120k mieście i zrobilem, robie i mam nadzieje robić będę jeszcze wiecej w zakresie zwalczania zwlaszcza przestępczosci (gruzini , ukry ) czy zapewniania innym bezpieczenstwa w miescie gdzie mieszkam juz kiedyś napisalem o tym dluzszy post, tam Cię odsyłam jak masz chęc to znajdz i sie dowiesz co robie. całego swiata nie zbawie, każdy sprząta kolo swojego ogrodka. Ale ważne jest też, że w internecie otwierasz ludziom oczy. Mimo, że bywam w Polsce kilka dni w miesiącu, to dziękuję. Bez Ciebie, Delty i ruchu obrony granic ten kraj ległby w gruzach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Mimo wszystko daleko mnie do tych skrajnych czasami treści ale dla balansu wychodzi na plus ich istnienie. Jak mamy tych pojebów latających z pizzą na granicy czy kolorowe Julki które witają z kwiatkami brudasów to lepiej że oni są i działają niż ich miałoby nie być bo na zachodzie już dawno te proporcje zostały rozjebane. W dalekosiężnej perspektywie lepiej że są Brauny niż miałyby być same Maje Ostaszewskie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 8 minut temu, Koelner napisał(a): Mimo wszystko daleko mnie do tych skrajnych czasami treści ale dla balansu wychodzi na plus ich istnienie. Jak mamy tych pojebów latających z pizzą na granicy czy kolorowe Julki które witają z kwiatkami brudasów to lepiej że oni są i działają niż ich miałoby nie być bo na zachodzie już dawno te proporcje zostały rozjebane. W dalekosiężnej perspektywie lepiej że są Brauny niż miałyby być same Maje Ostaszewskie. Co Ty zazdrosny jesteś? Na zdjęciach te niektóre Julki to fajne dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Pablo81 napisał(a): Co Ty zazdrosny jesteś? Na zdjęciach te niektóre Julki to fajne dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi