julekstep Opublikowano Czwartek o 13:18 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 13:18 15 minut temu, fluber napisał(a): Co tam? Ale Trzaskowski jest przystojny i zna jezyki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Czwartek o 14:12 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:12 Godzinę temu, fluber napisał(a): Co tam? Ale słaby fikołek, bo zakładam, że wiesz, co to jest inflacja Godzinę temu, julekstep napisał(a): Ale Trzaskowski jest przystojny i zna jezyki! I nie je sałatki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Czwartek o 14:27 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:27 14 minut temu, Pablo81 napisał(a): I nie je sałatki! Pewnie je...ale jak ja je Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Czwartek o 14:31 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:31 3 minuty temu, julekstep napisał(a): Pewnie je...ale jak ja je No ba! Legancko je! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Czwartek o 14:36 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:36 je też chleb jak osoby z poza warszafy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Czwartek o 14:37 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:37 Teraz, Koelner napisał(a): je też chleb jak osoby z poza warszafy Myślisz, że Julek jako Wrszfiak je kebsa z gracją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Czwartek o 14:54 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 14:54 14 minut temu, Pablo81 napisał(a): Myślisz, że Julek jako Wrszfiak je kebsa z gracją? ja czekam na jego kanał na yt z savoir-Vivre jedzenia kebsów w tych brudnych budach ciapoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Czwartek o 15:01 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:01 48 minut temu, Pablo81 napisał(a): Ale słaby fikołek, bo zakładam, że wiesz, co to jest inflacja Pewnie, że wiem. Inflacja jest wtedy kiedy ropa kosztuje mniej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Czwartek o 15:52 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 15:52 51 minut temu, fluber napisał(a): Pewnie, że wiem. Inflacja jest wtedy kiedy ropa kosztuje mniej;) To już wiem, dlaczego wrzucasz takie rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Czwartek o 20:57 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 20:57 https://zero.pl/news/migracja-zarobkowa-w-polsce-dlaczego-male-sa-dzis-bardziej-imigranckie-niz-metropolie?fbclid=IwcGRvZgVleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFTZ3hxcnFrYmViZHU0R0xsc3J0YwZhcHBfaWQQMjIyMDM5MTc4ODIwMDg5MgABHskm6IJ8qVAn3Kq6wyXQYpC54g3f0AbSaD3LxAq-azRzviljzkFbRVBnJnuL_aem_5ohSMvsMqdbvOx1_pE5FEg Z innych kwestii miałem u siebie pacjentkę z bólem kręgosłupa z Ukrainy(true story). Miała 59 lat, przyjechała do pracy, pracowała od 2 tygodni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Czwartek o 21:25 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:25 6 godzin temu, Pablo81 napisał(a): No ba! Legancko je! 6 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Myślisz, że Julek jako Wrszfiak je kebsa z gracją? ja już nie jestem Warszawiakiem ale pod Warszawą też dobre kebaby! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano Piątek o 07:19 Udostępnij Opublikowano Piątek o 07:19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Piątek o 13:39 Udostępnij Opublikowano Piątek o 13:39 W dniu 9.09.2026 o 18:43, LAF napisał(a): Trzeba wspierać amerykańskie korporacje i jadać w McD w takim razie. nieaktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Piątek o 14:37 Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:37 To nie jest AI https://x.com/marcintorz/status/2097990593032991077 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Piątek o 19:35 Udostępnij Opublikowano Piątek o 19:35 Do jakiego poziomu dojedziemy z cena paliwa w Polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano Piątek o 20:43 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:43 57 minut temu, fluber napisał(a): Do jakiego poziomu dojedziemy z cena paliwa w Polsce? W przypadku wariantu optymistycznego paliwo będzie po 9,15. Jeśli sprawdzą się pesymistyczne prognozy to za benzynę zapłacimy 9,51. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano Piątek o 20:53 Udostępnij Opublikowano Piątek o 20:53 8 minut temu, DRK napisał(a): W przypadku wariantu optymistycznego paliwo będzie po 9,15. W sensie że ceny spadną? Bo ja dziś widziałem diesla drożej niż 9.15. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano Piątek o 21:14 Udostępnij Opublikowano Piątek o 21:14 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Do jakiego poziomu dojedziemy z cena paliwa w Polsce? Sprzedaż Saudom udziałów w Lotosie wygląda z perspektywy czasu na jeszcze większy błąd. Ale wiodomo, sałatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 04:41 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 04:41 7 godzin temu, Pablo81 napisał(a): Sprzedaż Saudom udziałów w Lotosie wygląda z perspektywy czasu na jeszcze większy błąd. Ale wiodomo, sałatka Nie tyle sama sprzedaż (bo Orlen dzięki tej fuzji ma znacznie lepszą pozycję niż przed) co konstrukcja tej umowy właśnie strzela nas w pysk. Nie mamy ropy z rurociągu wschód -zachod (bo siła wyższa) a przerobione w rafinerii paliwo i tak musi wracać częściowo do Arabii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano wczoraj o 05:55 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 05:55 jeszcze Iran mozna zrozumieć, ale ze nie mogą ogarnąć bandy beduinów w szałasach co może mają parę Toyot i garść RPG... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi