fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 54 minuty temu, P_M napisał(a): W ogóle fluber, jest jakieś miejsce, żeby łatwo zrobić doktorat? Chętnie zaznałbym tego Warszawskiego vibe'u w stylu Pani Mróz-Gorgon nawet okularki kupię i będę się wypowiadał w podobnej korponowomowie, plus fajnie byłoby mieć doktorat, a biorąc pod uwagę poziom prezentowany poziom intelektualny osób z tymże tytułem wychodzi na to, że nawet ja powinienem być w stanie się załapać, a kto wie, może mi też wpadnie okazja zrobić takie badania za 200k Myślę, że na połowie polskich uczelni ogarnalbys zrobienie doktoratu w 3 miesiące max za odpowiednią opłatą. Co do 200k.- takie projekty jak ten Pani wpadają tylko do wybranych. Edytowane 1 godzinę temu przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 22 minuty temu, fluber napisał(a): Myślę, że na połowie polskich uczelni ogarnalbys zrobienie doktoratu w 3 miesiące max za odpowiednią opłatą. 3 miesiące!? Ojp to podyplomowkę uczciwie rok robiłem xD Co to za patologia xD Btw. Jakiego rzędu opłata? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi