jack Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 1 minutę temu, tankathon napisał(a): I widzisz kolejny raz wchodzisz w temat, o którym masz zerowe pojęcie, bo gdybyś wiedział kto faktycznie rozpoczął ten burdel, to byś nie pytał. Jprd wszyscy wiedzą od czego się zaczęło. I był na to wyrok TK, który załatwiał sprawę. Można było pójść dalej. Ale po co jak można było wszystko rozjebać i potem tłumaczyć, że to oni zaczęli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 16 minut temu, tankathon napisał(a): I widzisz kolejny raz wchodzisz w temat, o którym masz zerowe pojęcie, bo gdybyś wiedział kto faktycznie rozpoczął ten burdel, to byś nie pytał. Interesowałem się jak się zaczynał a teraz to jest tylko paliwo dla popis dzięki takim jak Ty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Ten srybunał zawsze byl stronniczy i upolityczniony, ale pis to wyebał w kosmos z pawlowiczami i piotrowiczami, teraz im przeszkadza ze ktos w jakiejs yebanej iustiti jest ... ogolnie to pisowskie badziewie moglo by juz zejsc ze sceny raz na zawsze, bo tak jak tuska i jego poplecznikow uwazam za totalnych dylematów, szkodników itd itp to pisowskie scierło sie malo od nich różni, ale poziom hipokryzji tam przekracza wszelakie poziomy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 8 minut temu, Koelner napisał(a): Interesowałem się jak się zaczynał a teraz to jest tylko paliwo dla popis dzięki takim jak Ty Podziwiam próbę spłycenia, ale to nie ja tu wychodzę na głupiego....więc nie brnij, bo szkoda czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 8 minut temu, tankathon napisał(a): Podziwiam próbę spłycenia, ale to nie ja tu wychodzę na głupiego....więc nie brnij, bo szkoda czasu. jak wejdziesz poziom wyżej w świadomości i zmienisz percepcję to zorientujesz się że ulegasz populistycznym hasłom i to Ty pośrednio odpowiadasz za poziom stanu debaty politycznej w Polsce. jesteśmy bogatym krajem więc w sumie stać nas na ten teatr tylko szkoda że z koryta korzystają najbardziej osoby z popis 11 minut temu, elwariato napisał(a): Ten srybunał zawsze byl stronniczy i upolityczniony, ale pis to wyebał w kosmos z pawlowiczami i piotrowiczami, teraz im przeszkadza ze ktos w jakiejs yebanej iustiti jest ... ogolnie to pisowskie badziewie moglo by juz zejsc ze sceny raz na zawsze, bo tak jak tuska i jego poplecznikow uwazam za totalnych dylematów, szkodników itd itp to pisowskie scierło sie malo od nich różni, ale poziom hipokryzji tam przekracza wszelakie poziomy po zostawiło pułapkę ale PiS-owi nie zależało na naprawie tylko odnaleźli kolejną scena którą oglądają @tankathon i inni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 13 godzin temu, Koelner napisał(a): Rok 2026 a ktoś się interesuje przepychankami neoszlachty lol 8 minut temu, Koelner napisał(a): jak wejdziesz poziom wyżej w świadomości Daj spokój, poważnie, nie pisz już... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, tankathon napisał(a): Dalej nie rozumiesz, że ich trzeba jebać a nie podniecać się kto, kiedy i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, tankathon napisał(a): Daj spokój, poważnie, nie pisz już... to wklej coś jeszcze ciekawego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Koelner napisał(a): to wklej coś jeszcze ciekawego Wkleję dokładnie to co uznam za stosowne w danej chwili, a to jak to skomentujesz, bo na zrozumienie faktów nie ma co liczyć, mam w poważaniu, podobnie jak pato wpisy ziomków z powyżej, poważnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, tankathon napisał(a): I widzisz kolejny raz wchodzisz w temat, o którym masz zerowe pojęcie, bo gdybyś wiedział kto faktycznie rozpoczął ten burdel, to byś nie pytał. Społeczeństwo jest tym zmęczone, tylko betony (takie jak Ty) to ciągle podnieca. To powinno być zaorane i start po wyzerowaniu, tylko żadna ze stron nie ma w tym interesu. Będą to grzać w nieskończoność ha tfu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 31 minut temu, tankathon napisał(a): Wkleję dokładnie to co uznam za stosowne w danej chwili, a to jak to skomentujesz, bo na zrozumienie faktów nie ma co liczyć, mam w poważaniu, podobnie jak pato wpisy ziomków z powyżej, poważnie. oho kolejny po @DeltaCenter (zablokowane) oświecony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 7 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Społeczeństwo jest tym zmęczone, tylko betony (takie jak Ty) to ciągle podnieca. To powinno być zaorane i start po wyzerowaniu, tylko żadna ze stron nie ma w tym interesu. Będą to grzać w nieskończoność ha tfu. Jakbyś sam nie był betonem, co wielokrotnie potwierdzałeś swoimi wpisami, to byś zrozumiał, że sam fakt wrzucenia linku bez kropki komentarza nie jest ani grzaniem ani podnietką, ale ty i tobie podobni na tym forum dostają pierdolca na sam widok treści, które w waszym rozumieniu są szkodliwe dla wiadomej opcji. Można oczywiście robić fikołki, że tak nie jest, ale szambo, które co jakis czas wybija z postów niektórych uczestników tematu nie pozostawia wątpliwości. Wystarczy spojrzeć chocby na wpis z tej strony, tk było zawsze polityczne, ale skala wybiła, bo nie ta opcja co trzeba wrzuciła swoich, więc wtedy polityczne ciało stało się jeszcze bardziej polityczne, bo wiadomo, nasi ludzie sa zawsze lepsi niż wasi, no jedno wielkie 14 minut temu, agresywnychomik napisał(a): ha tfu. Więc wiesz....sam sobie dopowiedz reszte.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, tankathon napisał(a): Jakbyś sam nie był betonem, co wielokrotnie potwierdzałeś swoimi wpisami, to byś zrozumiał, że sam fakt wrzucenia linku bez kropki komentarza nie jest ani grzaniem ani podnietką, ale ty i tobie podobni na tym forum dostają pierdolca na sam widok treści, które w waszym rozumieniu są szkodliwe dla wiadomej opcji. Można oczywiście robić fikołki, że tak nie jest, ale szambo, które co jakis czas wybija z postów niektórych uczestników tematu nie pozostawia wątpliwości. Wystarczy spojrzeć chocby na wpis z tej strony, tk było zawsze polityczne, ale skala wybiła, bo nie ta opcja co trzeba wrzuciła swoich, więc wtedy polityczne ciało stało się jeszcze bardziej polityczne, bo wiadomo, nasi ludzie sa zawsze lepsi niż wasi, no jedno wielkie Więc wiesz....sam sobie dopowiedz reszte.... Jaka oblężona twierdza xD. Ja betonem? please misiu powiedz mi po której stronie jestem zabetonowany ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMeF Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 25 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Społeczeństwo jest tym zmęczone, tylko betony (takie jak Ty) to ciągle podnieca. To powinno być zaorane i start po wyzerowaniu, tylko żadna ze stron nie ma w tym interesu. Będą to grzać w nieskończoność ha tfu. Tweet bez związku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 7 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Jaka oblężona twierdza xD. Ja betonem? please misiu powiedz mi po której stronie jestem zabetonowany ... W sensie lecisz sobie w ... czy jak? to ja wyzywałem randomowych ludzi na niszowym forum, że są płatnymi trollami bo pisali coś niepochlebnego o aktualnej opcji rządzącej czy może ty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu @tankathon masz najracjonalniejsza wypowiedź na temat sporu ( mimo że Krzysiu nie jest moim idolem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, tankathon napisał(a): W sensie lecisz sobie w ... czy jak? to ja wyzywałem randomowych ludzi na niszowym forum, że są płatnymi trollami bo pisali coś niepochlebnego o aktualnej opcji rządzącej czy może ty? xD nie wiem, nie pamiętam ale ewentualnie to o trolu potwierdzasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu dobrze @tankathon jedziesz z komuchami! raz sierpem raz młotem e-enbijejową...! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 4 minuty temu, julekstep napisał(a): dobrze @tankathon jedziesz z komuchami! raz sierpem raz młotem e-enbijejową...! Weź go nie podpuszczaj, simke bys zrobił a nie do rozmowy dorosłych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, agresywnychomik napisał(a): Weź go nie podpuszczaj, simke bys zrobił a nie do rozmowy dorosłych przecież TD jest, więc simka zamrożona -> tak jak TK! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi