Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, Szabla napisał(a):

Dlaczego? Ile osob zaangazowanych w te procedery? Ile osob funkcjonuje w strukturach PO w Klodzku?

Dlaczego tylko Klodzka to patologia, a nie w calej Polsce? Skad takie lagodne stanowisko?

W sumie to nie nadążam już. Teraz wyszło, że jakiś działacz w PO w Wielkopolsce zwabiał dziewczynki do domu. Ostatnio sąd mu uchylił wyrok( bo neosędzia). W Kłodzku to nie tylko ta jedna pani.

11 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

Według jednej gazety to działaczka dużej partii politycznej. Nie wiadomo jakiej oczywiście.

Przez jedenaście lat kobieta nagrywała filmy jak gwałcą jej córkę.Jestem pewien że w środowisku pedofilskim Tusk ma 99% poparcia.

Wszędzie są zwyrole ale z tego co kojarzę to Tusk żadnego nigdy nie chronił.

Dla porównania sprawa z tego samego miasta:

Gdy prowincjał jezuitów został zaalarmowany o tym, że jego zakonnik z Kłodzka zgwałcił nieletnią, to przeniósł go do Zakopanego, gdzie zrobił go rekolekcjonistą, m.in. dla dzieci i młodzieży. 

13 minut temu, airmax napisał(a):

Tusk z Żurkiem chcieli za oceanem szukać polskich wątków u Epsteina, a wyszło,że nawet poza swoją partię wychodzić nie muszą, żeby pedofilię i zwyrodnialców znaleźć

Wystarczy połączyć kropki. Tusk chciał wojować i sprawa wybuchła mu w twarz. Polski episkopat wystosował list i ma spokój 🤣🤣🤣

4 godziny temu, julekstep napisał(a):

Wiadomka. Wszystko da sie przedstawic tak zeby bylo z korzyscia dla Wielkiej Platformy! 🫡

Ponoszą odpowiedzialność taką samą jak budowlańcy, kierowcy, rolnicy, weterynarze i połykacze ognia a nie są chronieni przez ,,górę". Wiem, że dla was to pewna nowość i standardy do których nie przywykliście. :)

3 godziny temu, fluber napisał(a):

Platforma ich skazuje? 

Skrót myślowy. Ważne, że jakiś Nitras nie robi za Dziwisza. :)

Edytowane przez Życie_to_mem

4 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a):

Skrót myślowy. Ważne, że jakiś Nitras nie robi za Dziwisza. :)

Jako, że znam sprawę lokalnie to dobrze by było żebyś wiedział iż jej mąż siedział już dawno w areszcie, wszyscy wiedzieli że jest zamieszana a platforma wstawiła ja na pełnomocnika komitetu wyborczego kandydatki na burmistrza Kłodzka.

19 minut temu, fluber napisał(a):

Jako, że znam sprawę lokalnie to dobrze by było żebyś wiedział iż jej mąż siedział już dawno w areszcie, wszyscy wiedzieli że jest zamieszana a platforma wstawiła ja na pełnomocnika komitetu wyborczego kandydatki na burmistrza Kłodzka.

Jeżeli tak było to trochę zmienia postać rzeczy. Ale wolę sie wstrzymać z osądem dopóki dopóty nie poznam pełnej chronologii wydarzeń. 

1 minutę temu, Życie_to_mem napisał(a):

Jeżeli tak było to trochę zmienia postać rzeczy. Ale wolę sie wstrzymać z osądem dopóki dopóty nie poznam pełnej chronologii wydarzeń. 

"Przykra sprawa. Nie lekceważę jej. W poniedziałek odniosę się do niej publicznie"

2 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a):

Gościa aresztowano w 2023, a wybory samorządowe były w 2024 - jaką chronologię chcesz sprawdzać?

42 minuty temu, Życie_to_mem napisał(a):

Ponoszą odpowiedzialność taką samą jak budowlańcy, kierowcy, rolnicy, weterynarze i połykacze ognia a nie są chronieni przez ,,górę". Wiem, że dla was to pewna nowość i standardy do których nie przywykliście. :)

CZOŁEM WIELKIEJ PLATFORMIE! 🫡