Życie_to_mem Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 36 minut temu, fluber napisał(a): Czyli wyszło im, że nie ma szans na pierwsze miejsce i trzeba spokojnie zapewnić sobie drugie Nie tyle miejsce jest kluczowe co proporcja głosów oddanych na PiS do głosów oddanych na Konfę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 21 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Nie tyle miejsce jest kluczowe co proporcja głosów oddanych na PiS do głosów oddanych na Konfę. Trudno mi uwierzyć, że w tym kraju jest wystarczająco dużo głosów na trzy partie z takim przekazem jak powyżej. Ale Kaczyński już tyle razy miał rację, że co ja tam wiem Edytowane 5 godzin temu przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Zobaczymy jak za pół roku będą wyglądać sondaże. W każdym razie ta decyzja na pewno zapadła po dogłębnej analizie a nie na zasadzie np. osobistych sympatii Kaczyńskiego. W partyjnych prawyborach prezydenckich Czarnek przepadł ale te wybory rządzą się jednak trochę innymi prawami niż wybory parlamentarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 godziny temu, tankathon napisał(a): W sumie czytając twoją opinię odnośnie SAFE, Morawiecki pasuje jak znalazł. Wszystko się zgadza, wszystko pasuje. Przecież fluber to teraz Konfederata. Ich poglądy pokrywają się w kilkunastu procentach ale tym fluber jeszcze nie dał. Pamiętam jak ten drugi pisał kiedyś, że jak Morawiecki z Dudą założą partię to zawojują polską scenę polityczną. Analizy palce lizać 3 godziny temu, Życie_to_mem napisał(a): Sojowymi chłopcami i pryszczatymi programistami też nie więc to żaden argument. Jak najbardziej takimi zapchasz. Lobby dronowe mocne tylko w reklamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 12 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Jak najbardziej takimi zapchasz. Lobby dronowe mocne tylko w reklamie Jak miałem 10 lat to myślałem, że na wojnie 20 mln Polaków napierdalało się z 30 mln Niemców. Zresztą ja nie twierdzę, że w wojsku powinien być jakiś parytet tylko zwracam uwagę, że sporo stanowisk w dzisiejszych czasach nie wymaga posiadania kutasa. Poza tym nie mamy nadmiaru chętnych do zawodowej służby wojskowej w męskiej części populacji. 30 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Pamiętam jak ten drugi pisał kiedyś, że jak Morawiecki z Dudą założą partię to zawojują polską scenę polityczną. Analizy palce lizać Kiedy to pisał? W tym roku czy w 2021? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi