Koelner Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 1 minutę temu, julekstep napisał(a): zresztą k**** Wy macie Dulkiewiczową uuuuu to poniżej pasa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Teraz, Koelner napisał(a): uuuuu to poniżej pasa! mogłem przypomnieć że sam na Rafałka głosowałeś, ale się powstrzymałem doceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 1 minutę temu, julekstep napisał(a): mogłem przypomnieć że sam na Rafałka głosowałeś, ale się powstrzymałem ale to nadal mniejszy przypał niż na Dudę w ostatnich nie mogłem zagłosować przeciwko Lechiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 39 minut temu, Koelner napisał(a): w Toruń nie jebną przypadkiem, nie po drodze do niczego nawet nie ma zjazdu z autostrady a Lubicz ma Akurat w Toruniu stacjonują Amerykanie. Plus szkoła artylerii więc różnie to może być. No i główna część miasta nie po tej stronie Wisły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 44 minuty temu, julekstep napisał(a): nazjeżdżały słoiki z Pomorza m.in i nam brużdżą zresztą k**** Wy macie Dulkiewiczową, więc teges -> JAPA TANKERZE xD Czyli znowu Poznań ma najlepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 12 minut temu, ely3 napisał(a): Czyli znowu Poznań ma najlepiej. Masz na mysli Teczowa Stolice Polski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 39 minut temu, julekstep napisał(a): Masz na mysli Teczowa Stolice Polski? Skoro Tobie kojarzy się z Tęczą to ja już nic nie poradze na Twoje myśli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 20 minut temu, ely3 napisał(a): Skoro Tobie kojarzy się z Tęczą to ja już nic nie poradze na Twoje myśli. Mi sie nie musi nic kojarzyc. Fakty to fakty. Jestescie polska stolica gejozy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 4 minuty temu, julekstep napisał(a): Mi sie nie musi nic kojarzyc. Fakty to fakty. Jestescie polska stolica gejozy Tym się własnie różnimy , że ja nie śledzę środowiska LGBT i nie ma pojęcia jakie miasto jest dla nich stolicą. Ty jak widze dość żywotnie sie nimi interesujesz . Dość symptomatyczne zaintersowania masz. PRzypadek? Nie sądzę Edytowane 1 godzinę temu przez ely3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 1 minutę temu, ely3 napisał(a): Tym się własnie różnimy , że ja nie śledzę środowiska LGBT i nie ma pojęcia jakie miasto jest dla nich stolicą. Ty jak widze dość żywotnie sie nimi interesujesz . Dość symptomatyczne zaintersowania masz. PRzypadek? Nie sądzę Aha. W takim razie podziekuj za nowa wiedze. Forum bawi, forum uczy. Edytowane 1 godzinę temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 15 minut temu, julekstep napisał(a): Mi sie nie musi nic kojarzyc. Fakty to fakty. Jestescie polska stolica gejozy Ale dzielnie warszafka z nią walczy o prymat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 46 minut temu Udostępnij Opublikowano 46 minut temu 29 minut temu, Koelner napisał(a): Ale dzielnie warszafka z nią walczy o prymat Idz tam na Rafalka glosuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 14 minut temu Udostępnij Opublikowano 14 minut temu 59 minut temu, Koelner napisał(a): Ale dzielnie warszafka z nią walczy o prymat Walczy ta zasłużona jednostka reprezentacyjna wojska polskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 minut temu Udostępnij Opublikowano 5 minut temu Ten Poznań jako stolica bez sensu. Są jakieś zaawansowane statystyki potwierdzające to? Czy raczej zasłona dymna co gra Legia? Owszem dwa trykające się kozły jako symbol publicznie jest zastanawiające. Ale to inny kaliber preferencji. Julkowi spod Warszawy może by i się podobał. Co my z resztą wiemy o gościu co na pytanie gdzie śpi odpowiada w MARKACH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi