RappaR Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 19 minut temu, fluber napisał(a): Te żarty o zdesperowanych 35-latkach nie wzięły się z niczego. Zresztą, żeby daleko nie szukać, to dobrym przykładem jest chociażby żona Brauna. Oczywiście. Wzięły się z tych reklam o zdesperowanych 35-latkach w Twoje okolicy Daj znać jak wrażenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 47 minut temu, memento1984 napisał(a): jak u Ciebie fluber wyglada sytuacja w parafii/kosciele - chodza mlodzi ludzie, jest jak poznac "panne"? u mnie teraz to chyba najprostszy "gig", najciemniej pod latarnia, mlodych facetow to tak wywialo ze hej. siedza, klikaja, narzekaja w internetach. Z pełną odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że w mojej parafii liczba pełnoletnich, bezdzietnych, wolnych kobiet w wieku rozrodczym wynosi zero. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Nie pisałeś że jesteś proboszczem;) serio można tak znać „swoją” parafię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 minuty temu, fluber napisał(a): Z pełną odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że w mojej parafii liczba pełnoletnich, bezdzietnych, wolnych kobiet w wieku rozrodczym wynosi zero. Po prostu w parafii same +60 xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Obecnie to ludzie w jednym bloku się nie znają a gdzie tu do tak szczegółowej analizy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 2 godziny temu, lorak napisał(a): fair point, ale sęk w tym, że oryginalny wpis nie mówił o realizacji funkcji biologicznej jako fundamencie. mówił wprost: rozterki egzystencjalne właściwie nie istnieją. to nie jest budowanie bazy pod pytania, tylko deklaracja, że się je rozwiązało przez prokreację. i zgoda, wiedza i kultura rozwija się pokoleniami, ale przez ludzi, którzy pytają, a nie przez tych, którzy uznali temat za zamknięty, bo cykl życia się zgadza. czarne dziury odkryli naukowcy szukający czegoś więcej, a nie rodzice zadowoleni z godnego zastępstwa. no na pewno te dziury znaleźli ludzie z rozterkami egzystencjonalnymi 1 godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Karl Schwarzschild - 3 dzieci. Vollkoff - 3 Einstein - 3 Oppenheimer - 2 Ofc trzeba by się ich pytać czy byli zadowoleni z zastępstwa xDDDDD Myślę że masz błędną tezę, tzn posiadanie potomstwa, rodziny jednym z celów, nie jedynym aby życie było spełnione. xDDDD PRYMTIYWY! Edytowane 2 godziny temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Nie pisałeś że jesteś proboszczem;) serio można tak znać „swoją” parafię? Jestem w radzie parafialnej i prowadzę dwie wspólnoty, możliwe że znam te parafie lepiej niż proboszcz, który jest tu znacznie krócej niż ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 1 godzinę temu, LAF napisał(a): @lorak ma rację. Dla niektórych dziewczyn gdy już biologicznie nastał ostatni dzwonek na dziecko to wszystko schodzi na boczny tor i non stop gadają o dziecku. Gdyby nie było ważnym celem to by to olały i by się nie starały w tym okresie 100x mocniej niż normalnie o dziecko. o jest i dobry target pod te emo-tezy gratki @lorak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, P_M napisał(a): Po prostu w parafii same +60 xD Prawie wyłącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 5 minut temu, ignazz napisał(a): Obecnie to ludzie w jednym bloku się nie znają a gdzie tu do tak szczegółowej analizy. fluber pozakładał teczki i sprawdza archiwalne nagrania parafian jak trzeba wygrać debatę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, julekstep napisał(a): fluber pozakładał teczki i sprawdza archiwalne nagrania parafian jak trzeba wygrać debatę! Nie rozumiecie różnicy między małym miastem na zadupiu a Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, fluber napisał(a): Nie rozumiecie różnicy między małym miastem na zadupiu a Warszawa a kto tutaj jest z Warszawy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Warszawa to zlepek zadup Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 8 minut temu, ignazz napisał(a): Warszawa to zlepek zadup sam jesteś zlepek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) Godzinę temu, fluber napisał(a): Z pełną odpowiedzialnością mogę stwierdzić, że w mojej parafii liczba pełnoletnich, bezdzietnych, wolnych kobiet w wieku rozrodczym wynosi zero. Godzinę temu, P_M napisał(a): Po prostu w parafii same +60 xD Godzinę temu, fluber napisał(a): Prawie wyłącznie fluber to z toba rozmowa jak z chatgpt jak nie zadasz hiper precyzyjnie pytania to odpowiedz troche z dupy. generalnie u ciebie w parafii nie ma przede wszystkim wolnych kobiet w wieku rozrodczym (16-40; n=~0?). Edytowane 1 godzinę temu przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, memento1984 napisał(a): generalnie u ciebie w parafii nie ma przede wszystkim wolnych kobiet w wieku rozrodczym (16-40; n=~0?). Jest jedna samotna matka w tym przedziale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, julekstep napisał(a): a kto tutaj jest z Warszawy? przystojnie wyszedłeś jak zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Godzinę temu, fluber napisał(a): Jestem w radzie parafialnej i prowadzę dwie wspólnoty Jeśli jedna z tych wspólnot nie biega z psami to ja nie wiem jak Ty na to wszystko znajdujesz czas poza dwoma etatami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, jack napisał(a): Jeśli jedna z tych wspólnot nie biega z psami to ja nie wiem jak Ty na to wszystko znajdujesz czas poza dwoma etatami Odp jest bardzo prosta on to robi w ramach jednego etatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Odp jest bardzo prosta on to robi w ramach jednego etatu kiedyś widziałem takie gościa który udowadniał że da się wydłużyć dobę z 24h na 48h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi