Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

2 godziny temu, fluber napisał(a):

Przecież to nie jest cały elektorat Brauna. Zonaci też głosują, mam tego świadomość.

Kłótnia z Niemcami o 5 rakiet to mało ważny temat 

Cały niemiecki wałek z Safe to bardzo ważny temat.

To mnie rozbawiło. Braciom Ukraińcom nie podoba się ten ruski w barwach Polski.

https://polskieradio24.pl/artykul/3648392,brutalny-atak-na-polskiego-medaliste-ukrainka-wytknela-mu-rosyjska-przeszlosc

28 minut temu, RappaR napisał(a):

Redpill to nie incelstwo. 

I nie powstał jako kontra do feminizmu.

Redpill jest naturalną odpowiedzią na wyjątkowe w historii warunki, w których kobiet jest tyle samo co mężczyzn. Zwykle mężczyzn było znacznie mniej w stosunku do kobiet 

1 minutę temu, tankathon napisał(a):

Ty tak poważnie? 😮‍💨 

Tak.

47 minut temu, jack napisał(a):

Raczej siostrze 

Niestety babsko nie jest samo. Głaskana przez rządy pis i po. Przy niej Kramek i inne łajzy, które wydarły ostatnio od Polaków 10 mln złotych ( dla oddziałów z banderowskimi flagami m.in)

56 minut temu, fluber napisał(a):

Na czym polega wałek z safe?

Pisałem już wcześniej

1 minutę temu, DLT_Braddock napisał(a):

Nie o Poncyliuszu. Ze szkoleń gender szybko się wycofali (ale jakieś nieroby z tych fundacji kasę przytuliły) to może SAFE Nawrocki zablokuje.

To nie widzę co jest nie w porządku z safe z Twoich wpisów. Przekleisz poprzedni wpis, który się do tego odnosi?

18 minut temu, Życie_to_mem napisał(a):

Jedno i drugie to elementy manosfery.

A anarchizm i stalinizm to elementy lewicy.

19 minut temu, Życie_to_mem napisał(a):

Co jest bzdurą, bo redpill jest dłużej i wywodzi się z PUA, początki to Neil Strauss gra. 

Zróbmy definicję:

incelstwo to niezdolność do uprawiania seksu, kiedy się ma do niego chęci i uznaje go za ważną część życia

redpill - oddolne, indywidualne inicjatywy poprawy własnej seksualności

manosfera - ruch walki o prawa mężczyzn

W dniu 15.02.2026 o 12:30, RappaR napisał(a):

I teraz znajdź jakieś dane, które wskazują, że rodowici Brytyjczycy kupują mieszkania w Mołdawii. 

Jakiekolwiek. 

Albo spytaj się chatgpt.

Może być NIEWIELKA grupa Brytyjczyków, która kupiła jakieś mieszkania w Batumi.

Idea, że spora grupa Angoli kupiła/kupuje mieszkania w Kiszyniowe czy gdziekolwiek indziej w Mołdawii to XD wymyślone na siłę na potrzeby dyskusji jak to w Polsce za drogo.

Teza jest równie prawdziwa jak to, że mieszkańcy DC cierpią na bezsenność, bo codziennie w nocy płaczą, że nie mieszkają w Polsce. 

Gruzja nie Moldawia ;)

13 godzin temu, Koelner napisał(a):

https://next.gazeta.pl/next/7,151003,32602012,bedzie-kadrowe-trzesienie-ziemi-w-panstwowych-spolkach-resort.html#s=BoxPWD no wiadomo. ale poproszono o opinię także Prokuratorię Generalną. -> czytaj, spytamy się żeby zrobić tak aby było dobrze i byli wszyscy zadowoleni 

Prokuratoria Generalna to akurat jedna z najbardziej apolitycznych instytucji w tym kraju. 

Ale mam wrażenie, że ta nazwa skojarzyła ci się z Żurkiem. :) 

Swoją drogą można stworzyć ciekawe pytanie na kartkówkę z WOSu w liceum żeby ujebać 90% uczniów.

Jaką instytucję nadzoruje Prokurator Generalny (którym obecnie jest Waldemar Żurek)?

a) Prokuraturę Generalną

b) Prokuratorię Generalną

c) Prokuraturę Krajową

Poprawna odpowiedź to C. Instytucja A obecnie w ogóle nie istnieje a instytucja B nie ma nic wspólnego ze zwalczaniem przestępczości. 

12 minut temu, memento1984 napisał(a):

Gruzja nie Moldawia ;)

To ty wspomniałeś o Mołdawii, nie o Gruzji.

W Gruzji ktoś kupuje mieszkania w małej ilości, bo jednak Batumi to nie Dubaj, bo to kurort nad Morzem Czarnym.

Ja odniosłem się do Twojej tezy, że dla Brytyjczyków Polska za droga i teraz brytyjscy nieudacznicy kupują mieszkania w Mołdawii, co jest po prostu czystym absurdem. 

Ja po prostu założyłem, że piszesz, że wolą zrobić city breaka w Kiszyniowie niż w Krakowie, bo taniej i po pobycie w Kiszyniowie - nie wychodzi taniej. 

49 minut temu, RappaR napisał(a):

To ty wspomniałeś o Mołdawii, nie o Gruzji.

W Gruzji ktoś kupuje mieszkania w małej ilości, bo jednak Batumi to nie Dubaj, bo to kurort nad Morzem Czarnym.

Ja odniosłem się do Twojej tezy, że dla Brytyjczyków Polska za droga i teraz brytyjscy nieudacznicy kupują mieszkania w Mołdawii, co jest po prostu czystym absurdem. 

Ja po prostu założyłem, że piszesz, że wolą zrobić city breaka w Kiszyniowie niż w Krakowie, bo taniej i po pobycie w Kiszyniowie - nie wychodzi taniej. 

Lol faktycznie tam na poczatku napisalem “Gruzji czy innej Moldawii” xD

Edytowane przez memento1984