ignazz Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Sentymentalna. Jednak zegarek częściowo brązowy nie jest tyle wart co „czyste” złoto. Choć w Japonii kto wie jak oni lubią wąchać i w automacie możesz kupić używane gacie do wąchania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 38 minut temu, mcreativo napisał(a): nadal nie musisz dostarczyć dowodu zakupu. musisz dać datę na oświadczeniu, więc nie mógł skłamać dziennikarzowi, w ogóle ciekawy pomysł na walkę z tałatajstwem, podstawianie im innych patentów na wałki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Godzinę temu, mcreativo napisał(a): Co za debil. Tłumaczy się jakby miał Alzhaimera a mógł powiedzieć, że kupił go niedawno i że wpisze go do następnego oświadczenia. Może kupił replikę za 200 PLN na chińskiej stronce i siara się przyznać xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 52 minuty temu, Koelner napisał(a): ciekawe jaką wartość miał zegarek Butcha z Pulp Fiction Sentymemtalną Widze, ze Ignazz byl szybszy, wiec... Tak jest! To byla dobra odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 19 Stycznia Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia Jebaniutka ta Panchenko, wbiła się w prime Owsiaka i ojej*ała go już na kilka baniek. 20 godzin temu, fluber napisał(a): Teraz dwa, 20 lat temu 3 a nawet przez pewien czas 4 razy. Zresztą nawet teraz badania oglądalności pokazują, że znacznie więcej minut te wszystkie netflixy są odpalone u dzieciatych niż u singli (tylko pytanie ile z tego to bajki) Wikipedia podaje, że dawniej trzy, ale wydaje mi się że od pierwszego odcinka, przez długi czas, premiera była w poniedziałek i wtorek. Mogę się mylić, ale moda na wciąganie seriali zaczęła się chyba od Lost i Prison Break. Choć wtedy zachowano zdroworozsądkowe emitowanie jednego odcinka na tydzien. W kilku sezonach Lost chyba puszczano na koniec sezonu po dwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia A taki fluber będzie dalej biegał z widłami za Braunem? Polska jest totalnie zinfiltrowana przez SBU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todo Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) W dniu 20.01.2026 o 08:28, DLT_Braddock napisał(a): A taki fluber będzie dalej biegał z widłami za Braunem? Polska jest totalnie zinfiltrowana przez SBU Po całości A ja idę w tym kierunku - https://www.neptunenergy.pl/ Chcę oszczędzać po swojemu Edytowane 2 Lutego przez todo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 58 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): A taki fluber będzie dalej biegał z widłami za Braunem? Polska jest totalnie zinfiltrowana przez SBU a co tam się wydarzyło? zinfiltrowanie całe jest raczej niemożliwe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Teraz, Koelner napisał(a): a co tam się wydarzyło? zinfiltrowanie całe jest raczej niemożliwe Zapomniałem wkleić link do artykułu https://spidersweb.pl/2026/01/lotnisko-zagluszarka-kompromitacja-sluzb.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 45 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Zapomniałem wkleić link do artykułu https://spidersweb.pl/2026/01/lotnisko-zagluszarka-kompromitacja-sluzb.html no widzisz, czyli szerzenie paniki jest słuszne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia (edytowane) 1 godzinę temu, DLT_Braddock napisał(a): Zapomniałem wkleić link do artykułu https://spidersweb.pl/2026/01/lotnisko-zagluszarka-kompromitacja-sluzb.html to niepokojace ze służby nie chciały sie tym zająć. Edytowane 20 Stycznia przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 3 godziny temu, DLT_Braddock napisał(a): Zapomniałem wkleić link do artykułu https://spidersweb.pl/2026/01/lotnisko-zagluszarka-kompromitacja-sluzb.html Tradycyjny Polski burdel. Nic nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia Godzinę temu, jack napisał(a): Tradycyjny Polski burdel. Nic nowego Oj nie. Nie próbuj rozmydlać. Gdy trzeba działać na zlecenie rządzących to wtedy służby sprawnie i szybko aresztują staruszkę za słowa o Owsiaku. Tu jest raczej sprawa "śliski, temat, może uderzyć w Ukraińców, nie ruszamy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2 godziny temu, DLT_Braddock napisał(a): Oj nie. Nie próbuj rozmydlać. Gdy trzeba działać na zlecenie rządzących to wtedy służby sprawnie i szybko aresztują staruszkę za słowa o Owsiaku. Tu jest raczej sprawa "śliski, temat, może uderzyć w Ukraińców, nie ruszamy" Służby działają tam, gdzie wskazuje palec. Nic się nie zmienia. A co do tego typka to powszechnie wiadomo, że Ukraińcy są najchętniej werbowani przez ruskich i nawet nasze tępe służby muszą to wiedzieć. Stąd nie sądzie by akurat tu odpuścili że względu na narodowość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia @DLT_Braddock łamiesz logikę , łapią Ukraińców -> źli Ukraińcy , nie łapie Ukraińców -> Polaczki im ciągną. Co jest w Twoim życiu pozytywnego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2 godziny temu, Koelner napisał(a): @DLT_Braddock łamiesz logikę , łapią Ukraińców -> źli Ukraińcy , nie łapie Ukraińców -> Polaczki im ciągną. Co jest w Twoim życiu pozytywnego? Twoje wpisy... Wniosek jest prosty. Polska narobiła sobie problemów na lata. Wpuszczono do kraju tysiące obcych, wrogo nastawionych do Polskości, którzy będą idealnym materiałem do werbunku dla niemieckich, rosyjskich, ukraińskich i innych służb. Dzięki tobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia W dobie ataków cyber z zewnątrz życie 007 jest przereklamowane. Widzę miliony ludzi do szpiegowania. Tylko czego. Dykty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 9 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Twoje wpisy... Wniosek jest prosty. Polska narobiła sobie problemów na lata. Wpuszczono do kraju tysiące obcych, wrogo nastawionych do Polskości, którzy będą idealnym materiałem do werbunku dla niemieckich, rosyjskich, ukraińskich i innych służb. Dzięki tobie... Przez te prawie 4 lata normalnie przejebane, boisz się wyjść z chaty przez nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 37 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Wniosek jest prosty. Polska narobiła sobie problemów na lata. Wpuszczono do kraju tysiące obcych, wrogo nastawionych do Polskości, którzy będą idealnym materiałem do werbunku dla niemieckich, rosyjskich, ukraińskich i innych służb. Póki co przestępczość systematycznie spada a obcokrajowcy popełniają tylko 3% wszystkich przestępstw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 20 Stycznia Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 16 minut temu, Życie_to_mem napisał(a): Póki co przestępczość systematycznie spada a obcokrajowcy popełniają tylko 3% wszystkich przestępstw. Nie pisałem o takich pierdółkach jak jazda po pijaku, fałszerstwa czy zadźganie konkubiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi