RappaR Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 35 minut temu, Koelner napisał(a): zrzucamy się? Mogę na McDonalda lub KFC, na Starbucks już nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Godzinę temu, Koelner napisał(a): zrzucamy się? Ciekawe czy się zgodzi na wyjście w trójkę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 19 godzin temu, Koelner napisał(a): przykro mi ale taka ocena od fana patocelebrytów to tylko ciekawostka a ja po prostu wolałbym dla naszego dobra wspólnego żebyś traktował spacery z córkami jak rozrywkę a nie kwestie wychowawcza Dla większości jest to obowiązek rodzicielski i nie ma się czego wstydzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 30 minut temu Udostępnij Opublikowano 30 minut temu 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Mogę na McDonalda lub KFC, na Starbucks już nie to się zmieniły czasy Godzinę temu, DLT_Braddock napisał(a): Dla większości jest to obowiązek rodzicielski i nie ma się czego wstydzić. to dzieci też to będą to traktowały jako obowiązek więc super relacje! aż warto odpalić dla rozrywki komu ciągnie Marianna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 22 minuty temu Udostępnij Opublikowano 22 minuty temu (edytowane) 7 minut temu, Koelner napisał(a): to się zmieniły czasy Śmiechy , śmiechami , ale te fast foody dobija do ceny normalnego obiadu. Nie mówię o najtańszym zestawie, ale taki w miarę normalny to już wydatek około 40. Edytowane 22 minuty temu przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 11 minut temu Udostępnij Opublikowano 11 minut temu (edytowane) 20 minut temu, Koelner napisał(a): to dzieci też to będą to traktowały jako obowiązek więc super relacje! aż warto odpalić dla rozrywki komu ciągnie Marianna Rodzi ci się dziecko więc masz obowiązki. Chodzenie na wywiadówki, odbębnianie urodzin jego kolegów i koleżanek, czasem zabawy z nim to nie jest żadna rozrywka dla rodzica. Większość jego rysunków to zwykłe bazgroły a nie arcydzieła. I nie ma co się wstydzić że tak myślisz. Nie przeginaj w drugą stronę, że musisz być supermegaświetnym rodzicem dla swojego dziecka i ze zwykłej zabawy foremkami w piasku robić spełnienie swoich życiowych ambicji i prawdziwego hobby. Dzieciak dorasta i najczęściej wasze zainteresowania się rozjeżdżają. Miłość do dziecka to jednak zupełnie co innego niż miłość do swojej ukochanej żony. Żonę wybierasz i jesteś z nią na całe życie. Dziecko po 20-tce wyprowadza się i idzie w swoją stronę. Małemu dziecku w zupełności wystarczy, że jesteś przy nim, a nie że robisz z waszego wspólnego spędzania czasu pasję. Edytowane 10 minut temu przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 10 minut temu Udostępnij Opublikowano 10 minut temu (edytowane) 25 minut temu, Koelner napisał(a): to dzieci też to będą to traktowały jako obowiązek więc super relacje! aż warto odpalić dla rozrywki komu ciągnie Marianna k**** jaki Ty jesteś głupi xD jak poszedłem z córą do kina na Biedronkę i Czarnego Kota (czy większość innych filmów dla dzeci -> ten mi najbardziej pasuje bo był wybitnie c***owy) to nie traktowałem tego w kategorii swojej rozrywki tylko w kategoriach rodzicielskich (potem na automatach już było spoko) -> czy w związku z tym córa uznała to za obowiązek? xD tak samo idąc na spacer z córami idę tak żeby to one miały rozrywkę (jakiś plac zabaw itp) a nie prowadzam ich (szybkim tempem ofc, bo mnie osobiście wkurwia wolne chodzenie) tam gdzie ja mam fun są rzeczy gdzie jedno się z drugim łączy u mnie (układanie lego, granie w Mario Karts itp), ale to jest jakaś tam część -> w innych wypadkach mam udawać że coś mnie jara czy zmuszać dzieciaki do tego żeby się jarały tym co ja? xD Edytowane 5 minut temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano teraz Udostępnij Opublikowano teraz 7 minut temu, julekstep napisał(a): k**** jaki Ty jesteś głupi xD jak poszedłem z córą do kina na Biedronkę i Czarnego Kota (czy większość innych filmów dla dzeci -> ten mi najbardziej pasuje bo był wybitnie c***owy) to nie traktowałem tego w kategorii swojej rozrywki tylko w kategoriach rodzicielskich (potem na automatach już było spoko) -> czy w związku z tym córa uznała to za obowiązek? xD tak samo idąc na spacer z córami idę tak żeby to one miały rozrywkę (jakiś plac zabaw itp) a nie prowadzam ich (szybkim tempem ofc, bo mnie osobiście wkurwia wolne chodzenie) tam gdzie ja mam fun są rzeczy gdzie jedno się z drugim łączy u mnie (układanie lego, granie w Mario Karts itp), ale to jest jakaś tam część -> w innych wypadkach mam udawać że coś mnie jara czy zmuszać dzieciaki do tego żeby się jarały tym co ja? xD 8 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Rodzi ci się dziecko więc masz obowiązki. Chodzenie na wywiadówki, odbębnianie urodzin jego kolegów i koleżanek, czasem zabawy z nim to nie jest żadna rozrywka dla rodzica. Większość jego rysunków to zwykłe bazgroły a nie arcydzieła. I nie ma co się wstydzić że tak myślisz. Nie przeginaj w drugą stronę, że musisz być supermegaświetnym rodzicem dla swojego dziecka i ze zwykłej zabawy foremkami w piasku robić spełnienie swoich życiowych ambicji i prawdziwego hobby. Dzieciak dorasta i najczęściej wasze zainteresowania się rozjeżdżają. Miłość do dziecka to jednak zupełnie co innego niż miłość do swojej ukochanej żony. Żonę wybierasz i jesteś z nią na całe życie. Dziecko po 20-tce wyprowadza się i idzie w swoją stronę. Małemu dziecku w zupełności wystarczy, że jesteś przy nim, a nie że robisz z waszego wspólnego spędzania czasu pasję. fajnie że się zgadzacie, zawsze było widać między Wami taką metafizyczną chemię więc super że przelaliście to na „papier” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi