airmax Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 16 godzin temu, DLT_Braddock napisał(a): Ambasada Izraela znowu wali antysemityzmem w Polskę, a Radek Applebaum siedzi cichutko. PiS też się schował. imo sukces, że z rozpędu nie przeprosił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 6 godzin temu, airmax napisał(a): imo sukces, że z rozpędu nie przeprosił pewnie go korciło ale wybrał tą opcje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia https://x.com/RzecznikMSZ/status/2011089034047598918 Bardziej nie dało się już Polski poniżyć. Radek musiał zwołać specjalny sztab, który myślał 48 godzin jakby tu Izraela nie obrazić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 13 Stycznia Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia (edytowane) To całe 2050 to do tarcia chrzanu a nie rządzenia. Petru wjechał na koniu trojańskim jak w masło, dał ichniejszym babom się bić o władzę i wyszło... lepiej niż Donald się spodziewał, za chwilę z posłami Rychu przejdzie do KO i mission accomplished. Edytowane 13 Stycznia przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia W USA siła prawicy przynajmniej w ludzie. https://x.com/krulbijedame/status/2011370644802580489 W Polsce był Ziemowit, Korczarowski i "Papież-Polak". Wszyscy oklepani przez Jasia Kapelę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 33 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): Korczarowski swoją drogą ciekawe czy u jakiegoś buka można obstawiać kiedy tam samobój wleci lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia Godzinę temu, DLT_Braddock napisał(a): "Papież-Polak" A to ten co obeicał usunąć się z platformy X jak przegra z Kapelą i tego nie zrobił??? Godzinę temu, DLT_Braddock napisał(a): Wszyscy oklepani przez Jasia Kapelę To już dawno powinieneś zrozumieć ,że w Polsce tylko lewica a jaja a prawica tylko gada a jak przychodzi co do czego to nawet nie umie pokazać ,że wie co to odpowiedzialność za słowa 32 minuty temu, julekstep napisał(a): swoją drogą ciekawe czy u jakiegoś buka można obstawiać kiedy tam samobój wleci Nie wiem co dokładnie masz na myśli ale zastanawia mnie jak facet gloryfikujący Hitlera może nadal funkcjonować w polityce. O ile się nie myle takie rzeczy są zakaane prawnie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia (edytowane) 12 minut temu, ely3 napisał(a): Nie wiem co dokładnie masz na myśli typ w niespełna rok: - dostał w pizdę od kilku osób, w tym od transwestyty i Jasia Kapeli - dostał w pizdę na Marszu Niepodległości (gdzie myślał że jest 'jego' środowisko) - związał się z Marianną Schreiber DWA RAZY - raz dostał kosza od Marianki (z podśmiec***kami z jej byłym partnerem w bonusie) - teraz wszyscy widzą że jara się nie tylko Rosją ale i Hitlerem (jest w PL jakiekolwiek środowisko gdzie można połączyć jedno z drugim? xD) - masa wyśmiewanek w szeroko pojętej 'sieci' (absolutna topka) no k**** tyle przegrać w tak krótkim czasie...a nie sprawia wrażenia terminatora (wręcz przeciwnie) Edytowane 14 Stycznia przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 14 Stycznia Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 1 godzinę temu, DLT_Braddock napisał(a): W USA siła prawicy przynajmniej w ludzie. https://x.com/krulbijedame/status/2011370644802580489 o jebaniutki ladnie ich poskladal, jeden po drugim. typo myslal ze moze komus dmuchac ta szczekaczka na max glosnosc prosto w ucho he he he FAFO jak malo kiedy i jeszcze zlapane na kamerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 15 godzin temu, julekstep napisał(a): no k**** tyle przegrać w tak krótkim czasie...a nie sprawia wrażenia terminatora A czyli masz na myśli samobójstwo On niestety wygląda na kogoś kto nawet nie ogarnął ,że się ośmiesza . To już cięzki stan umysłu by się wiązać z taką patologią jak Marianka. Która zresztą też nie wygląda na kogoś kto ogarnia ,że jest pośmiewiskiem Z drugiej strony pytanie 15 godzin temu, julekstep napisał(a): teraz wszyscy widzą że jara się nie tylko Rosją ale i Hitlerem (jest w PL jakiekolwiek środowisko gdzie można połączyć jedno z drugim? xD) To on chyba nadal jest w Koronie Brauna? Bo w sumie to gdyby nie jego kretyńskie wrzutki o puszczeniu Kapeli przez Komin i gloryfikowaniu Hitlera to nawet bym nie wiedział ,ze tak ioszołom istnieje i tak się dowiedziałem ,ze tworza parę z Schreiberową czy jak ona sie teraz nazywa A dzięki Tobie to w ogóle wiem ,że się rozstali a potem zeszli . Mnie to na szczęscie ominęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Teraz, ely3 napisał(a): To on chyba nadal jest w Koronie Brauna? Bo w sumie to gdyby nie jego kretyńskie wrzutki o puszczeniu Kapeli przez Komin i gloryfikowaniu Hitlera to nawet bym nie wiedział ,ze tak ioszołom istnieje i tak się dowiedziałem ,ze tworza parę z Schreiberową czy jak ona sie teraz nazywa A dzięki Tobie to w ogóle wiem ,że się rozstali a potem zeszli . Mnie to na szczęscie ominęło nie no z Korony go wywalili zaraz po tym jak wyszło że jest z Marianką, więc generalnie na samym początku jego publicznego 'coming outu' więc w sumie do mojej wyliczanki można dodać - wyjebali Cię z partii z którą wiązałeś plany na przyszłość i na ten moment freak fighty to Twój jedyny zarobek (a że to tam właśnie się dzieje 'magia' to trochę taka spirala) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 1 minutę temu, julekstep napisał(a): nie no z Korony go wywalili zaraz po tym jak wyszło że jest z Marianką, więc generalnie na samym początku jego publicznego 'coming outu' Ale wywalili go wtedy z partii czy tylko ze szytabu wyborczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 5 minut temu, ely3 napisał(a): Ale wywalili go wtedy z partii czy tylko ze szytabu wyborczego? info jest o wyrzuceniu ze sztabu, ale też ciągle powtarza się o nim jako 'byłym członku partii', więc strzelam że both Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Godzinę temu, ely3 napisał(a): Ale wywalili go wtedy z partii czy tylko ze szytabu wyborczego? Ze sztabu Brauna. Członkiem Konfederacji Mentzena dalej jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Ciekawa hipoteza, czy Braun może być nowym Holownią/Kukizem, który ma tylko osłabić główną konkurencję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2 minuty temu, P_M napisał(a): Ciekawa hipoteza, czy Braun może być nowym Holownią/Kukizem, który ma tylko osłabić główną konkurencję? Ale on osłabia PIS a Hołownia/Kukiz PO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Teraz, jack napisał(a): Ale on osłabia PIS a Hołownia/Kukiz PO Hołownia finalnie wzmocnił PO, a Braun osłabia PiS, ergo wzmacnia PO;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): info jest o wyrzuceniu ze sztabu, ale też ciągle powtarza się o nim jako 'byłym członku partii', więc strzelam że both Ok ja tylko dziś rano szukałem i widziałem tylko o wyrzuceniu go ze sztabu ale skoro piszesz ,że z partii to pewnie też. Nieszczególnie go jakoś śledziłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Bartosiaka wypowiedzi są znane ale najciekawszy w tym wywiadzie jest Bosak i Rymanowski który pytaniami sugeruje jakby znał stan. Teraz mnie tylko zastanawia, jak wszyscy wiedzą że jest tak źle to dlaczego nikt nie robi żeby było lepiej? Może dlatego że ludzie śledzą poczynania jak wyżej takiego jakiegoś Korczakowskiego a nie oddolnie wymuszają poprawę? Ten przykład o all-inclusive oraz piwkach w sumie pokazał mental pełną gębą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi