elwariato Opublikowano Niedziela o 22:26 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 22:26 11 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): Skoro bogate panstwa zachodnie sa slabe i updale to my musimy byc rownie bogaci bo jak widac jestesmy przerazliwie slabi No ponoc polsza mega bogata wiec wszystko sie zgadza 18 godzin temu, mayor napisał(a): No to jest właśnie najgorsze, że po 3 latach banderowcy będą mogli dostać polskie obywatelstwo, pożenią się ,porobią dzieci , świat pójdzie do przodu, pojawią się lepsze komputery, nowe używki ,elektryczne samoloty , ale co z tego kiedy ich serca będą pompować tę samą krew. Będą potomkami człowieka, który za łapówki spierdolił z własnego podwórka, żeby tylko nie iść do wojska i nie bronić swojego kraju przed najeźdźcą. pi*****ić takich nowych obywateli, nie wiem czy nie gorsi od czarnych , ciapaków i kozojebców Od kozoyebcow nikt nie jest gorszy, albo lepszy, to zalezy od sympati wzgledem kóz 9 godzin temu, DLT_Braddock napisał(a): Tu najgorsze jest zachowanie tej redaktory Bojke Brata ma chociaz sympatycznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todo Opublikowano Poniedziałek o 08:21 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 08:21 W dniu 10.01.2026 o 18:54, jack napisał(a): A czy to nie jest tak, że będąc uchodźcą po 3 latach można już dostać polskie obywatelstwo? Więc nie ma o co kruszyć kopie w tym wypadku? Piłkarze dostawali szybciej, w trybie przyśpieszonym Np. Roger i Olisadebe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano Poniedziałek o 08:45 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 08:45 Strach pomyśleć jakby to było parę dekad wcześniej i by Szewczenko przyjechał do Polski paszport by dostał szybciej niż ja teraz czekam na swój bo mi się kończy termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Poniedziałek o 12:12 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 12:12 lepiej Usyk W dniu 10.01.2026 o 12:33, DLT_Braddock napisał(a): Przecież gdyby wyłapać te 20-30% społeczeństwa, które popiera osiedlanie się Ukraińców i obsypywanie ich specjalnymi przywilejami, to wyjdzie że to zawsze ci sami. Ci co wyłazili na ulicę bo uwierzyli w bajeczki pani Joanny z Krakowa i którzy teraz solidarnie milczą w sprawie gwałtu na komendzie. Ci sami co wszędzie widzą ruską dezinformację a w 2010 roku palili znicze na grobach czerwonoarmistów. masz coś do Dukaczewskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano Poniedziałek o 13:14 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 13:14 Ziobro azyl u Obrana przecież to wygląda tragicznie dla zjednoczonej prawicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Poniedziałek o 14:27 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 14:27 Godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Ziobro azyl u Obrana przecież to wygląda tragicznie dla zjednoczonej prawicy. dla mnie dla Tuska, ilu siedzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Poniedziałek o 17:00 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:00 Przypomina mi się jak bardzo cisnął po Balcerowiczu Darkonza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano Poniedziałek o 17:12 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:12 Ambasada Izraela znowu wali antysemityzmem w Polskę, a Radek Applebaum siedzi cichutko. PiS też się schował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano Poniedziałek o 18:48 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 18:48 (edytowane) 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): Przypomina mi się jak bardzo cisnął po Balcerowiczu Darkonza Edytowane Poniedziałek o 18:49 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Poniedziałek o 20:08 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:08 2 godziny temu, DLT_Braddock napisał(a): Ambasada Izraela znowu wali antysemityzmem w Polskę, a Radek Applebaum siedzi cichutko. PiS też się schował. nie ma się co dziwić co jak co, ale wygrana w JUDO się im po prostu należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Poniedziałek o 20:57 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:57 45 minut temu, julekstep napisał(a): nie ma się co dziwić co jak co, ale wygrana w JUDO się im po prostu należy Ja bym serio chcial zeby oni wyp.erdalali na kazdym szczeblu wiekowym z tego kraju, niech jada tam gdzie ich traktuja z dostatecznym szacunkiem, i co najwyzej strzelaja czasami z haubicy, jak niemcy czy francja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Poniedziałek o 20:59 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 20:59 1 minutę temu, elwariato napisał(a): Ja bym serio chcial zeby oni wyp.erdalali na kazdym szczeblu wiekowym z tego kraju, niech jada tam gdzie ich traktuja z dostatecznym szacunkiem, i co najwyzej strzelaja czasami z haubicy, jak niemcy czy francja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano Poniedziałek o 21:03 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 21:03 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Nie ja do ludów semickich, jak palestynczyki, nic nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano Wtorek o 03:31 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 03:31 6 godzin temu, elwariato napisał(a): Ja bym serio chcial zeby oni wyp.erdalali na kazdym szczeblu wiekowym z tego kraju, niech jada tam gdzie ich traktuja z dostatecznym szacunkiem, i co najwyzej strzelaja czasami z haubicy, jak niemcy czy francja Wariatek sie odpalil he he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano Wtorek o 07:12 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 07:12 10 godzin temu, elwariato napisał(a): Ja bym serio chcial zeby oni wyp.erdalali na kazdym szczeblu wiekowym z tego kraju, niech jada tam gdzie ich traktuja z dostatecznym szacunkiem, i co najwyzej strzelaja czasami z haubicy, jak niemcy czy francja Bez przesady. Ilu ich zostało w tym kraju ? Filmowców z Bollywood jest oficjalnie dwa razy więcej. Większe zagrożenie to trzy miliony uprzywilejowanych banderowców . Ich powinniśmy wypier.dolić bo to najgorsza swołocz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano Wtorek o 08:24 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 08:24 Godzinę temu, mayor napisał(a): Bez przesady. Ilu ich zostało w tym kraju ? Filmowców z Bollywood jest oficjalnie dwa razy więcej. Większe zagrożenie to trzy miliony uprzywilejowanych banderowców . Ich powinniśmy wypier.dolić bo to najgorsza swołocz . liberalny demokrata po roku w Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todo Opublikowano Wtorek o 08:26 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 08:26 Hmm... a jak oni wyjadą, to co będzie z finansami tego kraju? Pogadaj z kimkolwiek z budowlanki. Bez nich nie ma kto pracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Wtorek o 08:30 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 08:30 to się nie będzie budować i c*** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano Wtorek o 09:00 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 09:00 19 minut temu, todo napisał(a): Hmm... a jak oni wyjadą, to co będzie z finansami tego kraju? Pogadaj z kimkolwiek z budowlanki. Bez nich nie ma kto pracować. 14 minut temu, Koelner napisał(a): to się nie będzie budować i c*** Bardziej finanse tego kraju cierpią przez ukrów . Większość to nawet nie szara, tylko czarna strefa gospodarki. Opanowali do perfekcji sztukę unikania płacenia podatków i innych danin społecznych, jednocześnie potrafią maksymalnie wykorzystać swoje przywileje i benefity socjalne. Niewiele się dokładają , ale za to sporo doją z naszego wspólnego budżetu. Zresztą czego się spodziewać po kimś ,kto za łapówki spierdala z własnej ojczyzny, żeby tylko uchylić się od obowiązku służby wojskowej. Budownictwo niewiele ucierpi, bo jak wypierdolimy 3 miliony pasożytów to z automatu zwolni się dużo mieszkań i pewnie te pojebane ceny nieruchomości i najmu, wrócą do rzeczywistości . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Wtorek o 09:12 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 09:12 45 minut temu, todo napisał(a): Hmm... a jak oni wyjadą, to co będzie z finansami tego kraju? Pogadaj z kimkolwiek z budowlanki. Bez nich nie ma kto pracować. Polacy za lepsze stawki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi