Koelner Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 on jest od typów co nie wierzą w obozy koncentracyjne oraz world trade center Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 i na takie scierwo ludzkie ida moje skladki, szkoda,ze nie zdechl w meczarniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Godzinę temu, jordan20 napisał(a): i na takie scierwo ludzkie ida moje skladki, szkoda,ze nie zdechl w meczarniach Materiał TV info z sierpnia 2013 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 ciekawe czy żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Ja nie wiem co stanowskiemu do łba strzeliło, żeby zaprosić kamratów do studia i zrobić z tego materiał z fact checkingiem live. Tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 11 minut temu, fluber napisał(a): Ja nie wiem co stanowskiemu do łba strzeliło, żeby zaprosić kamratów do studia i zrobić z tego materiał z fact checkingiem live. Tragedia. Oglądasz, więc Stano swój cel osiągnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 11 minut temu, P_M napisał(a): Oglądasz, więc Stano swój cel osiągnął Jeżeli celem było zrażenie mnie do oglądania jego kanału i wyłączenie tej rozmowy po 15 minutach to faktycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 27 minut temu, fluber napisał(a): Jeżeli celem było zrażenie mnie do oglądania jego kanału i wyłączenie tej rozmowy po 15 minutach to faktycznie. Wrócisz, a wyświetlenie zaliczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 28 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2025 Za kanałem zero musi stać Sakiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 29 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 11 godzin temu, Koelner napisał(a): ciekawe czy żyje W sumie fajna młoda dupa, myślę że żyje. Najwyżej trochę się zestarzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 Litr wódki wypity szybko? To zrobiło rekord świata? Lub ciąg parodniowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 8 godzin temu, ignazz napisał(a): Litr wódki wypity szybko? To zrobiło rekord świata? Lub ciąg parodniowy? Nie ma takiej siły żeby jedną butelką wykręcić 13.7. Tym bardziej ze zawinęli go z rowu, zawieźli na szpital i dopiero zbadali to musi być ciąg kilkudniowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2025 Babka na filmiku tak mówiła stąd moje zdziwienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 31 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2025 Przecież tym kamratom wystarczyło przytoczyć opinię o nich środowiska kombatanckiego NSZ i byłoby po sprawie. Tak wybrano pastisz, i teraz kanał zero wyszedł na arcykapłanów kłamstwa cenzury i banderyzmu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 31 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2025 W dniu 29.12.2025 o 19:58, josephnba napisał(a): to musi być ciąg kilkudniowy mają zdrowie Ludzie pokroju Nawrockiego, Kaczyńskiego, Mentzena i Brauna pchają Polskę w sytuację jak z 1939 roku - szukają wrogów na wschodzie i zachodzie. Tymczasem Polska jest dziś silniejsza niż przez ostatnie 300 lat i stać nas na budowę bogatej i bezpiecznej przyszłości. Jeśli sami tego nie zepsujemy — napisał Grabiec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 31 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2025 https://www.rp.pl/przestepczosc/art43568061-centrum-kierowania-w-ukrainie-ofiary-w-polsce-inwazja-cybergangow-ze-wschodu Inwazja? Nie dobra o tym mówić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 31 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2025 3 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): https://www.rp.pl/przestepczosc/art43568061-centrum-kierowania-w-ukrainie-ofiary-w-polsce-inwazja-cybergangow-ze-wschodu Inwazja? Nie dobra o tym mówić... na prawdę ta Rosja musiała im mocno dać w kość skoro Ukraincy doszli do punktu w którym robią za 'hinduskich skamerów' Europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Stycznia Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) chciałem zobaczyć komentarze i Pinda usunęła tweeta Edytowane 4 Stycznia przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia W tej konfie Brauna to sami się proszą o delegalizację Ktoś pojmuje jakim cudem ok 10% ludzi chce głosowac na partię która jawnie pluje na naród polsk? Jest jakaś szansa ,że to jest wymysł AI ale jak ktoś może uważać się za patriotę i uwązać ,że Pilecki kłamie w swoih raportach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 7 Stycznia Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 13 minut temu, ely3 napisał(a): że Pilecki kłamie w swoih raportach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi