Koelner Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu on jest od typów co nie wierzą w obozy koncentracyjne oraz world trade center Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jordan20 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu i na takie scierwo ludzkie ida moje skladki, szkoda,ze nie zdechl w meczarniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Godzinę temu, jordan20 napisał(a): i na takie scierwo ludzkie ida moje skladki, szkoda,ze nie zdechl w meczarniach Materiał TV info z sierpnia 2013 roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu ciekawe czy żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Ja nie wiem co stanowskiemu do łba strzeliło, żeby zaprosić kamratów do studia i zrobić z tego materiał z fact checkingiem live. Tragedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 11 minut temu, fluber napisał(a): Ja nie wiem co stanowskiemu do łba strzeliło, żeby zaprosić kamratów do studia i zrobić z tego materiał z fact checkingiem live. Tragedia. Oglądasz, więc Stano swój cel osiągnął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 11 minut temu, P_M napisał(a): Oglądasz, więc Stano swój cel osiągnął Jeżeli celem było zrażenie mnie do oglądania jego kanału i wyłączenie tej rozmowy po 15 minutach to faktycznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 27 minut temu, fluber napisał(a): Jeżeli celem było zrażenie mnie do oglądania jego kanału i wyłączenie tej rozmowy po 15 minutach to faktycznie. Wrócisz, a wyświetlenie zaliczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Za kanałem zero musi stać Sakiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi