RappaR Opublikowano 20 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2025 14 minut temu, fluber napisał(a): W końcu mamy oficjalny przekaz z Moskwy Szkoda, obstawiałem, że jednak Ukraińcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2025 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Szkoda, obstawiałem, że jednak Ukraińcy. Ukraińcy by nas pozabijali, a że nikt nie zginął to nie mogą być Ukraińcy, logiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2025 https://www.bankier.pl/amp/wiadomosc/Zysk-Grupy-Orlen-wzrosl-o-ponad-1000-proc-Prezes-jestesmy-najszybciej-rosnaca-firma-paliwowa-w-Europie-9042634 I jak tam symetryści? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 21 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2025 W dniu 14.03.2025 o 09:00, fluber napisał(a): Posypuje głowę popiołem. Orlen i banki państwowe notują rekordowe zyski pod nowym zarządem @Koelner ja nie mam problemu pochwalić nowego rządu za sukcesy, ale nie wiem ile razy powinienem to robić żeby zatrzymać twoje codzienne włażenie Tuskowi w dupę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 21 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2025 Dzisiejsze żądanie Tuska w sprawie Ukrainy można podsumować cytatem z 1984 Orwella "„Partia żąda od ciebie odrzucenia dowodów własnych oczu i uszu. Takie jest jej ostateczne, najistotniejsze polecenie.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2025 6 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Dzisiejsze żądanie Tuska w sprawie Ukrainy można podsumować cytatem z 1984 Orwella "„Partia żąda od ciebie odrzucenia dowodów własnych oczu i uszu. Takie jest jej ostateczne, najistotniejsze polecenie.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 21 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2025 (edytowane) W dniu 20.11.2025 o 07:01, fluber napisał(a): To jest kłamstwo. W 2015 roku udział rosyjskich paliw w polskich rafineriach wynosił 90%. W 2022 roku w 1 kwartale wynosił 41,9%. https://inwestycje.pl/gospodarka/udzial-ropy-naftowej-z-rosji-wynosil-419-w-2022/ Podejrzewam, że powtarzasz historię o węglu, którego Polska od 2015 sprowadzała z Rosji coraz więcej - z 59% w 2015 to 73% w 2020. Tylko, że to nie PIS sprowadzał ten węgiel, tylko za PIS sprowadzano ten węgiel - robiły to podmioty prywatne, o czym możesz przeczytać np. tutaj https://konkret24.tvn24.pl/polska/polska-weglem-stoi-wciaz-takze-rosyjskim-ra1059387-ls5790383 % udzial to troche bullshit, jesli mowisz o ilosci pieniedzy wydanych -> wiecej m3/L/ton to $ dla ruskich jakbys na to nie patrzyl, nawet jesli % spadl, bo ogolne zapotrzebowanie wzroslo. *troche poprawili (wiadomo plus), bo udalo sie wstrzymac wiekszy strumien, ale nie zeskalowali juz istniejacego. 11 godzin temu, Koelner napisał(a): https://www.bankier.pl/amp/wiadomosc/Zysk-Grupy-Orlen-wzrosl-o-ponad-1000-proc-Prezes-jestesmy-najszybciej-rosnaca-firma-paliwowa-w-Europie-9042634 I jak tam symetryści? druga strona: "jebia nas biednych konsumentow, az trzeszczy!" W dniu 20.11.2025 o 14:34, Koelner napisał(a): czyli jeszcze biedaki musza takie tempo utrzymac ze ~20-25lat a reszta stac w miejsu jak teraz. 11 godzin temu, Koelner napisał(a): https://www.bankier.pl/amp/wiadomosc/Zysk-Grupy-Orlen-wzrosl-o-ponad-1000-proc-Prezes-jestesmy-najszybciej-rosnaca-firma-paliwowa-w-Europie-9042634 I jak tam symetryści? ---------------------------c***owy PIS-----------------------------------------|--------------wielkie KO--------------------- szalu nie ma? Edytowane 21 Listopada 2025 przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2025 https://www.gov.pl/web/premier/projekt-uchwaly-rady-ministrow-w-sprawie-przyjecia-dokumentu-krajowa-strategia-przeciwdzialania-antysemityzmowi-i-wspierania-zycia-zydowskiego-na-lata-20252030 Co to k**** jest? https://pl.wikipedia.org/wiki/Maria_Ejchart Wolne sądy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2025 Ja w szoku i kto jeszcze w szoku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2025 24 minuty temu, fluber napisał(a): Ja w szoku i kto jeszcze w szoku? Tym bardziej należy docenić pracę Deltusia, że robi to samo za darmo 6 godzin temu, Koelner napisał(a): https://www.gov.pl/web/premier/projekt-uchwaly-rady-ministrow-w-sprawie-przyjecia-dokumentu-krajowa-strategia-przeciwdzialania-antysemityzmowi-i-wspierania-zycia-zydowskiego-na-lata-20252030 Co to k**** jest? https://pl.wikipedia.org/wiki/Maria_Ejchart Wolne sądy Niska cena za niejedzenie sałatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2025 Żydom zależy żeby Braun doszedł do władzy a @DLT_Braddock był naszym prorokiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2025 50 minut temu, Koelner napisał(a): Żydom zależy żeby Braun doszedł do władzy a @DLT_Braddock był naszym prorokiem Dziwi mnie, że nie contextu społeczności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 23 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2025 (edytowane) 7 godzin temu, RappaR napisał(a): Tym bardziej należy docenić pracę Deltusia, że robi to samo za darmo Ja prdl. Chłop z kotem i c***owym życiem na forum. Będziesz za niedługo szczekał o Rosji tak jak kilka lat temu. Dawaj mi tu odp na pytanie jak Ukraina ma tę wojnę wygrać? Obejrzyj lepiej sobie Parafionowicza u Rymanowskiego a nie Wolskimi się zaczytujesz. Polskie ministerstwo 2025 rok https://x.com/MSWiA_GOV_PL/status/1992578899947962536?s=20 Edytowane 23 Listopada 2025 przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 24 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2025 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 24 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2025 To się chłop odjebał na wyjazd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 24 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2025 33 minuty temu, tankathon napisał(a): To się chłop odjebał na wyjazd byłeś kiedyś u murzynów? tam jest w c*** gorąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tankathon Opublikowano 24 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2025 W sumie mógł się nie pi*****ić i wjechać jeszcze bardziej na luzaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 24 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2025 Godzinę temu, tankathon napisał(a): To się chłop odjebał na wyjazd Gdyby to był Nawrocki to by był energicznym i bezpośrednim mężem stanu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 24 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2025 W dniu 21.11.2025 o 21:58, memento1984 napisał(a): ---------------------------c***owy PIS-----------------------------------------|--------------wielkie KO--------------------- szalu nie ma? Wklejanie skonsolidowanego zysku Grupy Orlen po przejęciach najbardziej dochodowych spółek, które osiągały/-nęły te zyski bez żadnego "efektu" grupy (a już tym bardziej managera Dyzmy XXI wieku) i gdzie następnie nastąpiła sprzedaż majątku (głównie Grupy Lotos), a przychody ze sprzedaży zaliczone na poczet tego zysku, nie sprawi, że udowodni to Twoja tezę Z perspektywy Kowalskiego warto też dodać, że i przychody i zyski były b.wysokie kiedy my jako mieszkańcy musieliśmy płacić za paliwo po 8 zł, a nie 6... (o innych produktach nie wspominając), więc te zyski to tylko ułomnych propagandzistów cieszyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 25 Listopada 2025 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2025 4 godziny temu, dannygd napisał(a): Wklejanie skonsolidowanego zysku Grupy Orlen po przejęciach najbardziej dochodowych spółek, które osiągały/-nęły te zyski bez żadnego "efektu" grupy (a już tym bardziej managera Dyzmy XXI wieku) i gdzie następnie nastąpiła sprzedaż majątku (głównie Grupy Lotos), a przychody ze sprzedaży zaliczone na poczet tego zysku, nie sprawi, że udowodni to Twoja tezę Z perspektywy Kowalskiego warto też dodać, że i przychody i zyski były b.wysokie kiedy my jako mieszkańcy musieliśmy płacić za paliwo po 8 zł, a nie 6... (o innych produktach nie wspominając), więc te zyski to tylko ułomnych propagandzistów cieszyły. Zaraz chwila - wplyw tych operacji to glownie 2022 q3/q4 i 2023 q1. wez je “wyjmij” z tego bargraphu - naprawde to sa oszalamiajace wyniki pod nowym zarzadem? ja tu nie jestem niczyja tuba propagandowa, bardziej chodzi mi o wskazanie ze wyniki sa poprostu przecietne pod kazdym zarzadem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi