Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, fluber napisał(a):

Czerpiesz od Grzegorza Brauna i Konfederacji Korony Polskiej, czyli partii ruskiej agentury.

Jeszcze ich ABW nie zatrzymało? Na razie łapią tylko wśród Ukraińców, co?

@fluber tępy matole z tytułem doktora, przeczytaj jeszcze raz:

Twój dziadek walczył z Bolszewikami w 1919 roku i w niewoli sowieckiej spędził kilka lat a po wojnie za uczestniczenie w siatce terenowej oddziałów po-AKowskich dostał kilka lat więzienia od sowieckich pachołków , 

Jedna wojna z Bolszewikamw 1919. Skoro piszę o kolejnej wojnie i wspominam o oddziałach po-AKowskich to o jaką wojnę chodzi? 🤪🤪Nosz k**** mać. Wysil się cwiercinteligencie po czterdziestu szczepieniach 

5 minut temu, fluber napisał(a):

Czerpiesz od Grzegorza Brauna i Konfederacji Korony Polskiej, czyli partii ruskiej agentury.

Czerpię, ale się nie uśmiecham. 😄

Edytowane przez DLT_Braddock

5 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

@fluber tępy matole z tytułem doktora, przeczytaj jeszcze raz:

Twój dziadek walczył z Bolszewikami w 1919 roku i w niewoli sowieckiej spędził kilka lat a po wojnie za uczestniczenie w siatce terenowej oddziałów po-AKowskich dostał kilka lat więzienia od sowieckich pachołków , 

Jedna wojna z Bolszewikamw 1919. Skoro piszę o kolejnej wojnie i wspominam o oddziałach po-AKowskich to o jaką wojnę chodzi? 🤪🤪Nosz k**** mać. Wysil się cwiercinteligencie po czterdziestu szczepieniach 

Nie rozumiem gdzie widzisz problem w tym co napisałem. Ja umiem czytać.

14 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

Jeszcze ich ABW nie zatrzymało? Na razie łapią tylko wśród Ukraińców,

Boją się, że jego sekta wariatów zrobi zamieszki. Nad czym ubolewam. Braun powinien już dawno siedzieć w pierdlu. Niestety nie idę mnie to zależy.

9 minut temu, fluber napisał(a):

Nie bardzo. 

https://www.doz.pl/czytelnia/a17982-Nowe_badanie_potwierdza_dlugi_COVID_moze_obnizac_IQ

😂

Niesamowite. Jak rosyjska propaganda w Polsce obraża polskich bohaterów to Koelner milczy. Jak Wołodie nazwiesz kokainistą to wpada w furię.

Jak polscy rolnicy walczą z zalewem ukraińskiego syfu, zwanego produktami rolniczymi, to koelner sobie smieszkuje z Polaków. 

Panowie, zrozumcie w końcu

Trzeba bardziej dbać o Polskę niż o wszystkiego byłe sowieckie republiki. Koniec. Kropka 

Teraz, DLT_Braddock napisał(a):

Domyślam się, że chodzi o to iż dziadek wyruchał babkę w 1946 i potem poszedł siedzieć, ale mógłbyś napisać, że tak się działo a nie pisać o De Niro po 60-tce. Generalnie badania mówia, że szanse na zapłodnienie przez 45-letniego mężczyznę (ile lat miała babka?) w związku z płodną kobietą to 5 procent . A my tu mówimy o osobie, która spędziła rzekomo lata w sowieckiej niewoli. Biorąc pod uwagę co tu piszesz, to bardziej prawdopodobne, że dziadek po prostu mieszkał w Rosji. Ludzie z sowieckiej niewoli w tamtych czasach wracali w strasznym stanie. I nie miałem nigdy long covid.

17 minut temu, fluber napisał(a):

Boją się, że jego sekta wariatów zrobi zamieszki. Nad czym ubolewam. Braun powinien już dawno siedzieć w pierdlu. 

Ja uważam, że Wiesiek z piątej klatki też powinien. c*** mnie kogo podczas onanizmu wsadzasz sobie do pierdla. Resztę Polaków tez. Naprawdę.

2 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a):

Ja uważam, że Wiesiek z piątej klatki też powinien. c*** mnie kogo podczas onanizmu wsadzasz sobie do pierdla. Resztę Polaków tez. Naprawdę.

Po co te emocje? Ja o Braunie, a Ty o waleniu konia. Nie rozumiem czemu to łączysz 

1 minutę temu, fluber napisał(a):

Domyślam się, że chodzi o to iż dziadek wyruchał babkę w 1946 i potem poszedł siedzieć, ale mógłbyś napisać, że tak się działo a nie pisać o De Niro po 60-tce. Generalnie badania mówia, że szanse na zapłodnienie przez 45-letniego mężczyznę (ile lat miała babka?) w związku z płodną kobietą to 5 procent . A my tu mówimy o osobie, która spędziła rzekomo lata w sowieckiej niewoli. Biorąc pod uwagę co tu piszesz, to bardziej prawdopodobne, że dziadek po prostu mieszkał w Rosji. Ludzie z sowieckiej niewoli w tamtych czasach wracali w strasznym stanie. I nie miałem nigdy long covid.

Mógłbyś pisać przemowy towarzyszowi Wiesławowi w jego najlepszych czasach 😄

Zajrzyj do wątku o Majdanie. Po lekturze zażądasz dla kolegi Rappara, kilku lat więzienia.

Teraz, fluber napisał(a):

Po co te emocje? Ja o Braunie, a Ty o waleniu konia. Nie rozumiem czemu to łączysz 

Z tym Braunem to twój fetysz . Tylko mi tu zaraz nie wjeżdżaj z " zdrajca Narodu Polskiego". Bo jeszcze uwierzę, że zaraz założysz opaskę "ŚWO"

Dobra. Idę skrót z kompromitacji Legii obejrzeć.

@jack liczę że skomentujesz ruskie wypowiedzi bliskich ci ideowo działaczy 

11 minut temu, fluber napisał(a):

Generalnie badania mówia, że szanse na zapłodnienie przez 45-letniego mężczyznę (ile lat miała babka?) w związku z płodną kobietą to 5 procent

W jaki sposób te badania były przeprowadzone? Czy po prostu wyszło, że 5% takich osób ma dzieci? 

3 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a):

Mógłbyś pisać przemowy towarzyszowi Wiesławowi w jego najlepszych czasach 😄

Zajrzyj do wątku o Majdanie. Po lekturze zażądasz dla kolegi Rappara, kilku lat więzienia.

Kolega Rappar nigdy nie spotykał się z agentami kgb i nie dostawał od nich orderow. Kolega Rappar nie atakował nikogo gaśnicą, a przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo. Braun już za tamta akcje powinien dostać kilka lat. Za publiczne niszczenie mienia kolejne kilka. za nienawiść na tle narodowościowym kolejne kilka za recydywę. 

6 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

Z tym Braunem to twój fetysz . Tylko mi tu zaraz nie wjeżdżaj z " zdrajca Narodu Polskiego". Bo jeszcze uwierzę, że zaraz założysz opaskę "ŚWO"

Bo Ciebie to triggeruje i wyprowadza z równowagi. Wystarczy skrytykować Grzesia i zaczynasz się rzucać. Albo Rosję. 

4 minuty temu, RappaR napisał(a):

W jaki sposób te badania były przeprowadzone? Czy po prostu wyszło, że 5% takich osób ma dzieci? 

Na podstawie średniej liczby i ruchliwości plemników pobranych z próbek spermy 

6 godzin temu, fluber napisał(a):

Bo ich dymamy na składce zdrowotnej. Koszty leczenia Ukraińców w Polsce w 2024 r. wyniosły 2,23 mld zł. W tym samym czasie wpłacili do NFZ 3,8 mld zł w ramach składki zdrowotnej.

Generalnie dymani sa ludzie pracujacy w sluzbie zdrowia (najbardziej na koncu sa dymani sami skladkowicze, ktorzy poprostu dostaja gorszy produkt) bo te 3.8mld zl to pewnie by bylo akurat na ~zero, jakby to nie byl centralnie sterowany cyrk z w pelni sterowana strona wydatkowa.

13 minut temu, memento1984 napisał(a):

Generalnie dymani sa ludzie pracujacy w sluzbie zdrowia (najbardziej na koncu sa dymani sami skladkowicze, ktorzy poprostu dostaja gorszy produkt) bo te 3.8mld zl to pewnie by bylo akurat na ~zero, jakby to nie byl centralnie sterowany cyrk z w pelni sterowana strona wydatkowa.

NFZ ma koszty działania na poziomie ~400 mln dolarów. W USA zdecentralizowane organy tym się zajmujące kosztują jakieś 1 600 mld dolarów.

4 godziny temu, fluber napisał(a):

Na podstawie średniej liczby i ruchliwości plemników pobranych z próbek spermy 

Nie rozumiem dalej do czego odnosi się to 5%. Daj link do badania, bo do niczego to nie pasuje

Teraz, RappaR napisał(a):

NFZ ma koszty działania na poziomie ~400 mln dolarów. W USA zdecentralizowane organy tym się zajmujące kosztują jakieś 1 600 mld dolarów.

Czyli NFZ ma wystarczajaco kasy - to po co ta gadka ze brakuje?

Podanie jakiejs kwoty z dupy ile Ukraincy wplacili a ile zostalo wydane (nie rynkowe stawki, zanizone) to glupota.

ja wole byc ubezpieczony w miejscu gdzie wydaja kilkukrotnie wiecej.