RappaR Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października FB przypomniał mi wpis sprzed 10 latu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października gdzie jest granica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 23 Października Udostępnij Opublikowano 23 Października Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): gdzie jest granica? Każdy chciałby to wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października (edytowane) ależ partidazo schnepfowej XD dobrze, że jak zapowiedzieli tak zrobili i po Kurskim nastała normalność w telewizji publicznej lmao Edytowane 24 Października przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 4 minuty temu, airmax napisał(a): ależ partidazo schnepfowej XD dobrze, że jak zapowiedzieli tak zrobili i po Kurskim nastała normalność w telewizji publicznej lmao Może faktycznie powinno się zlikwidować TVP w pizdu. Po co marnować pieniądze podatników na to gówno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października To się chyba bardziej nadaje do "Wojna Płci" xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października https://www.facebook.com/watch/?v=289610000747868 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października zajebista ta tvp, nie to co było! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października Nie masz racji. Trzyma ten sam, żałosny poziom co za PISu. Chyba po prostu bardziej zjebać tego się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października Godzinę temu, julekstep napisał(a): zajebista ta tvp, nie to co było! ten sam shit więc nie wiem z czego jesteś dumny że pożeracze sałatek wyznaczyli trendy? i obniżyli tak poziom bólu, ze wszyscy mają to gdzieś? baba dawno powinna być zdjęta, tu nikt nie twierdzi nic innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października (edytowane) 2 minuty temu, ignazz napisał(a): ten sam shit więc nie wiem z czego jesteś dumny że pożeracze sałatek wyznaczyli trendy? Trendy byly juz dawno wyznaczone (slynny duet Lis & Michnik przed wyborami prez), ale wiadomka symetrysci mogli zapomniec Edytowane 24 Października przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października Teraz, julekstep napisał(a): Trendy byly juz dawno wyznaczone, ale wiadomka symetrysci mogli zapomniec mocno krytykowałeś postawę atakowania Pisu 3-4 lata temu gdzie moim zdaniem było za co. Obecnie robisz to samo ( i nawet jest też za co krytykować Tuska) i jakoś nie zauważyłeś że stałeś się tym co tak krytykujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października (edytowane) 7 minut temu, ignazz napisał(a): ze wszyscy mają to gdzieś? No wlasnie nie da sie nie zauwazyc ze symetrysci - tacy jak Ty -co jebali PiS na biezaco dzis te same (albo gorsze) imbyw w wykonaniu PO maja gdzies 4 minuty temu, ignazz napisał(a): mocno krytykowałeś postawę atakowania Pisu 3-4 lata temu gdzie moim zdaniem było za co. Obecnie robisz to samo ( i nawet jest też za co krytykować Tuska) i jakoś nie zauważyłeś że stałeś się tym co tak krytykujesz Dzieki za feedback Panie symetrysto! Jeszcze jakis material dowodowy daj bo od polowy/ pod koniec drugiej kadencji PiSu (czyli te 3-4 lata temu) to rzad byl tu nawet przez flubera regularnie jebany (i afaik nikt z Waszego pisowskiego Big3 nawet na nich nie zaglosowal w kolejnych wyborach) Ale symetrysci nie pamietajo - wiem wiem xD Edytowane 24 Października przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października Teraz, julekstep napisał(a): No wlasnie nie da sie nie zauwazyc ze symetrysci - tacy jak Ty -co jebali PiS na biezaco dzis te same (albo gorsze) imby maja gdzies ja nie wklejam codziennie doniesień z X i nie wklejałem wtedy. W kontekście nawet Covidowym nie mając wiedzy nie wypowiadałem się jednoznacznie no może poza aferą handlu z pośrednikiem za co wszyscy zapłaciliśmy. Jak zobaczyłem babę jak żarła to krzyczałem, jak zobaczyłem łupież i brudne ujebane spodnie to się śmiałem, jak wyczytałem ile kosztuje rozebranie Ostrołęki to byłem wkurzony weź już nie przeinaczaj tu kolejny raz i wyjdź ze swojej bańki i nie widzę gorszej imby niż Ostrołęka lub handel pośrednikiem w dobie epidemii gdzie ludzie byli zapędzeni w kozi róg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 1 minutę temu, ignazz napisał(a): weź już nie przeinaczaj tu kolejny raz i wyjdź ze swojej bańki Ahahahhahahhahhahahahhahahhahahahha xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października nawet CPK ruszało bardzo niemrawo i parę lat zarząd przytulał uposażenia za nic... dziś chociaż zrobiono ruch do przodu z wykupami, wtedy jedynie co to płot kupiono dla działki której nie było 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Ahahahhahahhahhahahahhahahhahahahha xDDD na poziomie wypowiedź dziękuję za rozmowę, przerwa obiadowa mi się skończyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todo Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października (edytowane) Cóż, nowy program jednej partii jest taki, że pewnie wygrają wybory, a kraj upadnie na finansowe dno A znacie to - https://sensummare.pl/pl/blog/tewl-co-to-jest-transepidermalna-utrata-wody-i-jak-temu-zapobiegac-1736864245.html ? Doświadczenia? Edytowane 10 Listopada przez todo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 5 godzin temu, jack napisał(a): Może faktycznie powinno się zlikwidować TVP w pizdu. Po co marnować pieniądze podatników na to gówno. Wszystko idzie w słusznym kierunku. Grupa Tuska likwiduje TVP od dwóch lat więc to zapewne nie potrwa długo robimyniegadamy Buki ostatnio śliski temat, ale interesujący byłby kurs które zdarzenie wcześniejsze: -likwidacja TVP -uruchomienie CPK lub Atomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października 21 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): gdzie jest granica? hahahahahahhahahahahah Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Października Udostępnij Opublikowano 24 Października już mi z 10 osób möwiło, że te obecne TVP wcale nie jest gorsze tylko nie pamiętam już pisowskiego albo wtedy nie oglądałem aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi