Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, airmax napisał(a):

ależ partidazo schnepfowej XD 

dobrze, że jak zapowiedzieli tak zrobili i po Kurskim nastała normalność w telewizji publicznej lmao 

Może faktycznie powinno się zlikwidować TVP w pizdu. Po co marnować pieniądze podatników na to gówno. 

2 minuty temu, ignazz napisał(a):

ten sam shit więc nie wiem z czego jesteś dumny 😉 że pożeracze sałatek wyznaczyli trendy?

Trendy byly juz dawno wyznaczone (slynny duet Lis & Michnik przed wyborami prez), ale wiadomka symetrysci mogli zapomniec

Edytowane przez julekstep

Teraz, julekstep napisał(a):

Trendy byly juz dawno wyznaczone, ale wiadomka symetrysci mogli zapomniec

mocno krytykowałeś postawę atakowania Pisu 3-4 lata temu gdzie moim zdaniem było za co. Obecnie robisz to samo ( i nawet jest też za co krytykować Tuska) i jakoś nie zauważyłeś że stałeś się tym co tak krytykujesz

7 minut temu, ignazz napisał(a):

ze wszyscy mają to gdzieś?

No wlasnie nie da sie nie zauwazyc ze symetrysci - tacy jak Ty -co jebali PiS na biezaco dzis te same (albo gorsze) imbyw w wykonaniu PO maja gdzies

4 minuty temu, ignazz napisał(a):

mocno krytykowałeś postawę atakowania Pisu 3-4 lata temu gdzie moim zdaniem było za co. Obecnie robisz to samo ( i nawet jest też za co krytykować Tuska) i jakoś nie zauważyłeś że stałeś się tym co tak krytykujesz

Dzieki za feedback Panie symetrysto!

Jeszcze jakis material dowodowy daj bo od polowy/ pod koniec drugiej kadencji PiSu (czyli te 3-4 lata temu) to rzad byl tu nawet przez flubera regularnie jebany (i afaik nikt z Waszego pisowskiego Big3 nawet na nich nie zaglosowal w kolejnych wyborach)

Ale symetrysci nie pamietajo - wiem wiem xD

Edytowane przez julekstep

Teraz, julekstep napisał(a):

No wlasnie nie da sie nie zauwazyc ze symetrysci - tacy jak Ty -co jebali PiS na biezaco dzis te same (albo gorsze) imby maja gdzies

ja nie wklejam codziennie doniesień z X i nie wklejałem wtedy. W kontekście nawet Covidowym nie mając wiedzy nie wypowiadałem się jednoznacznie no może poza aferą handlu z pośrednikiem za co wszyscy zapłaciliśmy. Jak zobaczyłem babę jak żarła to krzyczałem, jak zobaczyłem łupież i brudne ujebane spodnie to się śmiałem, jak wyczytałem ile kosztuje rozebranie Ostrołęki to byłem wkurzony

weź już nie przeinaczaj tu kolejny raz i wyjdź ze swojej bańki

i nie widzę gorszej imby niż Ostrołęka lub handel pośrednikiem w dobie epidemii gdzie ludzie byli zapędzeni w kozi róg

nawet CPK ruszało bardzo niemrawo i parę lat zarząd przytulał uposażenia za nic... dziś chociaż zrobiono ruch do przodu z wykupami, wtedy jedynie co to płot kupiono dla działki której nie było

1 minutę temu, julekstep napisał(a):

Ahahahhahahhahhahahahhahahhahahahha

xDDD

na poziomie wypowiedź 

dziękuję za rozmowę, przerwa obiadowa mi się skończyła

5 godzin temu, jack napisał(a):

Może faktycznie powinno się zlikwidować TVP w pizdu. Po co marnować pieniądze podatników na to gówno. 

Wszystko idzie w słusznym kierunku.

Grupa Tuska likwiduje TVP od dwóch lat  więc to zapewne nie potrwa długo :)

robimyniegadamy

Buki ostatnio śliski temat, ale interesujący byłby kurs które zdarzenie wcześniejsze:

-likwidacja TVP

-uruchomienie CPK lub Atomu