Koelner Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października 49 minut temu, jack napisał(a): https://www.money.pl/gospodarka/zakaz-hodowli-zwierzat-na-futra-jest-decyzja-sejmu-7211782591695808a.html i zajebiście że wyłączyli króliki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października 4 godziny temu, jack napisał(a): i bardzo k**** dobrze Nie wiem co jest dobrego w tym, że popyt na futra będzie zaspokajany poprzez ich produkcję w innych krajach, zapewne Ukrainie, gdzie zwierzęta będą się męczyć w znacznie gorszych warunkach niż w Polsce. Podsumowując, będzie więcej cierpienia zwierząt, straty dla gospodarki, ale najważniejsze, że samopoczucie poprawione. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października (edytowane) Godzinę temu, fluber napisał(a): Nie wiem co jest dobrego w tym, że popyt na futra będzie zaspokajany poprzez ich produkcję w innych krajach, zapewne Ukrainie, gdzie zwierzęta będą się męczyć w znacznie gorszych warunkach niż w Polsce. Podsumowując, będzie więcej cierpienia zwierząt, straty dla gospodarki, ale najważniejsze, że samopoczucie poprawione. ale to będą ukraińskie zwierzęta! nasze polskie będą miały raj na ziemi! Edytowane 17 Października przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października Nareszcie jakies sensowne ruchy rzadu, zaczynaja dowozic xDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października Kto w XXI wieku chodzi w futrze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Października Udostępnij Opublikowano 17 Października 2 godziny temu, Krzemo napisał(a): Kto w XXI wieku chodzi w futrze? Kizo i Snoop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 11 godzin temu, Krzemo napisał(a): Kto w XXI wieku chodzi w futrze? Ruski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października wywiad Tuska u Wojewódzkiego mocny samobój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 4 minuty temu, Koelner napisał(a): wywiad Tuska u Wojewódzkiego mocny samobój Straszny... https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/tusk-kontra-wojewodzki-emocje-podczas-rozmowy-czego-chcecie-wiecej-ode-mnie-caly/tl6bkyk Przeczytałem sobie tę transkrypcję, gość się wykłada pytanie za pytaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 21 minut temu, P_M napisał(a): Straszny... https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/tusk-kontra-wojewodzki-emocje-podczas-rozmowy-czego-chcecie-wiecej-ode-mnie-caly/tl6bkyk Przeczytałem sobie tę transkrypcję, gość się wykłada pytanie za pytaniem. nie wiem czy on przez lata był przereklamowany czy teraz zjechał ale ogólnie nasi ojcowie narodu Jarek i Tusk słabo wyglądają w debatach czy nieustawionych wywiadach. ewidentne pionki którymi ktoś steruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 2 godziny temu, P_M napisał(a): Straszny... https://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/tusk-kontra-wojewodzki-emocje-podczas-rozmowy-czego-chcecie-wiecej-ode-mnie-caly/tl6bkyk Przeczytałem sobie tę transkrypcję, gość się wykłada pytanie za pytaniem. Upadek okrutny, ale wyborcom platformy można nasrać do mordy i będą klaskać. @ignazz czy to co Tusk pokazał w Sejmie to gorsze niż jedzenie sałatki?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivergs Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października Czy ja wiem? Jak gadam że znajomymi co głosowali na platformę to większość jest mocno wkurwiona i nie zdziwię się jak w kolejnych wyborach zagłosują na PiS... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 4 minuty temu, Ivergs napisał(a): Czy ja wiem? Jak gadam że znajomymi co głosowali na platformę to większość jest mocno wkurwiona i nie zdziwię się jak w kolejnych wyborach zagłosują na PiS... Sondaże wskazują na wyższe poparcie niż 2 lata temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 2 godziny temu, Koelner napisał(a): nie wiem czy on przez lata był przereklamowany czy teraz zjechał ale ogólnie nasi ojcowie narodu Jarek i Tusk słabo wyglądają w debatach czy nieustawionych wywiadach. ewidentne pionki którymi ktoś steruje Wrzucałem tu jakiś wywiad z Jarem, gdzie wypadł znacząco lepiej niż Tusk, gdzieś zaraz jakoś po słynnym występie z hasłem "Murański postać znana" u Rymanowskiego. Intelektualnie Jara chyba postawiłbym wyżej, natomiast zwłaszcza na tych wiecach Jaro co jakiś czas walnie jakimiś takimi tekstami w stylu "kobiety dają w szyję", które potrafią polaryzować na poziomie światopoglądowym, z kolei Tusk jakichś konkretnych deklaracji gdziekolwiek jest unika, przez co jest w swoich wypowiedziach obły, nieprecyzyjny, przez co dla wielu może po prostu być zjadliwy, ale still obaj są do zaorania w tym momencie z polskiej sceny politycznej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivergs Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 2 minuty temu, fluber napisał(a): Sondaże wskazują na wyższe poparcie niż 2 lata temu A to ciekawe. Ja jestem tak zażenowany wszystkim że nawet ciężko śledzić. Ale Tusk to faktycznie samobój jeden za drugim... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października Teraz, fluber napisał(a): Sondaże wskazują na wyższe poparcie niż 2 lata temu To nie do konca tak. Platforma przejeła między 2-5% z piętnastoprocentowego poparcia Polski 2050, więc o ile na ogólnym wskaźniku platformy wygląda to podobnie/nieco lepiej. O tyle cały ruch wspierający obecną koalicję mocno stracił, co efektywnie wskazuje na to, że KO powinna utracić władzę w kolejnych wyborach. Niemniej mówimy o ocenie z poziomu "na dziś". W 2 lata może się wiele wydarzyć. Przykładowo 2 lata temu nikt z nas zapewne nie wiedział kim jest Karol Nawrocki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 1 minutę temu, P_M napisał(a): To nie do konca tak. Platforma przejeła między 2-5% z piętnastoprocentowego poparcia Polski 2050, więc o ile na ogólnym wskaźniku platformy wygląda to podobnie/nieco lepiej. O tyle cały ruch wspierający obecną koalicję mocno stracił, co efektywnie wskazuje na to, że KO powinna utracić władzę w kolejnych wyborach. Niemniej mówimy o ocenie z poziomu "na dziś". W 2 lata może się wiele wydarzyć. Przykładowo 2 lata temu nikt z nas zapewne nie wiedział kim jest Karol Nawrocki... To jest wlasnie podstawowa różnica w działaniu tych 2 obozów, nikt nie wiedział kim jest Karol Nawrocki za to zdecydowana większość ludzi rozpoznawała Hołownie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 24 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): To jest wlasnie podstawowa różnica w działaniu tych 2 obozów, nikt nie wiedział kim jest Karol Nawrocki za to zdecydowana większość ludzi rozpoznawała Hołownie... Dokładnie. Jedna strona wzięła dyrektora IPN Druga prowadzącego Mam Talent Memy się same piszą ps. Ja nie oglądam TV i nie miałem pojęcia kto to Hołownia zanim wszedł do polityki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października 19 minut temu, RappaR napisał(a): Jedna strona wzięła dyrektora IPN Nawet lepiej - Prezesa Instytutu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 18 Października Udostępnij Opublikowano 18 Października OGB, a więc pracownia, która najtrafniej przewidziała wyniki ostatnich wyborów prezydenckich opublikowała właśnie najnowszy sondaż parlamentarny. Oto jego wyniki: KO - 34,1% PiS - 27,9% Konfederacja - 16,4% Konfederacja Korony Polskiej - 7,1% Razem - 4,3% Lewica - 4,2% PSL - 3,7% Polska 2050 - 2,4% Tylko cztery partie w Sejmie i lewica pod progiem! Ale to byłoby piękne, a kwik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi