ignazz Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Jest coraz gorzej. To pierdolnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Teraz, ignazz napisał(a): Jest coraz gorzej. To pierdolnie. Będziemy drugą Grecją. Tym razem na serio. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Godzinę temu, fluber napisał(a): Będziemy drugą Grecją. Tym razem na serio. tylko wyzsze podatki, taryfy i ciecie wydatkow, jak u Pana Prezydenta Trumpa. nie zapominajcie ze Grecja to najwieksza wirtualna kotwica dla wielu armatorow -> potencjal CPK nie moze zostac zmarnowany! pyk, i juz rozwiazalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października 2 godziny temu, fluber napisał(a): Będziemy drugą Grecją. Tym razem na serio. https://wawa.info/artykul/200-tys-zl-taniej-n1609771 A co za problem? Sałatki w sejmie chociaż nie jedzą teraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października Także pędzą 200km na godzinę i nie przyjmują mandatu zasłaniając się immunitetem. A nie czekaj to ci prawilni, jedynie co złego to sałatkę jedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października 5 minut temu, The Game 85 napisał(a): Także pędzą 200km na godzinę i nie przyjmują mandatu zasłaniając się immunitetem. A nie czekaj to ci prawilni, jedynie co złego to sałatkę jedzą. https://wiadomosci.onet.pl/kraj/politycy-pis-o-rajdzie-lukasza-mejzy-jestem-pewien-ze-nie-zadrzy-reka/ng8sccr Prawilni nie będą go traktować jak platforma swojego marszałka senatu - taka różnica. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 14 Października Udostępnij Opublikowano 14 Października 4 minuty temu, fluber napisał(a): https://wiadomosci.onet.pl/kraj/politycy-pis-o-rajdzie-lukasza-mejzy-jestem-pewien-ze-nie-zadrzy-reka/ng8sccr Prawilni nie będą go traktować jak platforma swojego marszałka senatu - taka różnica. Poczekamy, zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Czy to jest ai? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Obczaj co wrzucił oficjalny portal platformy na Instagramie, poziom zenuy. Znaczy żenada dla mnie i dla Ciebie(tak sądzę), krytycy sałatki Pawłowicz pewnie będą bili brawa z zachwytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października Kolejny 17latek targnął się na swoje życie czekam na głosy tych wszystkich dla których psychiatria kliniczna i wsparcie psychologów to szarlatanstwo, niewiele różniące się od rozmowy z księdzem (nie ujmując nic księżom) ciekawi mnie czy ktokolwiek byłby w stanie powiedzieć to w twarz rodzicom tego chłopaka W dniu 14.10.2025 o 18:50, fluber napisał(a): Będziemy drugą Grecją. Tym razem na serio. Widać kompletnie nie rozumiesz co było przyczyną takich problemów Grecji tam mnóstwo ludzi nie płaciło podatków, unikało legalnych dochodów lub ukrywalo faktyczne przychody plus mentalność chillowania zrobiły tam ten kryzys u nas żadne z powyższych nie ma miejsca a skąd to wiem, bo tam wtedy mieszkałem i rozmawiałem z ludźmi na ulicach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października 8 minut temu, josephnba napisał(a): Widać kompletnie nie rozumiesz co było przyczyną takich problemów Grecji tam mnóstwo ludzi nie płaciło podatków, unikało legalnych dochodów lub ukrywalo faktyczne przychody plus mentalność chillowania zrobiły tam ten kryzys u nas żadne z powyższych nie ma miejsca a skąd to wiem, bo tam wtedy mieszkałem i rozmawiałem z ludźmi na ulicach Nic z tego nie było przyczyna kryzysu a xd na uzasadnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października 10 minut temu, josephnba napisał(a): a skąd to wiem, bo tam wtedy mieszkałem i rozmawiałem z ludźmi na ulicach Wyjdź na ulice w Polsce i porozmawiaj z ludźmi dlaczego jest inflacja albo co sądzą o szczepionkach;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października 14 minut temu, josephnba napisał(a): niewiele różniące się od rozmowy z księdzem (nie ujmując nic księżom) jezeli rodzice zbudowaliby taki system wartosci, ze ksiadz ma spolecznie taka pozycje jak "psycholog" to efekt bedzie ten sam (tzn potencjalnie pozytywny). ale nikomu sie nie chce, bo przeciez nikt juz tak nie zyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 15 Października Udostępnij Opublikowano 15 Października 39 minut temu, josephnba napisał(a): ciekawi mnie czy ktokolwiek byłby w stanie powiedzieć to w twarz rodzicom tego chłopaka no, a gdzie jego starzy byli? czemu go nie wyslali do psychiatry/psychologa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października 9 godzin temu, RappaR napisał(a): Obczaj co wrzucił oficjalny portal platformy na Instagramie, poziom zenuy. Znaczy żenada dla mnie i dla Ciebie(tak sądzę), krytycy sałatki Pawłowicz pewnie będą bili brawa z zachwytu albo Tusk ma zjazd albo ja. Co tu się odwala? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października (edytowane) 12 godzin temu, josephnba napisał(a): Kolejny 17latek targnął się na swoje życie czekam na głosy tych wszystkich dla których psychiatria kliniczna i wsparcie psychologów to szarlatanstwo, niewiele różniące się od rozmowy z księdzem (nie ujmując nic księżom) Psychologia to szarlatanstwo (psychiatria w mniejszym stopniu) Im wiecej psychologii a mniej religii i - co wazniejsze - slabsza 'rodzina' tym wiecej samobojstw (już nie mówiąc o ilości 'prób') P.S -> nie wiem skad wstawka o tej 'niewielkiej roznicy' miedzy terapia a spowiedzia skoro ja ciagle powtarzam ze spowiedz jest fundamentalnie czyms lepszym (bo opiera sie na uczciwym zalozeniu 'wiary' a nie udawaniu 'nauki') 12 godzin temu, fluber napisał(a): Czy to jest ai? mnie przekonał Edytowane 16 Października przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października 17 godzin temu, RappaR napisał(a): Obczaj co wrzucił oficjalny portal platformy na Instagramie, poziom zenuy. Znaczy żenada dla mnie i dla Ciebie(tak sądzę), krytycy sałatki Pawłowicz pewnie będą bili brawa z zachwytu Tik tok po lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października 9 godzin temu, fluber napisał(a): albo Tusk ma zjazd albo ja. Co tu się odwala? https://www.argentina.gob.ar/trabajo/estadisticas ja tez nie rozumiem, srednia pensja w prywatnym sektorze w Argentynie ~1.7mln peso ($1237 lub 4540PLN) xD znaczy nie zapierdalaj'o za $200/miesiac. jak w poranku kojota - wysylaja nam mieso z najslabszego wola, ktorego wladca wioski zlapal do worka za paczke bialoruskich fajek, spakowal na grecki (GRE<PL) statek napedzany tania ruska ropa, przyjechali do PL ukrainskim tirem z portu w Niemczech zeby wyladowac na talerzu u @fluber czy innego @jack jako "tatar wolowy fondue z piemonckiego sera castelrosso z jablkowymi kaparami" za 49pln czy inne "tagiatelle z poledwica wolowa w bialym sosie truflowym, kaparami w miodzie" za 65pln. "jebac rolnika, grucha otworz walizke" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października 6 minut temu, memento1984 napisał(a): https://www.argentina.gob.ar/trabajo/estadisticas ja tez nie rozumiem, srednia pensja w prywatnym sektorze w Argentynie ~1.7mln peso ($1237 lub 4540PLN) xD znaczy nie zapierdalaj'o za $200/miesiac. jak w poranku kojota - wysylaja nam mieso z najslabszego wola, ktorego wladca wioski zlapal do worka za paczke bialoruskich fajek, spakowal na grecki (GRE<PL) statek napedzany tania ruska ropa, przyjechali do PL ukrainskim tirem z portu w Niemczech zeby wyladowac na talerzu u @fluber czy innego @jack jako "tatar wolowy fondue z piemonckiego sera castelrosso z jablkowymi kaparami" za 49pln czy inne "tagiatelle z poledwica wolowa w bialym sosie truflowym, kaparami w miodzie" za 65pln. "jebac rolnika, grucha otworz walizke" A w Polsce ile się średnio zarabia w sektorze prywatnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 16 Października Udostępnij Opublikowano 16 Października 6 minut temu, fluber napisał(a): A w Polsce ile się średnio zarabia w sektorze prywatnym? z dyche (bez patrzenia w groka) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi