julekstep Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): w jaki sposób PiS w tle wpływa na odbiór postaci Joanny ale ostra projekcja znów leci xD Edytowane 9 godzin temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) W dniu 20.09.2025 o 19:33, fluber napisał(a): Twierdzę, że polemizujesz na forum z tezami, których nikt nie głosi. Zelensky będzie krzyczał o ataku, bo chce żeby Polska była jak najbardziej zaangażowana w konflikt, bo to lepiej dla Ukrainy. Tusk będzie krzyczał o ataku, bo chce żeby kraje NATO bardziej się zaangażowały we wsparcie wojsk polskich, bo to lepiej dla Polski USA będzie każde wątpliwości co do winy Rosji rozstrzygać na jej korzyść, bo jeśli będą mogli uniknąć zaangażowania w wojnę to będą chcieli to zrobić. Braun będzie krzyczał, że trzeba handlować z Rosją, znieść sankcje, NATO złe, Unia zła, Żydzi źli, Niemcy źli, Jezus królem Polski, Gietrzwałd bez Lidla I tak to się będzie kręcić A tu na forum raczej mamy konsensus (poza brauniarzami), że Ukraińcy powinni brać 800 plus jeżeli tu pracują i płacą podatki, że powinniśmy wspierać militarnie i finansowo jej walkę z Rosją bez angażowania swoich żołnierzy i strategicznej broni, jednocześnie pozyskując know how, którego nam brakuje i że powinniśmy traktować ich raczej jak każdych migrantów zarobkowych w okolicy, bo jeżeli uczciwie i ciężko pracują w naszym kraju to należy im się szacunek. A banderowców którzy otwarcie prezentują swoje poglądy wydalać do Ukrainy. Nie wiem co Cię tak dziwi. Jak znowu nam wleci 20 dronow albo 5 myśliwców nad Polskę to znowu będziemy wrzucać info z różnych nie zawsze sprawdzonych źródeł, dyskutować, komentować i przeżywać - normalna sprawa. Niesamowite. Najpierw grzejesz temat, pytasz o plecak, wpada Rappar i pisze o rosyjskim ataku, nakręcasz się w swojej forumowej "wojnie" z ruskimi. Jak temat ataku ruskich dronów wobec faktów kompromituje się, pod wpływem nowej narracji w spolecznosciowkach cofasz się o krok żeby przywalić bo ktoś pisząc o wydarzeniach historycznych używa słowa Sowieci. Kurz opada, po czym z anielskim uśmiechem dodajesz, że tu przecież się dyskutuję, komentuje i wrzuca info z nie zawsze sprawdzonych źródeł PS. Chyba małżonek Applebaum sporo zainwestował w swoją walkę o przywództwo w PO. Od wczoraj na x bombardują mnie wpisy o wspaniałym przemówieniu, które zmieni losy tego swiata. Edytowane 9 godzin temu przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 17 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Niesamowite. Najpierw grzejesz temat, pytasz o plecak, wpada Rappar i pisze o rosyjskim ataku, nakręcasz się w swojej forumowej "wojnie" z ruskimi. Jak temat ataku ruskich dronów wobec faktów kompromituje się, pod wpływem nowej narracji w spolecznosciowkach cofasz się o krok żeby przywalić bo ktoś pisząc o wydarzeniach historycznych używa słowa Sowieci. Kurz opada, po czym z anielskim uśmiechem dodajesz, że tu przecież się dyskutuję, komentuje i wrzuca info z nie zawsze sprawdzonych źródeł Bo dla mnie rosyjska odpowiedzialność w tej sprawie jest jednoznaczna i to czy nas testują, czy sygnał GPS był zakłócony nie ma dla mnie wiekszego znaczenia. Jest to skutek ich działań wojennych, który wpływa na nasze bezpieczeństwo. A Sikorski ma rację, że wszystko co nadleci ze wschodu do Polski kwalifikuje się do natychmiastowego zestrzelenia. Bo jak dron czy myśliwiec jest na terenie Polski to jest to już nasza sprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 30 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): PS. Chyba małżonek Applebaum sporo zainwestował w swoją walkę o przywództwo w PO. Od wczoraj na x bombardują mnie wpisy o wspaniałym przemówieniu, które zmieni losy tego swiata. Sikorski przeoczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 14 minut temu, fluber napisał(a): A Sikorski ma rację, że wszystko co nadleci ze wschodu do Polski kwalifikuje się do natychmiastowego zestrzelenia. Bo jak dron czy myśliwiec jest na terenie Polski to jest to już nasza sprawa. Od momentu starań Polski o członkostwo w NATO to nie jest nasza sprawa. Uwierz mi. Tylko w 2019 roku myśliwce NATO 300 razy startowały z lotnisk, aby grzecznie odprowadzić rosyjskie myśliwce z natowskiej strefy. Pokazówka dla elektoratu PO,nic więcej. Ja wiem że w pewnej bańce od niedawna Rosja narusza przestrzeń państw NATO Edytowane 9 godzin temu przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 14 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Od momentu starań Polski o członkostwo w NATO to nie jest nasza sprawa. Uwierz mi. Tylko w 2019 roku myśliwce NATO 300 razy startowały z lotnisk, aby grzecznie odprowadzić rosyjskie myśliwce z natowskiej strefy. Pokazówka dla elektoratu PO,nic więcej. Ja wiem że w pewnej bańce od niedawna Rosja narusza przestrzeń państw NATO Ale ile razy rosyjskie drony spadały w takiej ilości? Ile razy mamy odprowadzać to co Rosjanom zabladzilo? Trzeba lobbować w NATO za zmiana polityki w tej kwestii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) hahaha o k**** jakie salto mortale ten sam fikolek co ukraincy zlapani na podpaleniach w Polsce dzialajacy na zlecenie Putina. tez mocne xd zgubili sie ukrainscy turysci w wodociagach xd Edytowane 8 godzin temu przez Vice-rezerwa-rezerwy2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 20 minut temu, fluber napisał(a): Ale ile razy rosyjskie drony spadały w takiej ilości? Ile razy mamy odprowadzać to co Rosjanom zabladzilo? Trzeba lobbować w NATO za zmiana polityki w tej kwestii. No wiesz, NATO czyli Amerykanie myślą globalnie. Nie po to od 80 lat zapobiegają wielkiemu konfliktowi żeby teraz ulegać naciskom Bałtów oraz nowego wcielenia Becka. Ani rakiet dalekiego zasięgu na terenie PL, ani broni atomowej na terenie PL ani zgody na strzelanie do rosyjskich myśliwców ze strony NATO nigdy nie będzie. Tym bardziej po kompromitacji sprzed tygodnia 22 minuty temu, Vice-rezerwa-rezerwy2 napisał(a): hahaha o k**** jakie salto mortale ten sam fikolek co ukraincy zlapani na podpaleniach w Polsce dzialajacy na zlecenie Putina. tez mocne xd zgubili sie ukrainscy turysci w wodociagach xd A jednak. Najlepsze że gdzieś tam w USA na jakimś spotkaniu Polskę reprezentuje ta Ukrainka Panchenko oraz Wiech Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu (edytowane) 36 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Ani rakiet dalekiego zasięgu na terenie PL, ani broni atomowej na terenie PL ani zgody na strzelanie do rosyjskich myśliwców ze strony NATO nigdy nie będzie. Tym bardziej po kompromitacji sprzed tygodnia Turcja jest w NATO i sobie zestrzeliła ruski samolot w Syrii więc dlaczego nie my? tak sobie spojrzałem że Polska wydaje 32 mld a Turcja 25 mld na wojsko LOL a jaka różnica w postrzeganiu na arenie międzynarodowej Edytowane 8 godzin temu przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 39 minut temu, Koelner napisał(a): Turcja jest w NATO i sobie zestrzeliła ruski samolot w Syrii więc dlaczego nie my? tak sobie spojrzałem że Polska wydaje 32 mld a Turcja 25 mld na wojsko LOL a jaka różnica w postrzeganiu na arenie międzynarodowej Pewnie dlatego, że postrzeganie bazuje na wieloletniej sytuacji, a nie na nagłej zmianie. W 2019 my wydawaliśmy 10 mld, a Turcja 20. Dane z 2020, czyli ledwie 5 lat temu mieli 2 razy większy kraj z 3 razy większym potencjałem mobilizacyjnym i 2 razy większymi wydatkami na armię Żadnego LOL nie ma. Poczekasz 5 lat, Erdogan będzie robił co robił i Turcja stanie się memem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Pewnie dlatego, że postrzeganie bazuje na wieloletniej sytuacji, a nie na nagłej zmianie. W 2019 my wydawaliśmy 10 mld, a Turcja 20. Dane z 2020, czyli ledwie 5 lat temu mieli 2 razy większy kraj z 3 razy większym potencjałem mobilizacyjnym i 2 razy większymi wydatkami na armię Żadnego LOL nie ma. Poczekasz 5 lat, Erdogan będzie robił co robił i Turcja stanie się memem. sugerujesz że zaraz też będziemy memem? czy już jesteśmy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 2 godziny temu, julekstep napisał(a): fakt jest taki że ludzi z telewizora ogólnie ciężko lubić ale serio ktoś PRZEDWCZORAJ miał o niej inne zdanie niż 'śmieszny, udawany akcent'? Nie mów że Ibisza nie lubisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 10 minut temu, Koelner napisał(a): sugerujesz że zaraz też będziemy memem? czy już jesteśmy? Znaczy, że w postrzeganiu zmienia się pozycja Polski na świecie i stajemy się krajem o dużo lepszej reputacji niż dotychczas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 4 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Nie mów że Ibisza nie lubisz CHULIGANKA STRASBURGERA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 2 minuty temu, RappaR napisał(a): Znaczy, że w postrzeganiu zmienia się pozycja Polski na świecie i stajemy się krajem o dużo lepszej reputacji niż dotychczas. kompromitacja z dronem czy wyprawą elity na Smoleńsk sugeruje że jednak niezłe z nas jajcarze a nie poważne państwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Przesadzacie, fakt jest taki że Krupe ciężko lubić, a Dominik żyje swoim American Dream xD. P.s. Życzę im jak najlepiej I jak najdalej 52 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Nie mów że Ibisza nie lubisz Lubiłem tego starego, młody obudził we mie kompleksy Edytowane 6 godzin temu przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Odcinek z Ibiszem w solarium u Kiepskich zjednał sympatie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi