Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

36 minut temu, fluber napisał(a):

myślałem że będzie jakaś inba, ale z tego co widzę on kawaler, ona wolna, różnicy wieku jakieś specjalnej brak, więc whatever

w sumie dobrze bo jedna z pozytwniejszych postaci w PiSie

Edytowane przez julekstep

1 minutę temu, josephnba napisał(a):

Ty w życiu dobrego kebaba nie jadłeś, stąd twój wpis ;)

Ty chyba żadnego kebaba nie jadłeś, albo placek wyrzucasz i własnym sosem zalewasz zawartość. W życiu nie jadłem tak suchego kebsa, sosu to tam chyba zapomnieli w ogóle włożyć a lavasz kruszył się jak sucharki. Tego nie uratuje żadne kraftowe mięso.

Godzinę temu, fluber napisał(a):

A on nie miał kiedyś jakiejś afery o zdradę? 

1 minutę temu, fluber napisał(a):

Ty chyba żadnego kebaba nie jadłeś, albo placek wyrzucasz i własnym sosem zalewasz zawartość. W życiu nie jadłem tak suchego kebsa, sosu to tam chyba zapomnieli w ogóle włożyć a lavasz kruszył się jak sucharki. Tego nie uratuje żadne kraftowe mięso.

Może ich wkurwiles i ci zjarali danie ;) 

moj lavasz był miękki a sosu tyle ile być powinno, jem zazwyczaj ostry z małą ilością łagodnego i mi pasowało 

3 godziny temu, julekstep napisał(a):

z tego co widzę to Newsweek mu kręcił aferę o zdradę.....Kaczyńskiego bo przeszedł do PJN xDD

Mi się wydaje że go parę lat temu odsunęli bo wyskoczyła mu zdrada ale ręki sobie uciąć nie dam czy to był on czy jakiś inny czołowy polityk pisu 

3 godziny temu, RappaR napisał(a):

Oceniaj Dzoane Krupę lepiej, jeszcze @LAF

Nigdy mi się jakoś specjalnie nie podobała, zwłaszcza jak wplata te anglicyzmy do naszego języka i mówi z c***owo udawanym akcentem 

Generalnie nie można podziwiać tego co zrobiła Krupa i ją niesamowicie szanuję

Wrzucić relację ze spotkania z Tarczyńskim na swój IG obserwowany przez 1,7 mln i w odpowiedzi na reakcję mediów stwierdzić, że nikogo nie powinny obchodzić jej sprawy prywatne ❤️

Szacun

Godzinę temu, RappaR napisał(a):

Wrzucić relację ze spotkania z Tarczyńskim na swój IG obserwowany przez 1,7 mln i w odpowiedzi na reakcję mediów stwierdzić, że nikogo nie powinny obchodzić jej sprawy prywatne ❤️

Szacun

No nie pierdol 😀 

Jak nawet Krupa stała się spoko, bo spotyka się z kolesiem z odpowiedniej partii. Ojp. Jedna z głupszych celebrytek, współtworząca jednen z najbardziej toksycznych programów, w którym propaguje jakieś c***owe wzorce i zachowania, a na co dzień kupczy swoim życiem prywatnym w jakichś szmatach. I teraz fajna jest, bo przy okazji dalszego budowania swoich zasięgów na życiu prywatnym robi to z literkami PiS w tle. Serio, lol.

10 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Jak nawet Krupa stała się spoko, bo spotyka się z kolesiem z odpowiedniej partii. Ojp. Jedna z głupszych celebrytek, współtworząca jednen z najbardziej toksycznych programów, w którym propaguje jakieś c***owe wzorce i zachowania, a na co dzień kupczy swoim życiem prywatnym w jakichś szmatach. I teraz fajna jest, bo przy okazji dalszego budowania swoich zasięgów na życiu prywatnym robi to z literkami PiS w tle. Serio, lol.

Chyba nikt nigdy nie poruszal tematu Krupy na forum (?)

Ale zaczac ja jebac bo spotkala sie z typem z PiSu...ojp

Ale fanatyzm

A zwracam honor - na forum sie jednak wszystko pojawilo, nawet Dzoana lol

Edytowane przez julekstep

16 minut temu, julekstep napisał(a):

Chyba nikt nigdy nie poruszal tematu Krupy na forum (?)

Ale zaczac ja jebac bo spotkala sie z typem z PiSu...ojp

Ale fanatyzm

A zwracam honor - na forum sie jednak wszystko pojawilo, nawet Dzoana lol

1 godzinę temu, RappaR napisał(a):

Szacun