Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

23 godziny temu, julekstep napisał(a):

hahaha dobra inba teraz z POwcami z Wawy

Partia Elit Intelektualnych! 💪

Widziałem dziś obszerny skrót z tego posiedzenia 

zajebiście się bawiłem. 

Sam nie mam zdania na ten temat, wisi mi czy będzie zakaz czy nie. Dawno już przestałem pić w plenerze, wolę pub czy własny ogródek. Poza tym w barku mam zawsze alkohol na wszelki wypadek. 

natomiast wydaje mi się że skoro 80% ludzi (choć w taką wartość nie wierzę) popiera ten pomysł, skoro większość chce tego zakazu to kim ja jestem żeby się temu sprzeciwiać? Kim są politycy żeby blokować salę, blokować miejsca plecakami? 
to jest k**** kpina z ludzi 

13 godzin temu, ignazz napisał(a):

Czyli wina Tuska bo tym razem gdy jest opóźnienie w pensji to przeinwestowałes a nałożyły się podatki i raty lizingowe. Więc możesz tumanie wyzywać innych bo pensja nie doszła. Mocne. Nowe nie znałem. 

Zmniejsz ratę, oddaj samochód. Nie zryj tyle. 

Najlepsze jest to że się użalasz że musisz chyba sięgnąć do konta oszczędnościowego. Wow. Prawdziwy dramat. 

Podłe czasy. Rzeczywiście władza teraz jest dużo gorsza od poprzedniej. 

I abyś kolejny raz tej sałatki błędnie nie przytaczał uważałem że obie partie są koszmarne i złodziejskie tylko to żarcie w sejmie było tie breakierem  

Po prostu przy równym szambie tam było więcej bezczelności choć nie dużo więcej 

Ani tych ani tamtych nie szanuje ale to nie przeszkadza pisać tobie bzdur. 

Personel w lipcu dostał podwyżki to i długi wzrosną w szpitalach. 

to chyba jedyny scenariusz gdzie ktos dymany na umowie o prace powie a-ha, k****!

i tu mozna wkleic znany meme z "winrar'em" i wzrostem sprzedazy licencji podmienionej na "Umowa O Prace"

svo6xiksln431.jpg

12 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

Nie rozumiem co tu jest nowego.

Dane wywiadowcze nie są w stanie jednoznacznie określić czy Rosjanie wypuścili drony do Polski celowo czy był to efekt uboczny zakłócenia systemu GPS. 

No przecież dokładnie to jest wiadome od pierwszego dnia (i błagam nie wrzucaj mi tu tekstów polityków platformy, że to na pewno było celowe)

29 minut temu, fluber napisał(a):

No przecież dokładnie to jest wiadome od pierwszego dnia (i błagam nie wrzucaj mi tu tekstów polityków platformy, że to na pewno było celowe)

Już miałem wrzucać. Tylko Platformy?. Zobacz najnowszą okładkę GP Sakiewicza

Edytowane przez DLT_Braddock