Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, Szabla napisał(a):

Tak, ale sałatka...

Do końca tego forum sałatka będzie języczkiem u wagi, decydującym o tam, jaki pis jest zły w oczach antypisu (nie tylko po). Zdaniem niektórych oczywiście.

dla mnie ten wywiad a szczególnie od 30:00 

39 minut temu, todo napisał(a):

Nawrocki chce, żeby zamiast reparacji Niemcy wzmocnili polską armię, a przynajmniej tak to rozumiem 😉 A może to ma sens? 

chce zrobić z nas Waffen-SS?

33 minuty temu, RappaR napisał(a):

A potem tą armią zaatakować Niemcy

Geniusz

Plan jest prosty.

Wystarczy inkorporować pozostałą część Uznam i  jednocześnie z bazy na Wolinie przeprowadzić mini ,,Overlorda" na prasłowiańską Rugię. 

Bedziem mieć własny archipelag.  W-U-R może się nazywać.

27 minut temu, RappaR napisał(a):

I jak?

Latem Poll pokazał, że 3 największe grupy poparcia Brauna to bezrobotni, rolnicy i robotnicy.

Ja bym do tego dodał, że ci którym się nie udało albo nie wyszło (w tych grupach), bo nie chciałbym wrzucać do jednego worka ogarniętych ludzi osiągających sukcesy w życiu jak np. Ronnie z tymi, którzy mają różne problemy.

Do takich grup najłatwiej trafia komunikat obwiniajacy emigrantów, Niemców, Żydów za wszystkie niepowodzenia. 

3 minuty temu, fluber napisał(a):

Latem Poll pokazał, że 3 największe grupy poparcia Brauna to bezrobotni, rolnicy i robotnicy.

Ja bym do tego dodał, że ci którym się nie udało albo nie wyszło (w tych grupach), bo nie chciałbym wrzucać do jednego worka ogarniętych ludzi osiągających sukcesy w życiu jak np. Ronnie z tymi, którzy mają różne problemy.

Do takich grup najłatwiej trafia komunikat obwiniajacy emigrantów, Niemców, Żydów za wszystkie niepowodzenia. 

6% to spora grupa społeczna. Mam paru znajomych popierających Brauna, którzy mają bardzo udane życie zawodowe.

Statystyka nie pokazuje całej prawdy jeśli chodzi o osoby i na przykład nie sądzę, że Delta jest bezrobotny tylko dlatego, że popiera Brauna. 

7 minut temu, RappaR napisał(a):

6% to spora grupa społeczna. Mam paru znajomych popierających Brauna, którzy mają bardzo udane życie zawodowe.

Statystyka nie pokazuje całej prawdy jeśli chodzi o osoby i na przykład nie sądzę, że Delta jest bezrobotny tylko dlatego, że popiera Brauna. 

Statystyka pokazuje kto najczęściej popiera Brauna, nie pokazuje wszystkich jego wyborców, ale jak w idź na całość otworzą jedną bramkę i pozwalają mi zmienić wybór to go zmieniam 

Godzinę temu, fluber napisał(a):

Statystyka pokazuje kto najczęściej popiera Brauna, nie pokazuje wszystkich jego wyborców, ale jak w idź na całość otworzą jedną bramkę i pozwalają mi zmienić wybór to go zmieniam 

Serio musisz tłumaczyć lekarzowi podstawy podstaw statystyki? 

2 godziny temu, fluber napisał(a):

Ktos tu oglądał 21 z Kevinem Spacey ;)

4 minuty temu, RappaR napisał(a):

Przykro mi, że oceniasz wszystkich polskich lekarzy przez pryzmat tego, jak pracował Twój ojciec 

Potwierdzasz kolejny raz że nie tylko jesteś idiotą (nie znam anestezjologia który ma własny gabinet) ale przede wszystkim burakiem, jestem przekonany ze nigdy się tego z siebie nie pozbędziesz, nie ważne ile książek przeczytasz czy ile krajów odwiedzisz, to coś jest w tobie zbyt głęboko,  życzę serio dużo szczęścia w życiu.

Mógłbym napisać coś w stylu jak pracuje twoja siostra lub matka tylko po co. Myślę że nadszedł wlasnie ten czas na ignora.

To jest ten as w talii platformy obywatelskiej? :D 

swoją drogą niezła formę złapali ostatnio. Dodać do tego Trzaskowskiego, któremu Kierwinski zrobił kuku - i to jeszcze w jakiej sprawie, lub Kamilę Gasiu-Pihowicz kłócącą się z Dzikim (albo jak ona go nazywa „ruskim” XD) Trenerem. Daily content na solidnym poziomie 

17 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Potwierdzasz kolejny raz że nie tylko jesteś idiotą (nie znam anestezjologia który ma własny gabinet) ale przede wszystkim burakiem, jestem przekonany ze nigdy się tego z siebie nie pozbędziesz, nie ważne ile książek przeczytasz czy ile krajów odwiedzisz, to coś jest w tobie zbyt głęboko,  życzę serio dużo szczęścia w życiu.

Mógłbym napisać coś w stylu jak pracuje twoja siostra lub matka tylko po co. Myślę że nadszedł wlasnie ten czas na ignora.

Nie wiem na podstawie czego wysnułeś obraz jak pracuje się w Polsce, siedząc w UK, logicznym tokiem rozumowania była obserwacja ojca.

Ale wątpię, byś mnie zablokował, za dużą satysfakcję czerpiesz z obrażania mnie, chyba że po prostu poszukasz kolejnego celu. Tak czy siak na moje życie to za bardzo nie wpłynie i brak powiadomień do Twoich chamskich i prymitywnych wyzwisk będzie dla mnie tylko wartością dodaną