todo Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Nawrocki chce, żeby zamiast reparacji Niemcy wzmocnili polską armię, a przynajmniej tak to rozumiem A może to ma sens? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 27 minut temu, todo napisał(a): Nawrocki chce, żeby zamiast reparacji Niemcy wzmocnili polską armię, a przynajmniej tak to rozumiem A może to ma sens? A potem tą armią zaatakować Niemcy Geniusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 1 godzinę temu, Szabla napisał(a): Tak, ale sałatka... Do końca tego forum sałatka będzie języczkiem u wagi, decydującym o tam, jaki pis jest zły w oczach antypisu (nie tylko po). Zdaniem niektórych oczywiście. dla mnie ten wywiad a szczególnie od 30:00 39 minut temu, todo napisał(a): Nawrocki chce, żeby zamiast reparacji Niemcy wzmocnili polską armię, a przynajmniej tak to rozumiem A może to ma sens? chce zrobić z nas Waffen-SS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 14 minut temu, Koelner napisał(a): chce zrobić z nas Waffen-SS? Zakon rycerzy najświętszej Maryi Panny narodu polskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 33 minuty temu, RappaR napisał(a): A potem tą armią zaatakować Niemcy Geniusz Plan jest prosty. Wystarczy inkorporować pozostałą część Uznam i jednocześnie z bazy na Wolinie przeprowadzić mini ,,Overlorda" na prasłowiańską Rugię. Bedziem mieć własny archipelag. W-U-R może się nazywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Lub RUW... Eee... może jednak nie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu W dniu 18.09.2025 o 09:50, fluber napisał(a): Myślisz, że się przyzna?:) I jak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 27 minut temu, RappaR napisał(a): I jak? Latem Poll pokazał, że 3 największe grupy poparcia Brauna to bezrobotni, rolnicy i robotnicy. Ja bym do tego dodał, że ci którym się nie udało albo nie wyszło (w tych grupach), bo nie chciałbym wrzucać do jednego worka ogarniętych ludzi osiągających sukcesy w życiu jak np. Ronnie z tymi, którzy mają różne problemy. Do takich grup najłatwiej trafia komunikat obwiniajacy emigrantów, Niemców, Żydów za wszystkie niepowodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 3 minuty temu, fluber napisał(a): Latem Poll pokazał, że 3 największe grupy poparcia Brauna to bezrobotni, rolnicy i robotnicy. Ja bym do tego dodał, że ci którym się nie udało albo nie wyszło (w tych grupach), bo nie chciałbym wrzucać do jednego worka ogarniętych ludzi osiągających sukcesy w życiu jak np. Ronnie z tymi, którzy mają różne problemy. Do takich grup najłatwiej trafia komunikat obwiniajacy emigrantów, Niemców, Żydów za wszystkie niepowodzenia. 6% to spora grupa społeczna. Mam paru znajomych popierających Brauna, którzy mają bardzo udane życie zawodowe. Statystyka nie pokazuje całej prawdy jeśli chodzi o osoby i na przykład nie sądzę, że Delta jest bezrobotny tylko dlatego, że popiera Brauna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 7 minut temu, RappaR napisał(a): 6% to spora grupa społeczna. Mam paru znajomych popierających Brauna, którzy mają bardzo udane życie zawodowe. Statystyka nie pokazuje całej prawdy jeśli chodzi o osoby i na przykład nie sądzę, że Delta jest bezrobotny tylko dlatego, że popiera Brauna. Statystyka pokazuje kto najczęściej popiera Brauna, nie pokazuje wszystkich jego wyborców, ale jak w idź na całość otworzą jedną bramkę i pozwalają mi zmienić wybór to go zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 6 godzin temu, RappaR napisał(a): Która część Twojej wyliczanki to coś, co sprawia, że NFZ vs NHS to coś nie do porównania? W tym że nikt ci nie powie że termin za pół roku-rok ale prywatnie to jutro Pana zobaczę. Edytowane 6 godzin temu przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Godzinę temu, fluber napisał(a): Statystyka pokazuje kto najczęściej popiera Brauna, nie pokazuje wszystkich jego wyborców, ale jak w idź na całość otworzą jedną bramkę i pozwalają mi zmienić wybór to go zmieniam Serio musisz tłumaczyć lekarzowi podstawy podstaw statystyki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, fluber napisał(a): Statystyka pokazuje kto najczęściej popiera Brauna, nie pokazuje wszystkich jego wyborców, ale jak w idź na całość otworzą jedną bramkę i pozwalają mi zmienić wybór to go zmieniam Ktos tu oglądał 21 z Kevinem Spacey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Teraz, P_M napisał(a): Ktos tu oglądał 21 z Kevinem Spacey Ta zagadka była powszechnie znana jeszcze przed tym filmem:) ale nie zaprzeczam że oglądałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 2 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): W tym że nikt ci nie powie że termin za pół roku-rok ale prywatnie to jutro Pana zobaczę. Przykro mi, że oceniasz wszystkich polskich lekarzy przez pryzmat tego, jak pracował Twój ojciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Przykro mi, że oceniasz wszystkich polskich lekarzy przez pryzmat tego, jak pracował Twój ojciec Potwierdzasz kolejny raz że nie tylko jesteś idiotą (nie znam anestezjologia który ma własny gabinet) ale przede wszystkim burakiem, jestem przekonany ze nigdy się tego z siebie nie pozbędziesz, nie ważne ile książek przeczytasz czy ile krajów odwiedzisz, to coś jest w tobie zbyt głęboko, życzę serio dużo szczęścia w życiu. Mógłbym napisać coś w stylu jak pracuje twoja siostra lub matka tylko po co. Myślę że nadszedł wlasnie ten czas na ignora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 25 minut temu, P_M napisał(a): Ktos tu oglądał 21 z Kevinem Spacey Oglądałem, ma kilka scen, bez których jest mocno przeciętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu To jest ten as w talii platformy obywatelskiej? swoją drogą niezła formę złapali ostatnio. Dodać do tego Trzaskowskiego, któremu Kierwinski zrobił kuku - i to jeszcze w jakiej sprawie, lub Kamilę Gasiu-Pihowicz kłócącą się z Dzikim (albo jak ona go nazywa „ruskim” XD) Trenerem. Daily content na solidnym poziomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 6 minut temu, RappaR napisał(a): Oglądałem, ma kilka scen, bez których jest mocno przeciętny A to tak, to średniak niestety, którego nawet Spacey nie poratował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 17 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Potwierdzasz kolejny raz że nie tylko jesteś idiotą (nie znam anestezjologia który ma własny gabinet) ale przede wszystkim burakiem, jestem przekonany ze nigdy się tego z siebie nie pozbędziesz, nie ważne ile książek przeczytasz czy ile krajów odwiedzisz, to coś jest w tobie zbyt głęboko, życzę serio dużo szczęścia w życiu. Mógłbym napisać coś w stylu jak pracuje twoja siostra lub matka tylko po co. Myślę że nadszedł wlasnie ten czas na ignora. Nie wiem na podstawie czego wysnułeś obraz jak pracuje się w Polsce, siedząc w UK, logicznym tokiem rozumowania była obserwacja ojca. Ale wątpię, byś mnie zablokował, za dużą satysfakcję czerpiesz z obrażania mnie, chyba że po prostu poszukasz kolejnego celu. Tak czy siak na moje życie to za bardzo nie wpłynie i brak powiadomień do Twoich chamskich i prymitywnych wyzwisk będzie dla mnie tylko wartością dodaną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi