Koelner Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Jest przykładem negatywnego obrazu Polaczka który wrócił z saksów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu "Prawdziwe źródło niepokojów w Polsce to jest, czy to zrobili Rosjanie. To są te najgroźniejsze spekulacje" Normalnie prorok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 4 godziny temu, todo napisał(a): Ale co to właściwie zmieniło, że ten dach nie jest efektem drona? No w sumie zmienił się winowajca, którym na forum ONZ mianowana przez nasz rząd była Rosja (pokazując tam właśnie zdjęcie tego dachu) tymczasem bezpośrednich zniszczeń wywołanych przelotem dronów (chyba?) nie było? Oczywiście przez te drony w naszej przestrzeni powietrznej my uruchomiliśmy obronę. Niemniej chyba nadal nie ma ewidentnych dowodów kto wysłał te drony, bo w necie widziałem chyba wszystkie opcje, rosyjska, białoruska, ukraińska. Brakuje tylko polskiej xD Edytowane 6 godzin temu przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 4 godziny temu, fluber napisał(a): Ostatnie kilka dni są przykładem skuteczności działania tej ruskiej propagandy. Ekipa nieudaczników Tuska kocha taką narrację. Czemu takie gąski jak ty nie biegną za politykami obozu rządzącego z żalem, że z 19 dronów "unieszkodliwiono tylko 4" a te uzbrojone spokojnie sobie zawróciły będąc już nad Stalową Wolą??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 2 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): Ekipa nieudaczników Tuska kocha taką narrację. Czemu takie gąski jak ty nie biegną za politykami obozu rządzącego z żalem, że z 19 dronów "unieszkodliwiono tylko 4" a te uzbrojone spokojnie sobie zawróciły będąc już nad Stalową Wolą??? Może mamy swoje życie? Btw. jeszcze nikt mi tu nie zarzucił że za słabo cisnę Tuska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 6 minut temu, fluber napisał(a): Może mamy swoje życie? Btw. jeszcze nikt mi tu nie zarzucił że za słabo cisnę Tuska Przecież ty głosowałeś na jego koalicjanta, płaczka który chciał wgniatac Rosję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 1 minutę temu, DLT_Braddock napisał(a): Przecież ty głosowałeś na jego koalicjanta, płaczka który chciał wgniatac Rosję Ja głosowałem na panią Olę po prostu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu (edytowane) 4 godziny temu, RappaR napisał(a): W sumie to nie wiem. Serio ten bełkot od Deltusia i pokrewnych jest dla mnie tak nielogiczny i sprzeczny ze sobą, że nie rozumiem jak ktokolwiek może w to wierzyć. W sumie jeśli chodzi o niego samego, to cała narracja się opiera na kompleksach, jak to my się lękamy i nie śpimy po nocach, a on się okazał genialny. Poza czytaniem tego tematu ani razu mi się nie pojawiła w myślach kwestia Rosji przez ostatnie dni. Tak się boję, że aż żyję dość intensywnie akurat sprawami zawodowymi i prywatnymi Nie szukaj logiki. To jest grupa, która dostaje sraczki gdy ktoś napisze naziści zamiast Niemcy i jednocześnie sami używają nagminnie "sowieci" Edytowane 4 godziny temu przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) 6 godzin temu, RappaR napisał(a): W sumie to nie wiem. Serio ten bełkot od Deltusia i pokrewnych jest dla mnie tak nielogiczny i sprzeczny ze sobą, że nie rozumiem jak ktokolwiek może w to wierzyć. W sumie jeśli chodzi o niego samego, to cała narracja się opiera na kompleksach, jak to my się lękamy i nie śpimy po nocach, a on się okazał genialny. Poza czytaniem tego tematu ani razu mi się nie pojawiła w myślach kwestia Rosji przez ostatnie dni. Tak się boję, że aż żyję dość intensywnie akurat sprawami zawodowymi i prywatnymi No i brawo. Żyj normalnie, o to chodzi. Nie ma nic genialnego w tym, że nie pisze się o rozpadzie Rosji, upadku Putina po rajdzie kucharza czy ostatecznym zwycięstwie Ukrainy. To jak zwykłe potwierdzenie, że 3+5=8 2 godziny temu, fluber napisał(a): Ja głosowałem na panią Olę po prostu Żałujesz? 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Nie szukaj logiki. To jest grupa, która dostaje sraczki gdy ktoś napisze naziści zamiast Niemcy i jednocześnie sami używają nagminnie "sowieci" Akurat dziś rocznica 17 września. Masz pretensje do naczelnego wodza Rydza-Śmigłego że 86 lat temu w słynnej depeszy napisał Sowiety, bolszewicy a nie Rosjanie? Edytowane 2 godziny temu przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 35 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Akurat dziś rocznica 17 września. Masz pretensje do naczelnego wodza Rydza-Śmigłego że 86 lat temu w słynnej depeszy napisał Sowiety, bolszewicy a nie Rosjanie? Nie, mam pretensje do współczesnych nazywających Rosjan Sowietami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 19 minut temu, fluber napisał(a): Nie, mam pretensje do współczesnych nazywających Rosjan Sowietami A kto tak nazywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 14 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): A kto tak nazywa? Pomyślmy W dniu 28.06.2023 o 07:49, DLT_Braddock napisał(a): Jakby mi Niemcy, Sowieci co jakiś czas wjeżdżali na wioskę, a bandy GL i UPA grasowały w okolicy - domyśl się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 8 minut temu, fluber napisał(a): Pomyślmy Post odnoszący się do II wojny światowej. Przestrzelileś niczym Arek Milik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): Post odnoszący się do II wojny światowej. Przestrzelileś niczym Arek Milik Wybielasz ruskich jak Tusk Niemców, nazywając ich nazistami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 3 minuty temu, fluber napisał(a): Wybielasz ruskich jak Tusk Niemców, nazywając ich nazistami Bo cztery razy napisałem na tym forum Sowieci opisując wydarzenia II wojny światowej. Człowieku, ty jesteś pierdolnięty!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): Bo cztery razy napisałem na tym forum Sowieci opisując wydarzenia II wojny światowej. Człowieku, ty jesteś pierdolnięty!!! Bo jednym tchem wymieniasz Sowietów obok Niemców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 15 minut temu, fluber napisał(a): Bo jednym tchem wymieniasz Sowietów obok Niemców. Cooo??? O mieszkańcach Związku Radzieckiego w czasie II WW jak inaczej pisać jak nie Sowieci? Chyba nie doleczony jeszcze jesteś po tym ostatnim przeziębieniu. Pierdolnięty to na pewno. Pojebało ci się już od tej propagandy. Masz na rozluźnienie Edytowane 1 godzinę temu przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi