DLT_Braddock Opublikowano 14 Września Udostępnij Opublikowano 14 Września Jak Ukraina ma wygrać tę wojnę? Skup się na odpowiedzi zamiast na osobistych wycieczkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Września Udostępnij Opublikowano 14 Września 1 godzinę temu, DLT_Braddock napisał(a): I co się okazało po tych kilku dniach od medialnej sraczki? Schemat ten sam. Ciebie wystraszyli, wąska grupa niedługo sporo zarobi. Pytanie wciąż pozostaje. Jak Ukraina ma tę wojnę wygrać? Dzięki mojemu pisaniu na forum. Putin czyta posty i się boi bardziej zaatakować. Dziękuję za uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Września Udostępnij Opublikowano 14 Września W dniu 13.09.2025 o 17:50, DLT_Braddock napisał(a): @fluber miałeś wymienić prorosyjskie wypowiedzi Millera https://i.pl/jak-to-z-moskiewska-pozyczka-millera-bylo-dolary-przekazano-kanalem-kgb/ar/c1-17599901 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 14 Września Udostępnij Opublikowano 14 Września 1 godzinę temu, fluber napisał(a): https://i.pl/jak-to-z-moskiewska-pozyczka-millera-bylo-dolary-przekazano-kanalem-kgb/ar/c1-17599901 To każdy zna, stara sprawa. Mi chodzi o jego (w twoim mniemaniu) prorosyjskie wypowiedzi z ostatnich kilku miesięcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Września Udostępnij Opublikowano 14 Września (edytowane) 1 godzinę temu, fluber napisał(a): https://i.pl/jak-to-z-moskiewska-pozyczka-millera-bylo-dolary-przekazano-kanalem-kgb/ar/c1-17599901 Już czytając tom pierwszy ponownie wystraszyłem się lekturą… bo o wszystkim sobie przypomniałem i zdałem sobie sprawę, że w ostatniej fazie istnienia Związku Sowieckiego, i w ważnym momencie kolejnej fazy kombinacji transformacyjnej, Moskwa sfinansowała stronnictwo ludzi, którzy od 1989 r. posiadali olbrzymi klub parlamentarny, w 1993 r. objęli rządy, a w 1995 r. na dziesięć lat zdobyli prezydenturę, by w 2001 r. znów objąć stery władzy rządowej. jeśli dzięki ruskiej kasie w latach 95-00 mieliśmy za prezydenta Kwacha a nie Leszke (jedyna realna alternatywa w tamtym momencie) to nie pozostaje napisać nic innego jak SPASIBA! Edytowane 14 Września przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 14 Września Udostępnij Opublikowano 14 Września (edytowane) 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Dzięki mojemu pisaniu na forum. Putin czyta posty i się boi bardziej zaatakować. Dziękuję za uwagę Brak argumentów. Czyli mentalność tiktokowej 12-latki https://x.com/WolnoscO/status/1967142367917732150/mediaViewer?currentTweet=1967142367917732150¤tTweetUser=WolnoscO Edytowane 14 Września przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września 10 godzin temu, julekstep napisał(a): jeśli dzięki ruskiej kasie w latach 95-00 mieliśmy za prezydenta Kwacha a nie Leszke (jedyna realna alternatywa w tamtym momencie) to nie pozostaje napisać nic innego jak SPASIBA! Najpierw dzięki ruskiej kasie mieliśmy Leszke, a potem Kwacha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września 4 minuty temu, fluber napisał(a): Najpierw dzięki ruskiej kasie mieliśmy Leszke, a potem Kwacha. Czyli sie zreflektowali z tym ze za pierwszym razem to jednak przesadzili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września W Polsce nie ma zgromadzonego kapitału rodzimego. Tak ogólnie. Brak funduszy które by miały strategiczny wpływ i długoterminowe cele. Więc oczywiste że taka wolna przestrzeń zagospodarować chcą inni. Finansowo jesteśmy Afryka. Te tabelki top 20 to świetna zasłona dymna. Reszta to farsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września Taki mój jeden z liderów osób, do których czuję szczerą, pełną pasji, pogardę. Polscy pszedszembiorcy w pigułce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września 15 minut temu, RappaR napisał(a): Taki mój jeden z liderów osób, do których czuję szczerą, pełną pasji, pogardę. Polscy pszedszembiorcy w pigułce Chyba możesz pisać w czasie przeszłym, bo o ile się nie mylę to w/w przedsiębiorca od dwóch lat nie żyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września 16 minut temu, DRK napisał(a): Chyba możesz pisać w czasie przeszłym, bo o ile się nie mylę to w/w przedsiębiorca od dwóch lat nie żyje. Wiem, że nie żyje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września od 18 do 23 pewnie nic się nie zmieniło, ale winne jest państwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września Aż tak źle już jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Aż tak źle już jest? https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-lukaszenka-odniosl-sie-do-reakcji-polskich-wladz-jak-dzikusy,nId,22418173 Chyba Łukaszenka dobrze podsumował naszą władzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września 12 minut temu, P_M napisał(a): https://wydarzenia.interia.pl/zagranica/news-lukaszenka-odniosl-sie-do-reakcji-polskich-wladz-jak-dzikusy,nId,22418173 Chyba Łukaszenka dobrze podsumował naszą władzę - Jak już mówiłem, Polacy to mądrzy ludzie. Nie pozwolą na żadne tam panoszenie się Tuskowi, Nawrockiemu, Dudzie. Ten ostatni zmądrzał, kiedy przestał być prezydentem, udzielił kilku wywiadów. Wcześniej jako pierwszy podżegał do wojny w Ukrainie. Teraz już obwinia Ukrainę. O co chodzi? Cóż, to ich problem - stwierdził Alaksandr Łukaszenka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września @Koelner chodziło mi o obecną xD Z jak największym wyprzedzeniem poinformowaliśmy Polskę. I co z tego wynikło? Słuchajcie, (zachowali się) jak dzikusy. Znienacka zaostrzyli sytuację - komentował Łukaszenka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września 11 godzin temu, RappaR napisał(a): Taki mój jeden z liderów osób, do których czuję szczerą, pełną pasji, pogardę. Polscy pszedszembiorcy w pigułce Jezus Maria. Wywiady i opinia to jedno, a pensje w Comarchu i realia bizneowe to drugie. Gdyby tak robił jak mówi to jest koniec firmy. Ale już wrzuciłeś wszystkich do jednego wora. Januszexy cały czas znikają i są w mniejszości (OK, nie mam na to badań). Boże jacy lekarze to przepłaceni buce* - chyba wiesz o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września 3 godziny temu, fluber napisał(a): Aż tak źle już jest? Zanim zaczniesz się pakować zaszczep się jeszcze najnowszym bosterem. Ja prdl. Ręce opadają człowieku jak się czyta twoje pełne lęku posty. Może do specjalisty się udaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano 15 Września Udostępnij Opublikowano 15 Września Tak właściwie to co Rosja miałaby zrobić z Polską po ewentualnym ataku? Raczej nie byłoby biologicznej eksterminacji Polaków ani przyłączenia Polski do Rosji. Jakaś długotrwała okupacja też w zasadzie odpada. Czyli co? Odtworzenie PRL w wersji wczesny Gierek (bo raczej nie Bierut)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi