Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

17 godzin temu, RappaR napisał(a):

Rosja jest zbrodniczym krajem. Tyle.

Wcześniej miałem nadzieję że Rosja jest demokratyzującym się, fajnym krajem, ale byłem w błędzie.

Mam 2 razy w tygodniu treningi personalne boksu. Ogólnie mojego trenera lubię i świetnie zna się na sportach walki. Ale ma 2 ogromne wady, które łączą się w jeden problem.

Nie ma prawka, dlatego go przywożę i odwożę, i spełnia całe pierdolone bingo Deltusia. Już dzisiaj rano zaś musiałem słuchać o covidzie, maseczkach, lasach i dronach z papieru toaletowego. I nie dociera do niego nic - już k**** miałem z nim te dyskusje 15 razy, ja mam dość, wolałbym pogadać o Canelo. 

Ni c***a.

Jedyna różnica jest taka, że on jest ogólnie spoko, ale niestety Deltuś już jest spierdolony po całości. 

"Bingo Deltusia"? Sugerujesz, że Deltuś też kasuje jakiś frajerów kilka stów za godzinę treningu a Ci go jeszcze k**** wożą autem?😆

1 minutę temu, Pan A. napisał(a):

"Bingo Deltusia"? Sugerujesz, że Deltuś też kasuje jakiś frajerów kilka stów za godzinę treningu a Ci go jeszcze k**** wożą autem?😆

Nie płacę kilku stów za godzinę treningu to raz, a dwa - z chęcią poznam tok rozumowania, według którego opłacanie treningu personalnego to frajerstwo. Naprawdę ciekawi mnie logika tego. 

18 minut temu, RappaR napisał(a):

Nie płacę kilku stów za godzinę treningu to raz, a dwa - z chęcią poznam tok rozumowania, według którego opłacanie treningu personalnego to frajerstwo. Naprawdę ciekawi mnie logika tego. 

Robienie za szofera dla trenera personalnego to jest trochę frajerstwo.

10 godzin temu, P_M napisał(a):

Właśnie na kanale Zero Tomasz Szatowski były stały przedstawiciel RP przy NATO poinformował, że wykorzystane rakiety do zestrzelenia tych 3 dronów kosztowały 8 mln zł sztuka. Nocna akcja kosztowała nas 24 miliony złotych... 

Na szczęście najprawdopodobniej strzelali Holendrzy ze swoich F-35 więc wychodzimy bezkosztowo ;) 

Dwa zestrzelenia są ich. Co do trzeciego nie ma informacji.

I tak, te AIM-120C-7 chodzą od 1,2 do 2 mln USD. Zależy ile ich kupujesz i w jakim pakiecie.

Skoro resztki tej rakiety znaleziono w Wyrkach to mam nieco wątpliwości czy to zerwane poszycie dachowe + dziura w betonowym stropie była ostatecznie dziełem spadających resztek zestrzelonego drona (musiałby mieć ładunek wybuchowy - nie wiem czy był uzbrojony) czy może jednak rakiety z eFa, która wpierw poharatała drona.

Widzę, że gościowi powyżej pomidory właściwie wcale nie gniją, a u mnie w tym roku już prawie wszystkie 😥.

Ten farmer poniżej to jest sól ziemi polskiej. Propsy dla niego.

Godzinę temu, fluber napisał(a):

Robienie za szofera dla trenera personalnego to jest trochę frajerstwo.

Zgarniam go w drodze na siłownię, bez tego bym nie miał treningu, bo to stary znajomy, który trenuje już tylko mnie i w ogóle zgadza się na treningi o 5:30 przed moją pracą, co też by było ciężkie u obcej osoby. Ja nie narzekam, o ile tylko nie zaczyna gadać o Ukrainie i o szczepionkach. 

48 minut temu, DRK napisał(a):

Na szczęście najprawdopodobniej strzelali Holendrzy ze swoich F-35 więc wychodzimy bezkosztowo ;) 

Dwa zestrzelenia są ich. Co do trzeciego nie ma informacji.

I tak, te AIM-120C-7 chodzą od 1,2 do 2 mln USD. Zależy ile ich kupujesz i w jakim pakiecie.

Skoro resztki tej rakiety znaleziono w Wyrkach to mam nieco wątpliwości czy to zerwane poszycie dachowe + dziura w betonowym stropie była ostatecznie dziełem spadających resztek zestrzelonego drona (musiałby mieć ładunek wybuchowy - nie wiem czy był uzbrojony) czy może jednak rakiety z eFa, która wpierw poharatała drona.

Widzę, że gościowi powyżej pomidory właściwie wcale nie gniją, a u mnie w tym roku już prawie wszystkie 😥.

Od gościa się więcej w 5 minut dowiedziałem, niż podczas 2h na kanale zero. Szacun 

6 godzin temu, Koelner napisał(a):

kibicujesz ruskim?

Tak, na pewno ci coś tam w głowie tak policzyło. Nie biegałem z kinderkami na granicę, w przeciwieństwie do ciebie nie nabrałem się na:

1) nuklearny atak Putina na Ukrainę 

2) rosyjską rakietę atakującą Polskę w Przewodowie 

3) nie wielbilem pod niebiosa wszystko co ukraińskie 

O wielbienie Rosji pytaj te medialne autorytety, które wbijają ci do łba tępą propagandę,a którzy sami robili materiał wiadomości z rosyjskim okrzykiem urrraaaaaa

2 godziny temu, jack napisał(a):

Jakim trzeba być debilem by nie zauważyć tego do tej pory? Napisz, chętnie poczytam. 

Nie dołączyłem do emocjonalnego chóru, które poddało się biedonarracji. Marnujesz czas, za mało Rosja dostaje na froncie, może napisz więcej rosja, kacap. Na pewno pójdzie im w pięty.

3 godziny temu, fluber napisał(a):

A Ty tak bardzo to przeżywasz bo?

Bo polscy politycy, media i jakaś grupka ludzi osłabia tym obronność państwa. Dla nich zagrożeniem numer jeden są rzekomo rosyjscy politycy w Polsce, i tysiące kont w.mediach społecznościowych.

Obudzić się trzy lata temu i ulec głupiej modzie. Żałosne i świadczy o lenistwie 

Edytowane przez DLT_Braddock

29 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

Nie dołączyłem do emocjonalnego chóru, które poddało się biedonarracji. Marnujesz czas, za mało Rosja dostaje na froncie, może napisz więcej rosja, kacap. Na pewno pójdzie im w pięty.

Czyli uważasz za debili tych co krytykują ruskich od 2022 a nie od 2014. Tym czasem sam nie zacząłeś ich krytykować nawet w 2025. Czy jesteś turbodebilem? 

27 minut temu, Koelner napisał(a):

Kibicuję od lat Utah Jazz. Kiirlenko grał kiedyś w Jazz. Niech ci kalkulator policzy czy gdy zdobywał punkty klaskalem z czy bez uśmiechania.

Taki to z tobą poziom dyskusji.

6 minut temu, jack napisał(a):

Czyli uważasz za debili tych co krytykują ruskich od 2022 a nie od 2014. Tym czasem sam nie zacząłeś ich krytykować nawet w 2025. Czy jesteś turbodebilem? 

Krytyka??? Przypomina to cierpientnictwo niektórych lewicowych aktywistów na pluszowym krzyżu. Tania propaganda z naciskiem na zaspokajanie interesów Ukrainy a nie Polski. Mam pisać non stop kacap i udowadniać że przed 2022 byłeś ruską onucą? Moje poglądy są niezmienne 

Uważam wszystko co blisko Polski na wschód za ******* . Od lat!!!!!!

Nato powiedziało swoje, Trump też coś powiedział, trzeba umieć czytać sygnały. W rządzie polskim powinni to wiedzieć , a nie spuszczać trolle ze smycz.

Edytowane przez DLT_Braddock

9 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

Krytyka??? Przypomina to cierpientnictwo niektórych lewicowych aktywistów na pluszowym krzyżu. Tania propaganda z naciskiem na zaspokajanie interesów Ukrainy a nie Polski. Mam pisać non stop kacap i udowadniać że przed 2022 byłeś ruską onucą? Moje poglądy są niezmienne  

Fun fact: od ponad 2 lat nikt na tym forum nie użył słowa "kacap"*

* Oprócz Ciebie 

2 godziny temu, DRK napisał(a):

@DRK z rolnikiem podsumowali temat. Lepiej niż dziesiątki ekspertów, polityków i dziennikarzy z obu stron...

Czas skorzystać z ostatnich ciepłych dni i słoneczka tego lata ;)

25 minut temu, RappaR napisał(a):

W młodym wieku Twój mózg stracił neuroplastyczność niezbędną do nauki. 

Wiesz, że od lat mówi się o tym że Polska mogłaby produkować pociski które mogłyby razić cele polozone w głębi Rosji, czyli w zakłady przemysłowe. Bardzo dobry straszak na Rosję.

A wiesz dlaczego to mrzonki? Przez taką tępą szabelkową propagandę, bo elity zachodu obserwują od lat a jeszcze ostatnie trzy lata utwierdziły ich tylko w przekonaniu, że Polacy to romantyczni szaleńcy. Dlatego nie dostaniemy zgody na taką broń.

Przewodowo pokazało, że politycy i elektorat złożony z takich jak ty byl gotowy wypowiedzieć wojnę Rosji bo i tak im podszeptywala ukraińska agentura. Dziaduś Biden musiał wkroczyć i interweniować.

1 minutę temu, DLT_Braddock napisał(a):

Wiesz, że od lat mówi się o tym że Polska mogłaby produkować pociski które mogłyby razić cele polozone w głębi Rosji, czyli w zakłady przemysłowe. Bardzo dobry straszak na Rosję.

A wiesz dlaczego to mrzonki? Przez taką tępą szabelkową propagandę, bo elity zachodu obserwują od lat a jeszcze ostatnie trzy lata utwierdziły ich tylko w przekonaniu, że Polacy to romantyczni szaleńcy. Dlatego nie dostaniemy zgody na taką broń.

Przewodowo pokazało, że politycy i elektorat złożony z takich jak ty byl gotowy wypowiedzieć wojnę Rosji bo i tak im podszeptywala ukraińska agentura. Dziaduś Biden musiał wkroczyć i interweniować.

Chwila, to ja byłem prorosyjski i jednocześnie gotowy do wypowiedzenia wojny Rosji?

Ja pierdolę...