airmax Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 5 minut temu, julekstep napisał(a): Kogoś to jeszcze dziwi? Plastuś poza tik-tokiem traci tak z 90% wartości Dziwi i nie dziwi dziwi, że w ogóle wystartował do Morawieckiego, którego można nie lubić ale ma pamięć do cyferek i wiedzę makroekonomiczną na poziomie nieosiągalnym dla naczelnego ekonomisty Konfederacji. a nie dziwi bo mówimy o gościu, którego załatwił Rysiek Petru, że aż Sławek zaczął lecieć tekstem z chłopaki nie płaczą lol btw ostatnio coś więcej takich 1v1 rozmów polityków, fajnie. Teraz gdzieś mi mignęło, że ma być Mentzen vs Miller i Morawiecki vs Zandberg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 2 minuty temu, airmax napisał(a): ma być Mentzen vs Miller o k**** to będzie smutne jakieś buki to obsługują? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 10 minut temu, julekstep napisał(a): o k**** to będzie smutne jakieś buki to obsługują? Obecne komputery nie mają mocy do obsługi takich liczb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 15 minut temu, julekstep napisał(a): o k**** to będzie smutne jakieś buki to obsługują? Żeby to miało jakikolwiek sens Mentzen musiałby przyjść z Bosakiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 13 minut temu, RappaR napisał(a): Obecne komputery nie mają mocy do obsługi takich liczb Miller przyniesie taki co działa w systemie ziobro-jedynkowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 16 minut temu, jack napisał(a): Żeby to miało jakikolwiek sens Mentzen musiałby przyjść z Bosakiem jakby sam Bosak przyszedł to spoko z przeszkadzajką w postaci Sławunia mogłoby być dalej ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 11 minut temu, eMeS napisał(a): Miller przyniesie taki co działa w systemie ziobro-jedynkowym Mi chodziło buki, że nie dadzą rady wyliczyć tak niskich kursów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Koniec pisowskiej drożyzny i początek peowskiej drożyzny czy jak? bo jakby nie patrzeć jest 3% drożej niż w zeszłym roku O co mu chodzi? Edytowane 3 godziny temu przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu I ten hasztag Wszystko jasne, fizjo mi podrożał w zeszłym tygodniu o 20% ale to już przynajmniej wiem że to była pisowska podwyżka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 39 minut temu, airmax napisał(a): I ten hasztag Wszystko jasne, fizjo mi podrożał w zeszłym tygodniu o 20% ale to już przynajmniej wiem że to była pisowska podwyżka Pensje fizjo rosną za Tuska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 2 godziny temu, airmax napisał(a): I ten hasztag Wszystko jasne, fizjo mi podrożał w zeszłym tygodniu o 20% ale to już przynajmniej wiem że to była pisowska podwyżka Argument na poziomie koalicji. Losowa cena losowego gościa w losowym tygodniu nie świadczy o poziomie cen w kraju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi