DLT_Braddock Opublikowano wczoraj o 09:42 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:42 Brawo Nawrocki. Koniec finansowania nierobów w Ukrainy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 09:57 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:57 Czy Nawrocki już przegonił Dudę w liczbie zawetowanych ustaw?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 10:00 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:00 (edytowane) I jak go nie kochać? Najlepszy władca od czasów Stefana Batorego. Edytowane wczoraj o 10:00 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano wczoraj o 10:05 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:05 5 minut temu, Koelner napisał(a): I jak go nie kochać? Najlepszy władca od czasów Stefana Batorego. Szkoda że lennik mimo wszystko xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano wczoraj o 10:16 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:16 Tylko ze Tuskowi daleko do Jana Zamoyskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano wczoraj o 10:35 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:35 piękne Dudeł ucz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano wczoraj o 10:45 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:45 45 minut temu, fluber napisał(a): Czy Nawrocki już przegonił Dudę w liczbie zawetowanych ustaw?:) Obecnej władzy vetowali: Duda 6 razy Nawrocki 4 razy Dodatkowo Nawrocki wygląda na bardziej oblatanego w prawie doktora. Andrzej nie wiedział co zrobić z siedmioma ustawami i skierował je do TK (też takie trochę veto). Karol to chłop stanowczy, żaden tam mamlak, wątpliwości u niego nie uświadczysz i o nic TK nie pyta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 11:01 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:01 14 minut temu, DRK napisał(a): TK nie pyta. bo on jest TK! jest za zmianą ustroju i za systemem prezydenckim więc pierdoli jakieś konsultacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano wczoraj o 11:09 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:09 7 minut temu, Koelner napisał(a): bo on jest TK! jest za zmianą ustroju i za systemem prezydenckim więc pierdoli jakieś konsultacje w żadne pozwy konsultacje nie będziemy się bawić, będziemy się napierdalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano wczoraj o 11:55 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:55 1 godzinę temu, ignazz napisał(a): Tylko ze Tuskowi daleko do Jana Zamoyskiego Lol komu było blisko do Zamoyskiego od 89r? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano wczoraj o 11:56 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 11:56 najważniejsze że Prezydent i Premier mówią jednym głosem. Wspaniałe można pracować ponad podziałami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 12:30 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:30 33 minuty temu, airmax napisał(a): najważniejsze że Prezydent i Premier mówią jednym głosem. Wspaniałe można pracować ponad podziałami Tak na serio to tyle było wrzasku, że nawrocki to decyzja prezesa, a po 3 tygodniach mam wrażenie, że to decyzja prezesa Mentzena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano wczoraj o 12:40 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:40 (edytowane) 9 minut temu, fluber napisał(a): Tak na serio to tyle było wrzasku, że nawrocki to decyzja prezesa, a po 3 tygodniach mam wrażenie, że to decyzja prezesa Mentzena no nie wiem, Nawrocki jednak zabiera trochę pola Konfie do narracji anty imigracja, anty ukraina, anty europa. Edytowane wczoraj o 12:40 przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 12:49 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:49 8 minut temu, airmax napisał(a): no nie wiem, Nawrocki jednak zabiera trochę pola Konfie do narracji anty imigracja, anty ukraina, anty europa. Chodzi mi o to że Nawrocki działa jakby był z konfederacji:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano wczoraj o 12:53 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 12:53 3 minuty temu, fluber napisał(a): Chodzi mi o to że Nawrocki działa jakby był z konfederacji:) sugerowałbyś(?) wtedy że decyzja prezesa Sławka była strzałem w kolano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano wczoraj o 13:04 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:04 9 minut temu, airmax napisał(a): sugerowałbyś(?) wtedy że decyzja prezesa Sławka była strzałem w kolano Nawrocki to na razie wygląda na człowieka, który ma w planach rozpierdolic duopol i nikogo nie słuchać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano wczoraj o 13:21 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:21 Godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Lol komu było blisko do Zamoyskiego od 89r? Żaden nie stał nawet przy wielkim kanclerzu. Ale najbliżej prezesowi Jarosławowi. Nie mam wątpliwości. Ilu to on władców (prezydentów i premierów) wykreował i z tylnego fotela nimi kierował. Przy tym, przez tyle lat, sam miał rządzące stanowisko jedynie przez kilkanaście miesięcy na przełomie 2006-2007. A poza tym to jedynie szara eminencja jako szeregowy poseł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 13:29 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:29 1 godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Lol komu było blisko do Zamoyskiego od 89r? Nikomu. Zamoyski był samodzielny a od 89 jesteśmy strefą wpływów/lennem, nawet nasz Karol https://pl.usembassy.gov/pl/education-culture-pl/programy-wymiany/international-visitor-leadership-program/ Uczestnicy programu nie składają aplikacji do uczestnictwa w tych programach, ale są wybierani, nominowani a następnie zapraszani do udziału przez dyplomatów pracujących w Ambasadzie oraz muszą być obecnymi lub przyszłymi liderami w dziedzinie administracji, polityki, mediów, edukacji, stosunków pracy, sztuki, biznesu i innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano wczoraj o 13:47 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 13:47 24 minuty temu, DRK napisał(a): Żaden nie stał nawet przy wielkim kanclerzu. Ale najbliżej prezesowi Jarosławowi. Nie mam wątpliwości. Ilu to on władców (prezydentów i premierów) wykreował i z tylnego fotela nimi kierował. Przy tym, przez tyle lat, sam miał rządzące stanowisko jedynie przez kilkanaście miesięcy na przełomie 2006-2007. A poza tym to jedynie szara eminencja jako szeregowy poseł xD dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu hahah Janusz na grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi