fluber Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Nie wiem czy to do polityki czy piłki ale XD:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu Jak mówiłem, wyborcy KO, także w tym temacie, tłumnie przyznali, że lepiej wydawać pieniądze na TVP, niż na onkologię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu 39 minut temu, fluber napisał(a): Nie wiem czy to do polityki czy piłki ale XD:) Po niezapomnianym performensie Orłów w Helsinkach oraz mając w najbliższej dwutygodniowej perspektywie przymus pojawienia się na murawie w Rotterdamie, Czarek słusznie dedukuje, że korzystny (honorowy) rezultat mogą zapewnić jedynie moce nadprzyrodzone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) W dniu 20.08.2025 o 10:37, ignazz napisał(a): powtórzę nie twierdzę że odbywa się to bez zgrzytów ale na negatywny głośny przykład złej asymilacji masz tysiące "cichych" przykładów pozytywnych dla naszego społeczeństwa, i tak nigdy nie będzie 100% pozytywów tylko liczy się bilans.... i nie jest on aż taki zły jak piszesz... wyjdz może mentalnie z czasów operacja Wisła? To takie trochę wydaliśmy kilkaset miliardów na obce, od zawsze wrogie nam państwo, ale nie spadajo na nas bomby. Populizm do sześcianu. Mniejszość białoruska od początków II RP jest Polsce wroga. Tak samo jest z Ukraińcami. Mieszkańcy Przemyśla mogliby ci na ten temat wiele opowiedzieć. Jacyś tam separatyści śląscy w porównaniu z działaczami ukr to niewiniątka. W dwumilionowej mniejszości wystarczy kilkadziesiąt tysięcy banderowców żeby destabilizować życie w Polsce. Dodaj sobie jeszcze sąsiadującą z nami Ukrainę która będzie wspierać tych aktywistów, Niemcy którzy zawsze Ukraińcami wykonywali dywersyjną robotę i oczywiście rosyjskie służby, który po lutym 2022 roku dostały ogromny prezent od Polski - wpuszczenie bez sprawdzania milionów, w których są setki jak nie tysiące uśpionych kretów. Przy słabości i głupocie polskich polityków i ich wyborczego zaplecza, wystarczy. A ty się z kolegami ciesz bo jakaś Jekaterina taniej zrobi paznokcie. Znając jeszcze zerowe przywiązanie Ukraińców do więzów z ojczyzną, można być pewnym że nie wyrośnie z nich żadne pokolenie polskich patriotów,,,,a mimo wszystko bardziej obudzą się w nich azjatyckie geny. Edytowane 9 godzin temu przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 2 minuty temu, DLT_Braddock napisał(a): A ty się z kolegami ciesz bo jakaś Jekaterina taniej zrobi paznokcie. Jekaterina to imię rosyjskie. Ukrainki noszą co najwyżej Kateryna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 4 godziny temu, DRK napisał(a): Niech zjepy ze wschodniej Wielkopolski poszukają sobie innych placówek Oby tylko nie okazało się, że następna czynna placówka np we Wrocławiu. Ja myslal ze to tylko w ameryce pacjentow nie przyjmuja bez ubezpieczenia na leczenie specjalistyczne, a tu zonk i moga nie przyjac z ubezpieczeniem w systemie powszechnych ubezpieczen w centrum europy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu W dniu 20.08.2025 o 11:10, josephnba napisał(a): Asymilacja Polaków wywiezionych na wschód też nie do końca się powiodła wniosek z tego taki że nikt nie powinien nigdzie jechać bo się nie będzie asymilował no debil No widzisz właśnie. Dlatego lepiej ściągać młodzież pochodzenia polskiego, w której jest wielka miłość do ojczyzny niż bezpaństwowych Ukraińcow w których jest zerowa szansa na miłość do Polski,a w której jest kilkanaście procent uwielbienia dla ukraińskiego nazizmu i kolejne kilka procent rosyjskiej agentury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu (edytowane) 4 minuty temu, fluber napisał(a): Jekaterina to imię rosyjskie. Ukrainki noszą co najwyżej Kateryna. Jekateryna to pseudonim operacyjny kreta o imieniu Kateryba! Edytowane 9 godzin temu przez memento1984 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 20 godzin temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Ukraińcy łapią język polski błyskawicznie, Ci, którzy nie mają go dobrze opanowanego po roku pobytu u nas, można śmiało kwalifikować jako ten gorszy sort, który liczy tylko na drapane, bardzo często są to młode kobiety, nie wiem jak oni to robią, ale słuchając ich języka mam wątpliwości, że to działa tak samo w dwie strony, a to jak potrafią zgubić akcent jest absolutnie fenomenalne i znam kilka przypadków gdy Polacy orientowali się dopiero przez przypadek, po kilku latach znajomości z kim mają do czynienia Dorosły Ukrainiec czy nawet nastolatek nigdy już nie zgubi wschodniego akcentu. Wyeliminować się nie da , można nieco zredukować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 10 minut temu, memento1984 napisał(a): Ja myslal ze to tylko w ameryce pacjentow nie przyjmuja bez ubezpieczenia na leczenie specjalistyczne, a tu zonk i moga nie przyjac z ubezpieczeniem w systemie powszechnych ubezpieczen w centrum europy My mamy specyficzny system wycen NFZ, dzięki czemu mamy podział na dwie specjalizacje - rentowne i nierentowne. Kardiologia jest np rentowna. Onkologia jest np nierentowna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu 20 godzin temu, julekstep napisał(a): kurde stresujecie mnie! w obliczu tych niepokojących doniesień muszę zadać to pytanie -> @DLT_Braddock jak rozpoznać Ukraińca? W Polsce? Po języku rosyjskim albo ukraińskim. 25 minut temu, fluber napisał(a): Jekaterina to imię rosyjskie. Ukrainki noszą co najwyżej Kateryna. Jeden ch** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Ale ci bohaterowie ze wschodu są wydygani jakiś Ukraińców. tak przypomina mnie się strach Niemców przed polskimi złodziejami samochodów jak wprowadzili keine grenzen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Platforma wjeżdża na Twittera przekazem z TVP. Sam jestem ciekaw czy to zadziała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 5 godzin temu, RappaR napisał(a): Jak mówiłem, wyborcy KO, także w tym temacie, tłumnie przyznali, że lepiej wydawać pieniądze na TVP, niż na onkologię Kto i kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
The Game 85 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 41 minut temu, josephnba napisał(a): Kto i kiedy? @RappaR w czasie kłótni sam ze sobą gdy przypisywał innym swoje wydumane teorie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 3 godziny temu, fluber napisał(a): Platforma wjeżdża na Twittera przekazem z TVP. Sam jestem ciekaw czy to zadziała. Fluber wez jeszcze obczaj wysokosc tych 3d bar plotow pomiedzy kategoriami hahahahahaha!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu dobre veto prezydenta czy zle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 58 minut temu Udostępnij Opublikowano 58 minut temu 33% jest mniejsze niz polowa 58% a 10% do 33% wyglada jak 1/5 hahahahaahahahabahaha ”stworz bar grapha podjkreslajacego roznice miedzy 10 33 i 58% zeby kierwa robil wrazenie, piorunujace, faken” i do prompta!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi