julekstep Opublikowano wczoraj o 20:09 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:09 6 minut temu, P_M napisał(a): nie wiem czemu, ale przypomina mi: https://www.google.com/search?sxsrf=AE3TifNXWYkP_I27rUsvOtRpy0Btuzztrg:1755287342548&udm=2&q=kermit+pig#vhid=rJkwipVmwdzJqM&vssid=mosaic Kermita? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano wczoraj o 20:11 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:11 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Kermita? blisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano wczoraj o 20:56 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:56 44 minuty temu, P_M napisał(a): blisko k**** wiem że o gustach się nie dyskutuje ale ty masz serio jakiś zje***y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano wczoraj o 21:05 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 21:05 8 minut temu, josephnba napisał(a): k**** wiem że o gustach się nie dyskutuje ale ty masz serio jakiś zje***y Bo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Namaszczony na Imperialnego Ambasadora daje znak nadwiślańskiemu MSZ, że z historykami z Hajfy trzeba jechać ostrzej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu 9 godzin temu, P_M napisał(a): nie wiem czemu, ale przypomina mi: https://www.google.com/search?sxsrf=AE3TifNXWYkP_I27rUsvOtRpy0Btuzztrg:1755287342548&udm=2&q=kermit+pig#vhid=rJkwipVmwdzJqM&vssid=mosaic Pewnie dlatego, że zdjęcie jest przerobione przez ai i dlatego wygląda sztucznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 2 godziny temu, DRK napisał(a): Namaszczony na Imperialnego Ambasadora daje znak nadwiślańskiemu MSZ, że z historykami z Hajfy trzeba jechać ostrzej: Kiedy Tomasz przekaże informację swoim pupilkom że Putin jest ok i nie odpowiada za Smoleńsk? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Pewnie dlatego, że zdjęcie jest przerobione przez ai i dlatego wygląda sztucznie. Akurat przeróbka jest u LBS'a. Koelner chyba wrzucił legit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 6 godzin temu, P_M napisał(a): Akurat przeróbka jest u LBS'a. Koelner chyba wrzucił legit ja wrzucałem oba, najlepsze, że to nawet może nie być ona tylko przeróbka na bazie zdjęcia twarzy kogoś innego najpierw Grok myślał, że to Nawrocka po liftingu, nawet sam siebie może zmanipulować a co dopiero ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu oho Dudu sie odcina? https://x.com/zurnalistapl/status/1956688355095134311 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Teraz, Kubbas napisał(a): oho Dudu sie odcina? https://x.com/zurnalistapl/status/1956688355095134311 „Młody” mówi, że starzy powinni oddać rządy ludziom w jego wieku. Nonkomformistyczny rewolucjonista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 41 minut temu Udostępnij Opublikowano 41 minut temu 51 minut temu, RappaR napisał(a): „Młody” mówi, że starzy powinni oddać rządy ludziom w jego wieku. Nonkomformistyczny rewolucjonista. Przecież mówi, że on też jest skarżony PRLem. I może ma rację, może jego pokolenie to stracone sługusy starych wyjadaczy. Może należy przeskoczyć to marne pokolenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 9 minut temu Udostępnij Opublikowano 9 minut temu W dniu 14.08.2025 o 12:31, fluber napisał(a): Ten przekaz partyjny powtarzany przez @dannygd jest dość jednoznacznie orany przez każde źródło, które nie sympatyzuje wprost z rządem. Raczej większość moich wypowiedzi (nie pamiętam czy tu), była przed linią przekazu partyjnego, wiec co najwyżej mogli skorzystać.... A cokolwiek nie napiszą media (którejkolwiek ze stron) nie zmieni to stanu faktycznego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi