Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, fluber napisał(a):

Przestał się logować, bo ujawniłem, że jego intelektualna masturbacja została skopiowana z czyjegoś profilu na filmwebie:)

Znaczy ja obstawiam wersję z wtedy - oba posty są jego, po prostu był post prime i zdawał sobie sprawę, że nic lepszego nie wymyśli i recyclingował stare teksty.

5 minut temu, RappaR napisał(a):

To @Rodman91

Przestał się logować po napisaniu drugiej pasty na mnie za to, że wrzucałem co roku dla przypomnienia poprzednią XD 

1 minutę temu, fluber napisał(a):

Przestał się logować, bo ujawniłem, że jego intelektualna masturbacja została skopiowana z czyjegoś profilu na filmwebie:)

w sensie że chwalicie się że przegoniliście top3 usera forum?

Shame GIFs - Find & Share on GIPHY

Teraz, julekstep napisał(a):

w sensie że chwalicie się że przegoniliście top3 usera forum?

Shame GIFs - Find & Share on GIPHY

Ja byłem jego muzą.

Niczym Mona Lisa dla Leonarsda

Nie ma już takich userów, jego klon niestety pisze bez werwy:

W dniu 9.08.2025 o 09:41, dannygd napisał(a):

Dla tych wszystkich powielających z taką łatwością propagandę PiS, opowiem (może jako jedyna osoba w tym temacie merytoryczna tutaj) jak naprawdę wygląda sytuacja z HoReCa. 

9 godzin temu, dannygd napisał(a):

na tym forum, to musisz pytać @fluber @RappaR i @julekstep ale chyba ból dupy przeszkadza im we wzajemnym współżyciu, że "na gwałt" szukają partnera.

4 godziny temu, RappaR napisał(a):

Ach. Ta wysoka kultura i niesamowity poziom merytoryczny eksporta PARPu

Widać, że elita z Wilanowa

https://demagog.org.pl/wypowiedzi/dotacje-z-kpo-dla-branzy-horeca-czy-to-projekt-prawa-i-sprawiedliwosci/

Ten przekaz partyjny powtarzany przez @dannygd jest dość jednoznacznie orany przez każde źródło, które nie sympatyzuje wprost z rządem. Powyżej jeden z przykładów. Trochę już mam po dziurki w nosie tego tematu. Przez ostatni tydzień widziałem tyle wpisów o tym że PiS jest odpowiedzialny za wałki w rozdawaniu kasy w 2025, że blokował kasę z Kpo itd że sam już przestałem rozumieć kto jest targetem platformy w wyborach i jakim cudem można takie rzeczy łykać.