LAF Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu (edytowane) 7 godzin temu, Krzemo napisał(a): a ja mam dłuższego! Przecież to pasta wymierzona w stronę @RappaR , któregoś z userow z tego co kojarzę Edytowane 6 godzin temu przez LAF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 35 minut temu, RappaR napisał(a): Ach. Ta wysoka kultura i niesamowity poziom merytoryczny eksporta PARPu Widać, że elita z Wilanowa 2025 i "nie wypowiadaj się jak nie skończyłeś z tego studiów";) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu 39 minut temu, jack napisał(a): o k**** ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Godzinę temu, LAF napisał(a): Przecież to pasta wymierzona w stronę @RappaR , któregoś z userow z tego co kojarzę @mayor gdzie jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 2 minuty temu, Koelner napisał(a): @mayor gdzie jesteś? To @Rodman91 Przestał się logować po napisaniu drugiej pasty na mnie za to, że wrzucałem co roku dla przypomnienia poprzednią XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 2 minuty temu, RappaR napisał(a): To @Rodman91 Przestał się logować po napisaniu drugiej pasty na mnie za to, że wrzucałem co roku dla przypomnienia poprzednią XD Przestał się logować, bo ujawniłem, że jego intelektualna masturbacja została skopiowana z czyjegoś profilu na filmwebie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Teraz, fluber napisał(a): Przestał się logować, bo ujawniłem, że jego intelektualna masturbacja została skopiowana z czyjegoś profilu na filmwebie:) Znaczy ja obstawiam wersję z wtedy - oba posty są jego, po prostu był post prime i zdawał sobie sprawę, że nic lepszego nie wymyśli i recyclingował stare teksty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 5 minut temu, RappaR napisał(a): To @Rodman91 Przestał się logować po napisaniu drugiej pasty na mnie za to, że wrzucałem co roku dla przypomnienia poprzednią XD 1 minutę temu, fluber napisał(a): Przestał się logować, bo ujawniłem, że jego intelektualna masturbacja została skopiowana z czyjegoś profilu na filmwebie:) w sensie że chwalicie się że przegoniliście top3 usera forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu Teraz, julekstep napisał(a): w sensie że chwalicie się że przegoniliście top3 usera forum? Ja byłem jego muzą. Niczym Mona Lisa dla Leonarsda Nie ma już takich userów, jego klon niestety pisze bez werwy: W dniu 9.08.2025 o 09:41, dannygd napisał(a): Dla tych wszystkich powielających z taką łatwością propagandę PiS, opowiem (może jako jedyna osoba w tym temacie merytoryczna tutaj) jak naprawdę wygląda sytuacja z HoReCa. 9 godzin temu, dannygd napisał(a): na tym forum, to musisz pytać @fluber @RappaR i @julekstep ale chyba ból dupy przeszkadza im we wzajemnym współżyciu, że "na gwałt" szukają partnera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 9 minut temu, julekstep napisał(a): w sensie że chwalicie się że przegoniliście top3 usera forum? nie naśladuj go -> ZOSTAŃ Z NAMI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 1 godzinę temu, LAF napisał(a): Przecież to pasta wymierzona w stronę @RappaR , któregoś z userow z tego co kojarzę A tam, pochwalić się zawsze można, w końcu to forum na zadupiu internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 4 minuty temu, Koelner napisał(a): nie naśladuj go -> ZOSTAŃ Z NAMI Pros mnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 16 minut temu, Krzemo napisał(a): A tam, pochwalić się zawsze można, w końcu to forum w centrum internetu. Poprawiłem;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 17 minut temu, Krzemo napisał(a): A tam, pochwalić się zawsze można, w końcu to forum na zadupiu internetu. No to dziękuję za komplement:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 4 godziny temu, RappaR napisał(a): Ach. Ta wysoka kultura i niesamowity poziom merytoryczny eksporta PARPu Widać, że elita z Wilanowa https://demagog.org.pl/wypowiedzi/dotacje-z-kpo-dla-branzy-horeca-czy-to-projekt-prawa-i-sprawiedliwosci/ Ten przekaz partyjny powtarzany przez @dannygd jest dość jednoznacznie orany przez każde źródło, które nie sympatyzuje wprost z rządem. Powyżej jeden z przykładów. Trochę już mam po dziurki w nosie tego tematu. Przez ostatni tydzień widziałem tyle wpisów o tym że PiS jest odpowiedzialny za wałki w rozdawaniu kasy w 2025, że blokował kasę z Kpo itd że sam już przestałem rozumieć kto jest targetem platformy w wyborach i jakim cudem można takie rzeczy łykać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): Jak czytam takim stylem Twitty, to mi się odbija. Prymitywniej się nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu (edytowane) 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Jak czytam takim stylem Twitty, to mi się odbija. Prymitywniej się nie da no to jest zawsze problem jak chcesz wrzucić tylko filmik, stąd pewnie mam już tu łatkę ultra pisowca od miesięcy Edytowane 1 godzinę temu przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no to jest zawsze problem jak chcesz wrzucić tylko filmik, stąd pewnie mam już tu łatkę ultra pisowca od miesięcy Tak czy siak trochę słabo ze strony Nawrockiego - co by o premierze nie myślał, powinien być punktualnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, fluber napisał(a): Tak czy siak trochę słabo ze strony Nawrockiego - co by o premierze nie myślał, powinien być punktualnie. Przy tym co mu chcieli przybić i do tej pory grama dowodów? Imo nawet za lajtowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi