julekstep Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu 13 minut temu, Kubbas napisał(a): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
airmax Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) 42 minuty temu, julekstep napisał(a): weź i wybierz ulubiony fragment trudne ale chyba postawię na: "Pomyśl Pan, póki internetów nie było to ludzie wierzyli politykom a teraz nie wierzooo" chociaż kilkuletni Nawrocki robiący demonstracje pod domem bolka też mocna kandydatura Edytowane 16 godzin temu przez airmax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Wpierw przemknęło mi, że ta konferencja to w celu wyjaśnienia urbi et orbi powodów zdymisjonowania Kaśki dwóch nazwisk. Ale to niemożliwe. Wszak politycy i dziennikarze K15X tłumaczyli, że żadnej afery nie ma. Jedynie PDT sugerował, że jakieś wałki może i były, ale to i tak pisowska robota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu (edytowane) żona zabroniła? Edytowane 16 godzin temu przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 3 minuty temu, julekstep napisał(a): żona zabroniła? Niewykluczone, jednakże brak podpisu szefa MSZ naszego zaodrzańskiego sojusznika może być lepszym wytłumaczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu https://x.com/wieclaw_kuba/status/1955292451003937125?t=uirA-UwkxZCAHVNg8xPoHw&s=19 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 34 minuty temu, DRK napisał(a): Niewykluczone, jednakże brak podpisu szefa MSZ naszego zaodrzańskiego sojusznika może być lepszym wytłumaczeniem. bardziej Naszego Pana Tomasza Róży 43 minuty temu, julekstep napisał(a): żona zabroniła? Dudy czy Komorowskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 5 minut temu, Koelner napisał(a): Dudy czy Komorowskiego? jego własna osobista ta najbardziej wpływowa z wymienionych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 godzin temu Udostępnij Opublikowano 15 godzin temu 5 minut temu, julekstep napisał(a): jego własna osobista ta najbardziej wpływowa z wymienionych Radzio akurat coś tam nie ładnego powie nie raz o żydkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 31 minut temu, Koelner napisał(a): Radzio akurat coś tam nie ładnego powie nie raz o żydkach wyjątkowo niezależny mężczyzna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 6 minut temu, julekstep napisał(a): wyjątkowo niezależny mężczyzna! naucz go jak być MACZO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 3 godziny temu, julekstep napisał(a): danny sam go szkolił i mianował dyrektorem, więc powinien coś wiedzieć Nie ważne kto go mianował tylko kto sprzątnął any ideas? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu W dniu 13.08.2025 o 05:14, dannygd napisał(a): Ból dupy @fluber masz tak duży, że już nawet konferencji prasowej Pani Minister Nałęcz nie skomentowałeś... która co ważne potwierdziła z grubsza wszystko, co napisałem w pierwotnym poście. Dlatego służę pomocą: I jak dojdziesz do siebie, to czekam na Twoją "dogłębną" analizę. Ps. A w kontekście makroekonomi i wpływu finansów publicznych, to moze najpierw zdobądź kompetencje/skończ właściwe studia i popracuj w zawodzie, zanim zaczniesz próbować śmieszkować/czy "merytorycznie" komentować. Nie ma to jak ktoś z przeciętnym wykształceniem jak ty mówi o inteligencji kogoś z doktoratem. Od ilu ludzi usłyszałeś realnie,że jesteś najbardziej inteligentną osobą jaką w życiu poznały ? Ja od kilkuset. Czego ty dokonałeś na moim tle w swoim życiu ? Pewnie nic. Czy to nie świadczy o tym, że mam wyższy IQ od ciebie i większości ? Pewnie naukowców, których byś nie potrafił zrozumieć lub ludzi, którzy kreowali rzeczywistość i stali za postępem świata też byś wyszydzał z braku zrozumienia i mówił o ich głupocie czy braku inteligencji. Nie ma to jak zakompleksiony Polaczek. Ja dla wielu ludzi jestem autorytetem w wielu dziedzinach, bo moja wiedza jest wiarygodna. Takie są fakty laiku. Musisz być tytanem intelektu, który szuka poklasku tutaj z powodu no life. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 25 minut temu, fluber napisał(a): Ja od kilkuset. a ja mam dłuższego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 11 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): jakieś inside knowledge? na tym forum, to musisz pytać @fluber @RappaR i @julekstep ale chyba ból dupy przeszkadza im we wzajemnym współżyciu, że "na gwałt" szukają partnera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 24 minuty temu, dannygd napisał(a): na tym forum, to musisz pytać @fluber @RappaR i @julekstep ale chyba ból dupy przeszkadza im we wzajemnym współżyciu, że "na gwałt" szukają partnera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 minut temu Udostępnij Opublikowano 26 minut temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi