Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

5 godzin temu, fluber napisał(a):

To mówisz, że szkoliłeś profesorów, którzy mieli zostać ekspertami w ncbir. Ok.

Ból dupy @fluber masz tak duży, że już nawet konferencji prasowej Pani Minister Nałęcz nie skomentowałeś... która co ważne potwierdziła z grubsza wszystko, co napisałem w pierwotnym poście. 

Dlatego służę pomocą:

webpRWA.jpeg

I jak dojdziesz do siebie, to czekam na Twoją "dogłębną" analizę. 

Ps. A w kontekście makroekonomi i wpływu finansów publicznych, to moze najpierw zdobądź kompetencje/skończ właściwe studia i popracuj w zawodzie, zanim zaczniesz próbować śmieszkować/czy "merytorycznie" komentować.

29 minut temu, airmax napisał(a):

Póki co tylko jakieś urywki na tt widziałem ale zanosi się, że Pan Łącki dał prawdziwe partidazo w KZ

15 minut temu, memento1984 napisał(a):

Polecam Lacki w kanale zero.

bekowo, ze griluje go maltanczyk stanowski ktory schowal zysk spolki w kapitale zapasowym, but still!

Highlighty takie na 4+:)

28 minut temu, fluber napisał(a):

Highlighty takie na 4+:)

Moim zdaniem perelka bylo ze te marne 0.5mln zl przedsiebiorca zaraz zwraca w podatkach 3x z tej inwestycji bo tak te 0.5mln zl napedza biznes i gospodarke.

stanowski - dajmy taksowkarza na nowe samochody xD

Ogolnie Lacki sie okazal calkiem sympatyczny jak ten kandydat niezalezny na prezydenta z Moktowa i wlasciciel browarow.

tylko kto mu kurde polecil zeby pojsc byc sympatycznym prywaciarzem w KZ przekonujac ze remont jego salki konferencyjnej z panstwowej kasy to dobra inwestycja. Hehe

Godzinę temu, dannygd napisał(a):

Ból dupy @fluber masz tak duży, że już nawet konferencji prasowej Pani Minister Nałęcz nie skomentowałeś... która co ważne potwierdziła z grubsza wszystko, co napisałem w pierwotnym poście. 

Dlatego służę pomocą:

webpRWA.jpeg

I jak dojdziesz do siebie, to czekam na Twoją "dogłębną" analizę. 

Ps. A w kontekście makroekonomi i wpływu finansów publicznych, to moze najpierw zdobądź kompetencje/skończ właściwe studia i popracuj w zawodzie, zanim zaczniesz próbować śmieszkować/czy "merytorycznie" komentować.

result_1000017559.png.5bbb6e7223896e34e7733e9644783379.png

Dobranoc;)

43 minuty temu, julekstep napisał(a):

danny sam go szkolił i mianował dyrektorem, więc powinien coś wiedzieć 💪

Ciekawe jakie by były tutaj reakcje gdyby w którejś z najgrubszych afer PiSu wyjechałbym tu z wpisem w stylu - Japa głąby, Ziobro na konferencji mówił to samo co ja, łyso wam? Maść na ból dupy chcecie?;)

4 minuty temu, fluber napisał(a):

Ciekawe jakie by były tutaj reakcje gdyby w którejś z najgrubszych afer PiSu wyjechałbym tu z wpisem w stylu - Japa głąby, Ziobro na konferencji mówił to samo co ja, łyso wam? Maść na ból dupy chcecie?;)

zależy czy byś to zrobił merytorycznie czy nie